ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

بررسی میزان استفاده از موبایل برای ارزیابی سلامت روان

  • کد خبر: ۳۵۰۸۱
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴
بررسی میزان استفاده از موبایل برای ارزیابی سلامت روان
یک برنامه (اپلیکیشن) جدید سلامت روان کاربران را با مطالعه میزان استفاده آن‌ها از تلفن همراه خود ارزیابی می‌کند که هر چند که می‌تواند بسیار مفید و کمک کننده باشد، اما نگرانی‌هایی را درباره نقض حریم خصوصی کاربران برانگیخته است.
به گزارش شهرآرانیوز، گوشی هوشمند موجود در دست شما ممکن است کلید سنجش سلامت روان شما باشد.

محققان دانشگاه "دالهوسی" (Dalhousie) یک برنامه موبایل موسوم به "PROSIT" را ایجاد کرده اند که می‌تواند شرایطی مانند اضطراب یا افسردگی را براساس نحوه استفاده کاربر از تلفن همراه خود تشخیص دهد.  
این کار از طریق ویژگی‌هایی مانند میزان ورزش، خواب، فراوانی تماس، تاریخچه پیام‌ها و سلیقه موسیقیایی و دیگر داده‌های ظریف مثل سرعت و نیروی تایپ کاربر که می‌تواند وضعیت عاطفی کاربر را نشان دهد، انجام می‌شود که به راحتی قابل ردیابی هستند.

در این برنامه همچنین از کاربران خواسته می‌شود یک کلیپ صوتی ۹۰ ثانیه‌ای ضبط کنند و هیجان انگیزترین بخش هفته خود را توصیف کنند و احساسات خود را در یک مقیاس پنج نقطه‌ای گزارش دهند.

در حال حاضر ۳۰۰ نفر در حال آزمایش برنامه "PROSIT" هستند که تقریبا نیمی از آن‌ها بیمار هستند.

دانشمندان به خوبی از نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی افراد در ردیابی بسیاری از کار‌هایی که به صورت آنلاین انجام می‌شود، آگاه هستند. استفاده از این برنامه نیاز به امضای فرم رضایت نامه دارد و داده‌ها در یک مکان امن ذخیره می‌شوند.  

با این وجود برنامه‌هایی مانند این می‌توانند برای ارزیابی سلامت روان مردم مفید باشند. در حالی که "PROSIT" تصویر کاملی از سلامت ذهنی یک فرد ارائه نمی‌دهد، اما می‌تواند به روانشناسان کمک کند تا پیشرفت بیماران خود را در خارج از جلسات مشاوره و درمان به خصوص در طول شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹ که بیماران فقط می‌توانند تماس‌های تلفنی دوره‌ای با روانشناسان خود داشته باشند، ارزیابی کنند.  

به گفته سازندگان این برنامه، "PROSIT" می‌تواند برای بیمارانی که با استفاده از این برنامه موافقت می‌کنند منجر به درمان‌های هدفمند و مؤثرتر شود.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->