روش جدید مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از والدین در فصل ثبت نام مدارس پیش‌ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سامانه آموزش پرورش آغاز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) زایمان سزارین غیرضروری سلامت مادر و نوزاد را تهدید می‌کند روش تهیه کرم خانگی برای رفع ترک پا با مواد طبیعی آغاز مدرسه از ۵ سالگی؟ | طرح تازه مجلس برای تغییر سن آموزش رسمی کودکان زائران اربعین فورا سر کار نروند! فواید رژیم فستینگ برای سلامت بدن چیست؟ افزایش ۳۰ درصدی شیوع دیابت در خراسان رضوی افزایش ۴ برابری ورود زائران به مشهد از طریق پایانه امام رضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر وزیر کار: میزان افزایش حقوق بازنشستگان همه بالای ۵۰ درصد بوده است بهره‌برداری از ۲۹ پروژه درمانی و بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ تأمین آب ویژه برای موکب‌های اطراف حرم مطهر رضوی و زائران پیاده در دهه آخر ماه صفر درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان
سرخط خبرها

تأمین آب ویژه برای موکب‌های اطراف حرم مطهر رضوی و زائران پیاده در دهه آخر ماه صفر

  • کد خبر: ۳۵۲۰۵۸
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
تأمین آب ویژه برای موکب‌های اطراف حرم مطهر رضوی و زائران پیاده در دهه آخر ماه صفر
مدیرکل آبفای مشهد از افزایش مصرف آب در دهه آخر ماه صفر خبر داد و گفت: برای نخستین بار در شهر مشهد، به همت شهرداری منطقه ثامن و مناطق مرتبط و کمک خیران، شبکه اختصاصی آبرسانی برای موکب‌ها از میدان ۱۵ خرداد تا میدان بیت‌المقدس و اطراف حرم رضوی اجرا شده است.

حسن اسماعیلیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص تامین آب در مشهد در دهه پایانی ماه صفر و سالروز شهادت امام رضا (ع)، اظهار کرد: مشهد هم‌اکنون در شرایط تنش آبی شدید قرار دارد و این پایداری نسبی فعلی حاصل استفاده حداکثری از منابع و برنامه‌ریزی دقیق است. نداشتن قطع آب به معنای پایداری وضعیت آب استان نیست، اما در چنین شرایطی هرگونه آسیب به زیرساخت‌ها یا افزایش ناگهانی مصرف، می‌تواند کل سیستم را دچار ناپایداری کند.

مصرف بالا در تابستان، همزمان با افزایش سفر زائران در دهه پایانی ماه صفر

وی با بیان اینکه تقریبا یک هفته حساس را پیش‌رو داریم، افزود: پیش‌بینی می‌شود در دهه پایانی صفر، ۷ تا ۸ میلیون زائر به مشهد مشرف شوند. همزمانی حضور حجم عظیمی از زائران با اوج گرمای تابستان، مصرف آب را نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داد و شرایط تامین آب خاص‌تر خواهد بود.

مدیرکل آبفای مشهد با اشاره به تفاوت امسال نسبت به سال‌های گذشته گفت: سال گذشته دهه آخر صفر در شهریور بود، اما امسال در مرداد، یعنی گرم‌ترین ماه سال قرار دارد که به‌طور طبیعی مصرف آب در مشهد افزایش چشمگیری می‌یابد.

تدابیر پیشگیرانه برای عبور از پیک مصرف

اسماعیلیان بیان کرد: تدابیر لازم اتخاذ شده و برنامه‌ریزی‌ها انجام شده است، برای مدیریت این وضعیت، با همکاری شرکت آب منطقه‌ای تلاش شده تا حداقل ذخایر سد‌ها حفظ و مدیریت شود تا شرایط بحرانی‌تر نشود تا بتوانیم در شرایط پیک مصرف دهه پایانی صفر، از منابع استفاده کنیم و امیدواریم که چالش خاصی ایجاد نشود.

وی افزود: با وجود این اقدامات، پایداری فعلی به معنای نبود خطر نیست؛ اختلال در یکی از بخش‌های تأمین یا افزایش مصرف می‌تواند شرایط را بحرانی کند، اما برنامه‌ریزی برای جلوگیری از ایجاد هرگونه خلل در راه تامین آب است، اما زمانی که در شرایط تنش آبی یک شهر مدیریت می‌شود و توازنی بین میزان مصرف و تولید برقرار می‌شود هرکدام از این مراحل اختلال پیدا کند مرحله دیگر را نیز مختل می‌کند، اما برنامه‌ریزی‌ها با شرکت آب‌منطقه‌ای انجام شده است که مقداری از ذخیره سد‌ها را برای ایامی مانند دهه پایانی صفر را حفظ کنیم.

آبرسانی ویژه به موکب‌های اطراف حرم مطهر رضوی 

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای پشتیبانی از زائران گفت: برای نخستین بار در شهر مشهد، به همت شهرداری منطقه ثامن و مناطق مرتبط و کمک خیران، شبکه اختصاصی آبرسانی برای موکب‌ها از میدان ۱۵ خرداد تا میدان بیت‌المقدس و اطراف حرم رضوی اجرا شده است.

مدیرکل آبفای مشهد ادامه داد: این شبکه فشار آب را در این مناطق بهبود می‌بخشد و مشکلات سال‌های گذشته در تأمین آب موکب‌ها و ساختمان‌های اطراف حرم را کاهش می‌دهد.

تأمین آب زائران پیاده از مسیر‌های شش‌گانه

اسماعیلیان در ادامه گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده که موکب‌های مستقر در شش مسیر ورودی زائران پیاده به مشهد شامل مسیر‌های تربت‌حیدریه، نیشابور، فریمان، سرخس، چناران و طرقبه‌شاندیز به صورت سیار و از طریق تانکر‌های آبرسانی، آب شرب دریافت می‌کنند.

وی از نیکوکاران و دارندگان تانکر خواست برای تأمین آب زائران مشارکت کنند و گفت: یکی از چالش‌های اصلی ما، کمبود تانکر است و از بخش خصوصی و خیران می‌خواهیم در این زمینه یاری‌رسان باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->