ورود بیش از ۴ میلیون و ۴۷۶ هزار زائر و مسافر به مشهد و خراسان رضوی تا امروز (یکم شهریورماه ۱۴۰۴) فعالیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهرما مشهد در روز شهادت امام رضا (ع) مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد: قول می‌دهیم هیچ کدام از زائران بدون بلیت برگشت نباشند شاخص جدید حذف یارانه نقدی اعلام شد | سرانه درآمد بیش از ۱۰ میلیون تومان پس از کسر هزینه اجاره آیا برق شهروندان مشهدی در ایام شهادت امام رضا (ع) قطع نمی‌شود؟ ۳۵ هزار زائر از خدمات رفاهی بوستان غدیر مشهد در سه روز گذشته استفاده کردند + عکس آخرین وضعیت محدودیت‌های ترافیکی در معابر منتهی به حرم مطهر رضوی ( یکم شهریور ماه ۱۴۰۴) | ترافیک سنگین در عوارضی باغچه به سمت پل سلام استقرار ۲۰ موکب جهاد کشاورزی کشور ویژه دهه پایانی ماه صفر در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس ناسالم شد (یکم شهریور ۱۴۰۴) بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد | روزانه ۲۸۰۰ دستگاه اتوبوس به مشهد در دهه پایانی صفر وارد می‌شود بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از فرودگاه بین‌المللی مشهد (یکم شهریور ۱۴۰۴) | تأکید بر ارتقای خدمات به زائران رضوی استقرار ۵۰۰ نیروی داوطلب مردمی و ۱۰۰ امدادگر مترو برای تأمین امنیت زائران در دهه پایانی صفر زیرساخت‌های خدمت به زائران رضوی فراتر از ماموریت‌های مدیریت شهری است قلندرشریف: زائران و مجاوران برای تردد در محدوده حرم مطهر رضوی از خط ۳ قطار شهری استفاده کنند + فیلم توزیع بسته‌های غذایی و خدمات گسترده به زائران پیاده در موکب آرامستان بهشت رضا(ع) مشهد انتقال زائران پیاده به مشهد با سرویس دهی ویژه اتوبوسرانی شهردار مشهد مقدس: خط قرمز شهرداری در حوزه خدمت‌رسانی، تکریم و ایمنی و سلامت زائران است + فیلم نظارت ۲۴ ساعته بر پارکینگ‌های شهرداری مشهد در دهه پایانی صفر اسکان ۳۲ هزار زائر در مراکز اسکان شهرداری مشهد در دهه پایانی صفر نائب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد: افزایش چشمگیر خدمات مشهد به زائران پیاده امام رضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر انتقال زائران پیاده خسته و بیمار از ورودی ملک‌آباد توسط اتوبوس‌های شهرداری مشهد
سرخط خبرها

رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند

  • کد خبر: ۳۴۹۲۳۲
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۹
رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ایران امینت خودرا از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند که تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند و هیچ طمعی به جنگ تحمیلی یا صلح تحمیلی نداشته باشند که در آن صورت ایران از موضع پیروز در جنگ همانند همیشه آماده ورود به مرحله‌ی دیپلماسی با سازوکار‌هایی عقلانی و عزتمندانه است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس گفت: هفته گذشته هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از مردم شریف ایران در اجلاس سران مجالس کشور‌های دنیا شرکت کردند که لازم است گزارشی از اتفاقات و دستاورد‌های آن ارائه کنم.

وی توضیح داد: این مراسم از این جهت حائز اهمیت بود که اولین حضور ایران در اجلاسی رسمی در مقر سازمان ملل پس از دفاع مقدس ۱۲ روزه بود و حضور بیش از ۱۱۰ هیئت پارلمانی از سراسر جهان بر اهمیت آن افزوده بود.

قالیباف بیان کرد: باید به این مسئله توجه کرد که امپراتوری رسانه‌ای غرب تلاش زیادی کرد که ایران را بازنده جنگ تحمیلی اخیر به تصویر بکشد؛ هدف آنها از این تصویرسازی مجبور کردن ایران به پذیرش صلح تحمیلی بعد از جنگ تحمیلی است بنابراین اولین هدف هیئت پارلمانی ایران این بود که این «برساخت رسانه‌ای» را که می‌تواند مقدمه خطای محاسباتی دوباره دشمن شود، اصلاح کند.

قالیباف خاطرنشان کرد: در حالی که مردم مظلوم غزه در یک نسل کشی سیستماتیک قرار دارند، هدف دوم ما این بود که صدای این مظلومیت شویم و از دولت‌ها و نهاد‌های بین‌المللی، انسانیت را مطالبه کنیم؛ پیگیری این دو هدف از ۳ طریق ابتکار تشکیل اجلاس جانبی پایبندی به حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین‌المللی، فرصت نطق‌های رسمی و ملاقات‌های دوجانبه صورت گرفت.

