سفر به کربلا با قطار از امروز آغاز شد (۹ مهرماه) حرکت معنوی «سفیران امام‌رضا(ع)» | اعزام هیئات مذهبی مشهد به شهر مقدس قم + فیلم اختتامیه بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در مشهد برگزار شد استاندار خراسان رضوی: دفاع مقدس موجب شکل‌گیری فرهنگ ایثار، شهادت و خدمت بی‌منت شد طرح «آفتاب مهربانی» با تأکید تولیت آستان قدس رضوی کلید خورد سیاست امام رضا (ع)؛ الگویی برای شناخت دشمن و خنثی‌سازی توطئه‌ها جشنواره‌ها، محلی برای تنفس فرهنگی و هنری هستند آمادگی ۴۲۰۰ مسجد برای برگزاری مسابقات قرآن بسیج راه‌اندازی اردوگاه فرهنگی‌رزمی در مشهد در راستای کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی یک لغزش کوچک؛ روایت شیخ رجبعلی خیاط از نابودی برکات زیارت نحوه خواندن نماز امام حسن عسکری (ع) معرفی قدمگاه امام حسن عسکری (ع) در سطح ملی تجلی احترام و محبت امام عسکری(ع) به امام‌رضا(ع) در منابع تاریخی یک حکمت از سیره امام عسکری (ع) ولادت امام حسن عسکری (ع)؛ امیدی در دل تاریکی مراسم نخستین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله در مشهد برگزار شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) نماینده سابق مقام معظم رهبری در سوریه: جامعه باید با شهدا زندگی کند + فیلم یادواره شهدا فرصتی برای جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب است مراسم اختتامیه یادواره شهدای گوهرشاد، حرم مطهر رضوی، مکه و منا برای نخستین‌بار در مشهد برگزار شد (۸ مهر ۱۴۰۴) یک شیشه مربای دل‌تنگی
سرخط خبرها

اسکان زائران در پارکینگ‌های اطراف حرم مطهر رضوی تا پایان ایام شهادت امام رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۵۳۳۲۱
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۹
  • ۱
اسکان زائران در پارکینگ‌های اطراف حرم مطهر رضوی تا پایان ایام شهادت امام رضا(ع)
مسئول خدمات رفاهی زائران حرم مطهر رضوی از تجهیز پارکینگ‌های شماره یک و سه به امکانات رفاهی خبر داد و گفت: روزانه بین ۱۰ تا ۱۳ هزار زائر در این اماکن پذیرش می‌شوند.

محمدرضا سبزعلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، از تبدیل برخی پارکینگ‌های اطراف حرم مطهر رضوی به محل اسکان موقت زائران خبر داد و اظهار کرد: پارکینگ شماره یک هم‌اکنون به طور کامل برای اسکان زائران اختصاص یافته و ظرفیت بالایی دارد. در حال حاضر حدود ۷ هزار نفر در این پارکینگ اسکان یافته‌اند. همچنین پارکینگ سه نیز با ظرفیت مردمی تجهیز شده است.

وی افزود: در مجموع، پارکینگ شماره سه نیز در محدوده ما قرار دارد و اکنون حدود چهار هزار تا چهار هزار و ۵۰۰ نفر در آن پذیرش شده‌اند. البته پذیرش جدید در حال حاضر انجام نمی‌شود و ظرفیت‌ها تکمیل شده است.

مسئول خدمات رفاهی زائران حرم مطهر رضوی درباره خدمات ارائه‌شده در این اماکن گفت: خدمات صرفاً محدود به اسکان نیست؛ پذیرایی غذا، شربت، آب سرد و حتی نصب کولر برای رفاه زائران انجام شده است. علاوه بر این، برنامه‌های فرهنگی نیز در محل‌های اسکان اجرا می‌شود.

سبزعلی به خدمات دیگر اشاره کرد و بیان داشت: خدماتی مانند لباسشویی، امداد‌های درمانی، فوریت‌های پزشکی، خیاطی و سایر امور رفاهی برای زائران تدارک دیده شده است. همچنین هلال احمر در این مکان‌ها مستقر است و بخش امانات نیز فعال است تا زائران با آرامش بیشتری بتوانند از این خدمات استفاده کنند.

وی درباره تعداد پذیرش روزانه زائران توضیح داد: در شبانه‌روز بین ۱۰ تا ۱۳ هزار نفر در این مکان‌ها پذیرش می‌شوند.

سبزعلی در خصوص زمان آغاز و پایان فعالیت این موکب گفت: پذیرش از شب گذشته ۲۹ مردادماه آغاز شده و تا پس از روز شهادت امام رضا (ع) ادامه دارد. پس از این ایام، جمع‌آوری تجهیزات انجام می‌شود تا پارکینگ‌ها دوباره به وضعیت قبلی بازگردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر این مکان‌ها، بنیاد کرامت رضوی نیز در اطراف حرم فضا‌هایی را آماده کرده و گروه‌های جهادی و طلاب در این اماکن برای خدمت‌رسانی به زائران فعال هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
🤔
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۱
0
0
اطلاع رسانی آستان قدس برای استفاده ازین ظرفیت‌ها ضعیفه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->