حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت
سرخط خبرها

احتمال انتقال کرونا از طریق هوا | ماسک بزنید

  • کد خبر: ۳۴۸۸۳
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
احتمال انتقال کرونا از طریق هوا | ماسک بزنید
۲۳۹ متخصص و دانشمند از ۳۲ کشور جهان در یک نامه سرگشاده به سازمان بهداشت جهانی، شواهدی ارایه دادند که ذرات کوچک ویروس کرونا معلق در هوا می‌تواند افراد را آلوده کند و از این سازمان خواستند که در توصیه‌های خود تجدیدنظر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، ویروس کرونا در سراسر جهان در رستوران ها، اداره ها ، بازارها و مکان های دیگر قربانی های جدیدی می گیرد؛ این موج ترسناک عفونت در واقع تاییدی است بر آنچه که محققان ماه ها اظهار داشته اند مبنی بر این که ویروس کرونا مدت زیادی در هوای مکان های بسته باقی می ماند و افراد را آلوده می کند.

درصورتی که انتقال ویروس کرونا از طریق ذرات معلق در هوا عامل مهمی در این همه گیری به ویژه در مکان های پرجمعیتی باشد که سیستم تهویه ضعیفی دارند در آن صورت عواقب این آلودگی قابل توجه خواهد بود. زدن ماسک در محیط های بسته حتی در صورت رعایت فاصله اجتماعی ضروری است.

همچنین کادر درمان باید در حین مراقبت از بیماران کرونایی از ماسک های N۹۵ استفاده کنند که حتی کوچک ترین ذرات قطرات تنفسی را فیلتر می کند.

به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، براساس نظرات متخصصان لازم است که سیستم های تهویه هوا در مدارس ، خانه های سالمندان ، اقامتگاه ها و ادره ها چرخش هوا را به حداقل برسانند و  فیلترهای جدید قدرتمندی به آنها اضافه شود.

همچنین به اعتقاد آنها ضروری است که در این مکان ها از لامپ های فرابنفش استفاده شود تا ذرات ویروس معلق در هوا را از بین ببرند.

سازمان بهداشت جهانی مدت هاست که معتقد است ویروس کرونا توسط قطرات بزرگ تنفسی که به محض سرفه و عطسه کردن افراد آلوده سریع بر زمین می افتند، منتشر می شود.

اما ۲۳۹ متخصص و دانشمند از ۳۲ کشور جهان در یک نامه سرگشاده به سازمان بهداشت جهانی شواهدی ارایه دادند که نشان می دهد ذرات کوچک تر نیز می توانند افراد را آلوده کنند و از این سازمان خواستند که در توصیه های خود تجدیدنظر کند.

این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی در تازه ترین بروز رسانی خود در مورد ویروس کرونا که روز ۲۹ ژوئن منتشر شد، اعلام کرد که انتقال ویروس کرونا از طریق ذرات معلق در هوا تنها پس از انجام رویه های پزشکی که موجب تولید قطراتی کوچک تر از پنج میکرون (یک میکرن برابر است با یک میلینیوم متر)می شود ، میسر است.

این پژوهشگران اظهار داشتند که ویروس کرونا چه توسط قطرات بزرگی حمل شود که بعد از عطسه کردن در هوا منتشر می شوند و یا توسط قطرات بسیار کوچکتر بازدم حمل شود، افراد حاضر در یک مکان بسته را آلوده می کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->