هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد
سرخط خبرها

روسیه از سفر به ماه منصرف شد

  • کد خبر: ۳۵۱۳۴
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱
روسیه از سفر به ماه منصرف شد
روسیه قصد همکاری در پروژه آرتمیس، فرود روی ماه ناسا، را ندارد. این درحالی است که این کشور قبلا در پروژه ایستگاه فضایی بین المللی با ناسا شراکت کرده بود.
به گزارش شهرآرانیوز، جیم بریدنستاین مدیر ناسا تلاش دارد ائتلافی بین المللی برای پشتیبانی از برنامه ارسال فضانوردان به ماه (آرتمیس) ایجاد کند. در همین راستا اخیرا ناسا یک توافقنامه با ژاپن امضا کرده است. اکنون به نظر می‌رسد کشور‌های دیگر از جمله کانادا، اعضای اتحادیه اروپا، انگلیس، روسیه و استرالیا نیز قصد دارند در پروژه آرتمیس همکاری کنند.
 
دیمیتری راگوزین مدیر سازمان فضایی روسیه در مصاحبه‌ای آرتمیس را یک پروژه سیاسی خوانده که شبیه «ناتو» است. او به طور واضح در این باره گفت:صادقانه بگویم ما علاقه‌ای به همکاری در این پروژه نداریم.

مدیر سازمان فضایی روسیه معتقد است دلایل انتخاب بازه زمانی تاریخ فرود روی ماه (۲۰۲۴ میلادی) در پروژه آرتمیس سیاسی است. او همچنین تلاش‌های آمریکا برای ایجاد یک برنامه اکتشافی در ماه را مشابه حمله این کشور به افغانستان و عراق دانست.

راگوزین در این باره افزود: این پروژه برای آمریکا بیشتر سیاسی است. شرکای آمریکایی ما از اصول همکاری و پشتیبانی مشترک که در پروژه ایستگاه فضایی بین المللی وجود داشت، دور شده اند.

از سوی دیگر هرچند ناسا با کشور‌های دیگر برای همکاری در پروژه آرتمیس مذاکره کرده است، اما همچنان رهبری پروژه را برعهده دارد. این در حالی است که روسیه فعلا هیچ نقش مشخصی در طرح‌های اکتشاف فضایی ناسا در خارج از مدار زمین ندارد.

ناسا و سازمان فضایی روسیه درباره توسعه ایستگاه‌هایی در مدار ماه با یکدیگر مذاکره کرده بودند، اما به گفته مقامات این مذاکرات هنوز نتیجه مشخث ندارد.

همچنین در این مصاحبه راگوزین درباره همکاری با چین در پروژه‌های اکتشاف فضایی آینده صحبت کرد. او گفت: این کشور آسیایی به طور حتم شریک ما در پروژه‌ها است. امروز رابطه بین چین و روسیه بسیار خوب است.

به گفته مدیر سازمان فضایی روسیه چین طرح‌های اکتشافی خود را با روسیه به اشتراک گذاشته است. پیش بینی می‌شودچین در دهه جاری موشک لانگ مارچ۹ را توسعه دهد. این موشک پتانسیل مورد نیاز چین برای سفر به ماه در ۲۰۳۰ میلادی را فراهم می‌کند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->