۳۰۰ اثر از بانوان هنرمند دارالقرآن کریم در حرم مطهری رضوی به نمایش درآمد تو پیشگام هر سلامی، در نمازم سلام کردی و سِحر جهود باطل شد او برای همدلی‌ها آمده درباره ویژگی‌های شیعه از زبان امام صادق (ع) جلوه‌های رحمت پیامبر اکرم (ص) در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام و المسلمین راشد یزدی | سیره پیامبر، میراث جاودان بشریت آخرالزمان، عصر توسعه نهضت نبوی خوشنویس فلسطینی و کتابت قرآن در مسجدالاقصی پیام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت هفته وحدت چرا میلاد حضرت محمد(ص) بزرگترین رحمت الهی برای بندگان است؟ خدمت صادقانه به مردم، بزرگ‌ترین اقدام ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی در ایران اسلامی است راوی صادق حقایق دفاع مقدس ۱۲ روزه باید باشیم نمایش ۱۵ اثر ارزشمند مرتبط با حضرت محمد(ص) در نمایشگاه «آیینه‌های نعت» افزایش چشمگیر نذورات مردمی به حرم مطهر امام‌رضا(ع) در ۶ سال اخیر اعمال شب و روز میلاد حضرت محمد(ص) توجه جدی آموزش و پرورش به اقامه نماز گل آرایی و نصب کتیبه در حرم مطهر امام رضا(ع) در آستانه میلاد حضرت محمد(ص) نقش زنان در دوران دفاع مقدس به درستی تبیین نشده است دهلی نو میزبان برگزاری بیست و ششمین دوره مسابقات ملی قرآن
سرخط خبرها

برنامه‌ریزی برای خدمات‌رسانی به زائران دهه آخر ماه صفر در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۵۲۴۵۹
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۵
برنامه‌ریزی برای خدمات‌رسانی به زائران دهه آخر ماه صفر در خراسان رضوی
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی از تلاش تمامی دستگاه‌های استان ذیل ستاد خدمات سفر برای فراهم‌کردن خدمات رفاهی مطلوب به زائران در دهه آخر صفر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام علی عسکری در جلسه برنامه‌ریزی دهه آخر صفر با حضور مدیران و نمایندگان هیأت‌های مذهبی استان، گفت: شعار امسال «ایران امام رضا (ع)» است که نشان‌دهنده جایگاه والای این امام بزرگوار در تمامی شئون زندگی و برنامه‌های کشور است. تمام توان خود را برای برگزاری مراسم دهه آخر صفر به کار می‌بریم تا زائران مشرف شده به مشهد دچار مشکل و دغدغه‌ای نشوند.

وی افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان تحت ستاد خدمات سفر با برنامه‌ریزی‌های چندماهه، به ویژه در زمینه اسکان و بازگشت زائران، اقدامات گسترده‌ای انجام داده‌اند و در همین راستا برای بازگشت زائران از طریق حمل‌ونقل نیز برنامه‌ریزی شده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی ادامه داد: قیمت بلیط اتوبوس با تخفیف ۳۰ درصدی تعیین شده و با همکاری شهرداری‌های مشهد و تهران و برخی کارخانه‌ها، کسری ناوگان اتوبوسرانی جبران شده است. همچنین با مدیرکل آموزش و پرورش استان هماهنگی شده تا حدود ۸۰ درصد ظرفیت مدارس برای اسکان زائران اختصاص یابد و ناظران مدارس جهت خدمات‌رسانی حضور دارند.

حجت‌الاسلام عسکری با بیان اینکه حضور مردمی در مراسم شهادت امام رضا (ع) نقطه عطفی و ثمره اربعین محسوب می‌شود، افزود: حضور زائران در مسیر پیاده‌روی باید قدر دانسته شود و کمال استفاده معنوی و خدمتگزاری را ببریم، چون این مهم است که رابطه عاطفی امام با زائران هزاران برابر رابطه عاطفی مادر با فرزندش است.

وی در پایان به‌مواردی را جهت تسهیلات به زائران برشمرد و گفت: ۴۰۰ مدرسه جهت زمان اضطراری برای زائران آماده شده است. همچنین موکب‌های بهداشت و درمان برای ارائه خدمات پزشکی به زائران در مسیر پیاده‌روی فعال هستند. در بخش فرهنگی و تبلیغی نیز برنامه‌های متنوعی از طریق کمیته فرهنگی ستاد خدمات سفر تبیین شده است و این ستاد به صورت تمام وقت بر روند برنامه‌های دهه آخر صفر نظارت دارد.

شایان ذکر است، در این جلسه نمایندگان هیأت‌های مذهبی استان نیز دغدغه‌ها و نیاز‌های خود را مطرح کردند که با همکاری مدیران کل این معاونت و دیگر مسئولان ستاد خدمات سفر، بخشی از مشکلات مربوط به اسکان و خروج زائران از مشهد در پایان مراسم پیگیری و رفع شد.

گفتنی است در این جلسه، علاوه بر مدیران و نمایندگان هیأت مذهبی استان خراسان رضوی، محمد علی توسلی، مدیرکل رفاه زائرین و حجت شریعتمداری، مدیرکل امور فرهنگی زائران استانداری خراسان رضوی نیز حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->