ویدئو| ماجرای یک تن برنج وارداتی که گم شد! درآمد ۲۸۱ میلیارد تومان شرکت بورس تهران در یکسال اخیر جزئیات افزایش مالیات کالاهای آسیب‌رسان به سلامت | از سمبوسه و فلافل تا کاشت ناخن برای نخستین بار سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت راه اندازی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی پرستیژ چقدر است؟ رشد اندک قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | آریسان ۵۸۲ میلیون تومان اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین و بازار آزاد چقدر می‌شود؟ (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم آغاز فروش فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات مشتری محصولات ایران خودرو نصف شد واکنش منفی بورس به مذاکرات ایران و ۳ کشور اروپایی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ مرداد ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم از ۶.۷ میلیون تن فراتر رفت (۴ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: کارمزد اضافه در تبدیل ارز ممنوع است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد بیشتر از ۸۸ هزار تومان جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا اعلام فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) واردات پارچه کاهش یافت | کاهش ۹۰ میلیون دلاری پس از رشد ۱۰۰ درصدی تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار بیش از ۴۰ همت، خسارت قطعی برق به صنایع خراسان رضوی | پرداخت خسارت‌ها در هاله‌ای از ابهام آخرین اخبار از بیمه رانندگان کامیون و تاکسی‌های اینترنتی از زبان وزیر آغاز فروش ارز اربعین از امروز در ۴ بانک (۴ مرداد ۱۴۰۴) + قیمت قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در یک هفته اخیر تخلیه ۷۰ درصد بار برنج قاچاق پاکستانی در مازندران و توزیع در بازار به اسم برنج ایرانی اولین حراج شمش طلا در مردادماه، فردا (۵ مرداد ۱۴۰۴) | وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر شمش نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد | ایجاد مشکلات در این شیوه ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سقوط قیمت سکه بهار آزادی به کانال ۱۰ میلیونی

  • کد خبر: ۳۵۲۶۳
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹
سقوط قیمت سکه بهار آزادی به کانال ۱۰ میلیونی
ریزش قیمت طلا در بازار‌های داخلی منتظر ریزش قیمت در بازار‌های جهانی نماند، اما هم‌زمان با آن، روز گذشته ۳۰ تیر ۹۹ اتفاق افتاد؛ درست زمانی که بعد از تعطیلات شنبه و یکشنبه در بازار‌های جهانی شاهد افت قیمت کالا‌های اولیه و طلا بودیم، در بازار ایران نیز قیمت دلار کاهش محسوسی را تجربه کرد
فروزانفر | شهرآرانیوز؛ ریزش قیمت طلا در بازار‌های داخلی منتظر ریزش قیمت در بازار‌های جهانی نماند، اما هم‌زمان با آن، روز گذشته ۳۰ تیر ۹۹ اتفاق افتاد؛ درست زمانی که بعد از تعطیلات شنبه و یکشنبه در بازار‌های جهانی شاهد افت قیمت کالا‌های اولیه و طلا بودیم، در بازار ایران نیز قیمت دلار کاهش محسوسی را تجربه کرد و هر دلار ٣٠٠٠ تومان ریزش پیدا کرد.
 
به دنبال کاهش قیمت ارز در بازار، قیمت سکه و طلا هم کاهش یافت. دیروز نرخ دلار از ٢۶هزار تومان به ٢٢هزار و ٧٠٠ تومان رسید که به‌دنبال آن قیمت سکه با کاهش ٨٠٠ هزار تومانی مواجه شد. قیمت هر گرم طلای ١٨عیار با کاهش ١٢٠هزار تومانی به ٩٨٨هزار تومان رسید. همچنین قیمت سکه طرح جدید ١٠میلیون و ۶۵٠هزار تومان شد. نیم‌سکه نیز ۵میلیون و ۵۵٠هزار تومان و ربع سکه ٣میلیون و ٣۵٠هزار تومان در بازار به فروش رسید و قیمت هر مثقال طلا هم ۴میلیون و ٣۶۶ هزار تومان تعیین شد.

قیمت طلا از ابتدای سال۹۹ روند صعودی خود را شدت بخشیده، به‌طوری‌که هر گرم طلای ۱۸عیار از ۶٠٠هزار تومان تا یک‌میلیون و ٧٠هزار تومان رشد قیمت داشته است. هرچند دیروز هر گرم طلای ۱۸عیار با قیمت ۹٨٨ هزار تومان معامله شد، هفته پیش هر گرم طلا بیش از یک‌میلیون تومان معامله می‌شد و کاهش قیمت کنونی نیز به‌صورت جزئی و متاثر از نوسان بازار جهانی رخ داده است. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند قیمت طلا براساس تغییرات بازار جهانی و سیاست‌های کلان اقتصادی کشور در سال جاری در نوسان خواهد بود.
 
براساس گفته فعالان بازار، سکه بهار آزادی حدود یک میلیون حباب قیمتی دارد. به گفته این افراد، افزایش بهای معاملاتی سکه بهار آزادی در بازار‌های داخلی و خرید و فروش آن با حباب قیمتی به بیش از ارزش واقعی‌اش (شامل ارزش میزان طلای آن براساس عیار به نرخ‌های بین‌المللی و براساس قیمت دلار در بازار آزاد و هزینه‌های ضرب و مالیات بر ارزش افزوده آن) به دلایل مختلفی ازجمله افزایش حجم نقدینگی، پیش‌بینی تغییرات آتی نرخ ارز‌های خارجی دربرابر ریال و به تبع آن تغییر در ارزش پول ملی، جو حاکم بر اوضاع جامعه جهانی ناشی از شیوع کرونا و همچنین اوضاع روانی حاکم بر بازار‌های داخلی و خارجی صورت گرفته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->