رئیس مجلس اظهار کرد: اجلاس ابتکاری به دعوت ایران در مقر سازمان ملل در ژنو با حضور ۳۱ هیئت پارلمانی و ۳ سازمان بین‌المللی تشکیل شد که استقبال صورت گرفته از این اجلاس حتی برای کشور‌های دوست نیز دور از انتظار بود و کشور‌های دوست را دلگرم و دشمنان ایران را عصبانی کرد چرا که این استقبال حاکی از جایگاه بالای ایران در دوره پساجنگ داشت و با فروریختن برساخت رسانه‌ای ایران ضعیف شده باعث تقویت جایگاه و افزایش اقتدار بین‌المللی ایران عزیزمان شد و پیام حمایت کشور‌ها از مواضع عقلانی و درست کشورمان را مخابره کرد.

قالیباف با اشاره به نطق‌های رسمی‌اش در این اجلاس گفت: اینجانب به نمایندگی از مردم ایران تلاش کردم در نطق‌های رسمی خود که پژواک بین اللملی ورسانه‌ای زیادی داشت چند امر را مورد توجه قراردهم: اولین راهبرد شکستن تصویر ایران ضعیف شده بود که تلاش شد درعین حالیکه به رفتار‌های غیرقانونی و ظالمانه‌ی آمریکا و رژیم صهونیستی بر اساس منشور ملل تصریح شود، مشخص شود که ایران امنیت خودرا از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند که تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند و هیچ طمعی به جنگ تحمیلی یا صلح تحمیلی نداشته باشند که در آن صورت ایران از موضع پیروز در جنگ همانند همیشه آماده ورود به مرحله‌ی دیپلماسی با سازوکار‌هایی عقلانی و عزتمندانه است.

رئیس مجلس ادامه داد: راهبرد دوم در این نطق ها، افشاگری علیه رژیم جنایتکار صهیونی و حامیان غربی او بود و تلاشی صورت گرفت تا تبیین شود که رفتار‌های این رژیم مبتنی بر نازیسم قرن ۲۱ تعریف می‌شود که با نژادپرستی دولتی، نسل کشی سیستماتیک و تجاوز به تمامیت ارضی دیگر کشورها، خطری برای امنیت جهانی تلقی می‌شود و اگر نظام بین‌الملل امروز در مقابل آن نایستد، همه کشور‌ها در آتش این نگاه فاشیستی خواهند سوخت.

قالیباف بیان کرد: سومین راهبرد مطالبه از دولت‌ها و نظام بین الملل بود که دست از حرف و بیانیه‌خوانی صرف در دفاع از مردم مظلوم غزه بردارند و دست به اقدامات عملی بزنند. در غیر این صورت ما شاهد فروپاشی جامعه بین الملل خواهیم بود و بی‌کیفر ماندن تجاوزات رژیم صهیونی، مشروعیت نظام بین‌الملل را زیر سؤال می‌برد و پیامی خطرناک برای صلح جهانی مخابره می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فعالیت‌های هیأت پارلمانی ایران رئیس نامحترم کنست رژیم صهیونیستی را عصبانی و مجبور به واکنش منفعلانه در همان اجلاس کرد به گونه‌ای که مجبور شد خلاف همه اسناد رسمی گزارشگران و کارشناسان وابسته به سازمان ملل، گرسنگی مردم و کودکان غزه را انکار کند و از آن جالب‌تر اینکه با پخش شعار «مرگ بر اسرائیل» نمایندگان مجلس بهترین بلندگو برای به تصویر کشیده شدن آزادی خواهی ملت ایران شد. همین جا ما با افتخار و با صدای بلند اعلام می‌کنیم «ای اسرائیل از ما عصبانی باش و از این عصبانیت، بمیر.»

وی در پایان به دیدار‌های دوجانبه در این اجلاس اشاره و اظهار کرد: پربسامدترین پیامی که در این دیدار‌ها منتقل می‌شد، تقدیر از اقتدار و مواضع ایران در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی بود. در این دیدار‌ها توانایی ایران در پاسخ مقتدرانه به تجاوز دشمنان تبین شد و ضمن افزودن ظرفیت‌هایی برای دیپلماسی فعال وزارت امور خارجه، تلاش شد مسائل فی‌مابین کشور‌ها در تقویت روابط اقتصادی و تجاری مورد بررسی قرارگیرد.

انتهای پیام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->