نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند
سرخط خبرها

برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی

  • کد خبر: ۳۵۰۱۸۸
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی
شهردار منطقه ثامن با اشاره به اقدامات مدیریت شهری برای میزبانی از زائران دهه پایانی ماه صفر در این منطقه، گفت: هم‌افزایی مناسبی بین همه ارگان‌های خدماتی برای آماده‌سازی شرایط مشهد و به‌ویژه محدوده پیرامون حرم‌مطهر‌رضوی و منطقه ثامن شکل گرفته و اقدامات مثبتی برای میزبانی شایسته‌تر از زوار در دست اجراست.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین عبدا... زاده، در تشریح این خبر، اظهار کرد: در آستانه دهه پایانی ماه صفر، سه محل اسکان موقت برای زائران با مشارکت آستان‌قدس‌رضوی و همکاری شهرداری مشهد در نقاط مختلف منطقه آماده‌سازی می‌شود.

میزبانی در ۳ مرکز

وی افزود: این مراکز شامل ابتدای شارستان شهید شوشتری، ابتدای ره‌باغ رضوان و میدان شهید‌حججی هستند و در مجموع حدود ۱۸‌هزار مترمربع مساحت دارند.

شهردار منطقه ثامن ادامه داد: عملیات اجرایی برای آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم برای برپایی مواکب از قبیل تسطیح زمین، جمع‌آوری نخاله‌ها و ایجاد بستر‌های فنی لازم برای نصب سرویس‌های بهداشتی و حمام‌های موقت و سیار و اتصال آنها به شبکه آب‌و‌فاضلاب، توسط اداره خدمات شهری و فنی و عمران این منطقه انجام شده است و در‌همین‌راستا حدود دو تن خاک و نخاله نیز از سطح این نقاط جمع‌آوری و پاک‌سازی شده است. عبدا... زاده در ادامه بیان کرد: در این زمین‌ها بالغ بر ۷۵‌هزار مترمکعب سازه موقت داربستی نیز به‌همت معاونت فرهنگی و اجتماعی منطقه در حال اجراست و بعد از نصب پوشش‌ها و سایبان‌های لازم، آماده‌سازی برای پذیرش زائران در اختیار آستان‌قدس‌رضوی قرار خواهد گرفت.

وی افزود: خوشبختانه با‌توجه‌به اینکه امسال جلسات هماهنگی و برنامه‌ریزی‌های لازم با حضور دستگاه‌های مختلف خدمات‌رسان از مدتی قبل آغاز شده است، هم‌افزایی مناسبی بین همه ارگان‌های خدماتی برای آماده‌سازی شرایط مشهد و به‌ویژه محدوده پیرامون حرم‌مطهر‌رضوی و منطقه ثامن شکل گرفته و اقدامات مثبتی برای میزبانی شایسته‌تر از زوار در دست اجراست. همچنین سالن مجموعه ورزشی وحدت به عنوان یکی از فضا‌های فرهنگی منطقه برای اسکان زائران تجهیز و آماده سازی می‌شود. وی گفت: به‌منظور حمایت از برنامه‌های مشارکتی و سامان‌دهی ظرفیت‌های مردمی نیز تاکنون بیش از هفتاد ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر‌های منتهی به حرم‌مطهر با همکاری هیئت‌های مذهبی و تشکل‌های مردمی جانمایی شده و در مسیر اخذ مجوز‌های لازم برای فعالیت در ایام پایانی ماه صفر قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->