قیمت امروز انواع میوه و صیفی جات در میادین تره بار مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) آینده قیمت مسکن در ۴ سناریو بررسی شد + جدول ثبت نام ایران خودرو آذر ۱۴۰۳ آغاز شد + جزئیات همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد
سرخط خبرها

افزایش قیمت طلا از سال گذشته تاکنون چقدر بوده است؟

  • کد خبر: ۳۵۰۵۰
  • ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۹
افزایش قیمت طلا از سال گذشته تاکنون چقدر بوده است؟
سال گذشته در همین زمان قیمت هر گرم طلا ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان بود و الان با بیش از ۱۰۰ درصد افزایش به بیش از یک میلیون تومان رسیده است و این روز‌ها بیشتر هم می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم محمدولی، رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر درباره وضعیت قیمت طلا توضیحاتی را ارایه کرد که در قالب سئوال و جواب در ادامه آمده است:

افزایش قیمت طلا تابع چه عواملی است؟

افزایش قیمت اونس طلای جهانی و قیمت ارز در داخل کشور از جمله عوامل تاثیرگذار بر قیمت طلا در ایران است.

در روز‌های کرونا فعالیت بازار طلا و جواهر چگونه بود؟

کرونا هم بازار جهانی و هم کشور ما را متاثر کرد و باعث رکود در تولید مصنوعات طلا و جواهر شد. بازار طلا در ایران نیز از اواسط اسفند ماه سال گذشته تا آخر فروردین ماه سال جاری تعطیل بود.
الان وضعیت تقاضای بازار طلا چگونه است؟


از یک سو به دلیل مشکلات اقتصادی و روند رو به رشد قیمت طلا مردم تمایل دارند نقدینگی خود را تبدیل به طلا کنند تا بتوانند ارزش آن را حفظ کرده و آینده خود را تضمین کنند و از سوی دیگر قیمت مصنوعات طلا با افزایش دوبرابری طی یک‌سال اخیر روبه‌رو بوده است.

قیمت طلا افزایش و قدرت خرید مردم هم کاهش می‌یابد. آیا با نقدینگی خود می‌توانند طلا بخرند؟

تمایل مردم از سمت خرید جواهر و مصنوعات طلا به سمت خرید طلای خام، آب شده و سکه رفته است. از کل بازار طلا فقط ۲۰ درصد آن متعلق به مصنوعات طلا است و ۸۰ درصد تقاضای موجود در بازار به بخش سکه و طلای آب شده تعلق دارد؛ بنابراین درست است که طلا گران می‌شود و قدرت خرید مردم هم کم شده، اما همین نقدینگی پایین را هم تمایل دارند بیشتر در بخش سکه و طلای خام سرمایه‌گذاری کنند.

چه مشکلاتی در بخش تولید وجود دارد؟

تمایل مردم به خرید طلای خام و آب شده موجب می‌شود طلا به جای ورود به چرخه تولید برای ایجاد جواهر و مصنوعات به‌طور مستقیم به مردم فروخته شود. همین مساله اضافه بر مشکلاتی که در دوران کرونا ایجاد شد و نوسانات بازار ارز موجب شد بسیاری از تولیدکنندگان جواهر و مصنوعات دچار مشکل شوند تا جایی که برخی از کارگاه‌های تولید جواهرحتی ۵۰ درصد از نیروی کار خودشان را کم کردند و با نصف ظرفیت خود کار کردند.

صادرات مصنوعات طلا چگونه است؟

ایران هیچ صادراتی در بخش مصنوعات طلا و جواهر ندارد.
چرا؟

عامل اصلی این عدم صادرات، مالیات ارزش افزوده ۹ درصدی است که تولیدکنندگان مجبور به پرداخت آن هستند. چون این مساله موجب می‌شود هزینه تولید جواهر در ایران و در رقابت با بازار جهانی بالا برود و امکان رقابت پذیری خود را در این بازار از دست بدهیم. خوشبختانه اخیرا اقدامات مثبتی توسط مجلس صورت گرفته و احتمال دارد این مالیات ۹ درصدی برای سازندگان جواهر حذف شود. در آن صورت جواهرات ایرانی هم می‌توانند در بازار جهانی حرفی برای گفتن داشته باشند.


منبع: دنیای اقتصاد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->