ادارات خراسان شمالی در روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد شورای عالی امنیت ملی متشکل از چه کسانی است و چه وظایفی دارد؟ پزشکیان مهمان کودکان مددجوی بهزیستی شد علی‌اکبر احمدیان در دولت پست می‌گیرد ادارات سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد ترامپ: احتمالا در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت نمی‌کنم علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دیپلمات ارشد نروژی با عراقچی دیدار کرد قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی ابلاغ شد پوتین به خواسته ترامپ تن نمی‌دهد انتشار نخستین‌بار | گزارش یک عیادت + فیلم استاندار خراسان رضوی: روند سالمندی کشور بسیار سریع است و نیاز به آگاهی‌رسانی جدی دارد مقام پیشین سازمان انرژی اتمی: همکاری با آژانس ادامه یابد | هیچ پروتکل ایمنی در زمان حمله به تاسیسات هسته‌ای نداریم رئیس جمهور مصر: گرسنگی، نسل‌کشی و محو فلسطین هدف جنگ غزه است اژه‌ای: برخورد قاطعانه و قانونی با جواسیس یک مطالبه به‌حق است عارف در کنفرانس کشور‌های در حال توسعه محصور در خشکی: آمریکا میز مذاکره را نابود کرد سازمان هواپیمایی کشوری عهده‌دار نظارت بر بازار بلیت شد عراقچی: هم‌افزایی رسانه، دیپلماسی و میدان ضامن اقتدار و پیشرفت ایران است نفتالی بنت: بسیاری از آمریکایی‌ها اسرائیل را باری سنگین بر دوش کشورشان می‌دانند هشدار یونیسف: روزانه ۲۸ کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهند اژه‌ای: مردم ایران ثابت کردند که پای نظام هستند هلند در صف اول تسلیح اوکراین با سلاح‌های آمریکایی خودکشی ۲ سرباز اسرائیلی دیگر | افزایش ۱۰۰۰ درصدی درخواست‌های خدمات روان‌درمانی شهادت ده‌ها فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) عارف در کنفرانس کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی شرکت کرد خلاصه اخبار صحن علنی ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ مجلس | بررسی سؤال از وزیر کشاورزی وزارت جهاد چه سازوکاری برای افزایش تولید گوشت داخلی و کاهش وابستگی به واردات دارد؟
سرخط خبرها

قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی ابلاغ شد

  • کد خبر: ۳۴۹۸۸۵
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۷
قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی ابلاغ شد
رئیس مجلس شورای اسلامی قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را برای اجرا به رئیس جمهور ابلاغ کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را برای اجرا به رئیس جمهور ابلاغ کرد.

این قانون مشتمل بر بیست و هشت ماده که گزارش آن توسط کمیسیون اقتصادی به صحن مجلس تقدیم شده بود، پس از تصویب در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۸ تیرماه یکهزار و چهارصد و چهار مجلس، در تاریخ ۱۴۰۴/۰۴/۳۱ به تأیید شورای نگهبان رسید.

به گزارش تسنیم، هدف اصلی این قانون، مقابله با سوداگری و سفته‌بازی در بازار‌های مختلف مانند مسکن، خودرو، طلا و ارز اعلام شده بود تا از افزایش ناگهانی قیمت‌ها جلوگیری و عدالت اجتماعی را تقویت کند. این مالیات با کاهش انگیزه سوداگری، به متقاضیان واقعی، به‌ویژه اقشار با درآمد متوسط و پایین، کمک می‌کند تا دارایی‌های ضروری مانند خودرو و مسکن را راحت‌تر خریداری کنند.

اموال و دارایی‌های مشمول این قانون شامل دو دسته اصلی هستند: اموال غیرمنقول (مانند املاک و حق واگذاری محل) و اموال منقول (مانند خودرو، سکه، ارز، سهام، سهم‌الشرکه، حق‌تقدم و سایر اوراق بهادار). با این حال، برخی موارد از این مالیات معاف شده‌اند. از جمله این معافیت‌ها می‌توان به نخستین نقل و انتقال املاک و حق واگذاری محل کسب که پیش از اجرای این قانون تحصیل شده‌اند (به مدت دو سال)، انتقال آخرین واحد مسکونی تحت تملک اشخاص حقیقی بالای ۱۸ سال، و انتقال بلاعوض به والدین، همسر و فرزندان اشاره کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->