چرا آرامش واقعی در یاد خداست؟ برنامه‌ریزی برای برگزاری نمایشگاه با محوریت آثار گنجینه رضوی در ترکیه آیت‌الله سید اسدالله مدنی؛ دومین شهید محراب و مجاهدی در سنگر علم و عمل مساجد، پایگاه‌های وحدت و گفت‌وگوی بین‌مذهبی | تأکید بر نقش رسانه، جوانان و همکاری‌های بین‌المللی تأکید معاون استانداری خراسان رضوی بر لزوم توسعه وقف با مشارکت دانشگاهیان و وقف‌یاران بررسی تاریخی نقش وقف در توسعه علمی، فرهنگی و اقتصادی جوامع اسلامی نقاشی زائران خردسال غیرایرانی بر دیوار مهربانی | جشنی برای وحدت در حرم امام رضا (ع) ریشه‌های قرآنی و تاریخی وحدت مسلمانان | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در همگرایی امت اسلامی امام صادق(ع)، احیاگر دین، اخلاق، غدیر و عاشورا ۳۰۰ اثر از بانوان هنرمند دارالقرآن کریم، در حرم امام‌رضا(ع) به نمایش درآمد وقت دعوتم کی می‌رسد؟ تو پیشگام هر سلامی، در نمازم سلام کردی و سِحر جهود باطل شد او برای همدلی‌ها آمده درباره ویژگی‌های شیعه از زبان امام صادق (ع) جلوه‌های رحمت پیامبر اکرم (ص) در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام و المسلمین راشد یزدی | سیره پیامبر، میراث جاودان بشریت آخرالزمان، عصر توسعه نهضت نبوی خوشنویس فلسطینی و کتابت قرآن در مسجدالاقصی پیام دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت هفته وحدت چرا میلاد حضرت محمد(ص) بزرگترین رحمت الهی برای بندگان است؟
سرخط خبرها

بهره‌گیری از ۸۰ هزار خادم برای خدمت‌رسانی به زائران حرم امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۵۳۳۱۰
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹
بهره‌گیری از ۸۰ هزار خادم برای خدمت‌رسانی به زائران حرم امام‌رضا(ع)
مدیر عالی حرم مطهر رضوی، در جمع موکب‌داران دهه پایانی ماه صفر، با تأکید بر اهمیت مشارکت مردمی گفت: آستان قدس رضوی با استفاده از ظرفیت بیش از ۸۰ هزار خادم، آماده ارائه خدمات متنوع به زائران دهه پایانی صفر است.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا خوراکیان در نشست هم‌اندیشی موکب‌داران دهه آخر صفر اطراف حرم مطهر رضوی، ضمن قدردانی از تلاش‌های آنان، بر اهمیت مشارکت مردمی و ارائه خدمات باکیفیت به زائران تأکید کرد.

وی با اشاره به افزایش تعداد زائران در این ایام، گفت: آستان قدس رضوی با بهره‌گیری از ظرفیت بیش از ۸۰ هزار خادم و خدمتگزار، در ۶۲ عنوان خدمتی و با مشارکت فعال موکب‌ها، تلاش می‌کند تا بهترین خدمات را در زمینه‌های مختلف به زائران ارائه دهد.

خوراکیان افزود: خدمات ارائه‌شده در این ایام شامل اسکان موقت، تغذیه (توزیع غذای متبرک و بسته‌های پذیرایی)، حمل‌ونقل (ایاب‌وذهاب زائران از نقاط مختلف شهر به حرم مطهر و بالعکس)، خدمات درمانی (استقرار تیم‌های پزشکی و پرستاری در نقاط مختلف شهر)، ارائه خدمات اورژانسی و راهنمایی زائران توسط خادمان و راهنمایان زائر است.

مدیر عالی حرم مطهر رضوی، بر ارزیابی مستمر عملکرد موکب‌ها و شناسایی نقاط قوت و ضعف آن‌ها تأکید کرد و گفت: این ارزیابی‌ها به ما کمک می‌کند تا در سال‌های آینده، خدمات بهتری به زائران ارائه دهیم.

وی با اشاره به حضور ۱۸ هزار نیروی حافظ امنیت در حرم مطهر و اطراف آن، گفت: تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا زائران با آرامش خاطر به زیارت بپردازند.

وی همچنین از موکب‌داران خواست تا با رعایت نکات ایمنی و توجه به هشدار‌های امنیتی، در حفظ امنیت زائران سهیم باشند.

مدیر عالی حرم مطهر رضوی، ابراز امیدواری کرد که با همدلی و همکاری همه دست‌اندرکاران، دهه پایانی صفر امسال نیز با موفقیت و سربلندی پشت‌سر گذاشته شود و زائران با خاطره‌ای خوش از مشهد مقدس به شهر‌های خود بازگردند.

گفتنی است در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴، ۱۵۸ موکب فرهنگی، بهداشتی و پذیرایی در اطراف حرم مطهر رضوی استقرار یافته‌اند. این نشست فرصتی فراهم کرد تا موکب‌داران دیدگاه‌ها و مشکلات خود را مطرح کنند و گام‌هایی برای رفع موانع برداشته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->