آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر
سرخط خبرها

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری: ۲ شرکت به نتایج خوبی در زمینه تولید واکسن کرونا رسیده‌اند

  • کد خبر: ۳۵۴۳۳
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۱
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری: ۲ شرکت به نتایج خوبی در زمینه تولید واکسن کرونا رسیده‌اند
ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: اکنون نیز با ۶ شرکت قرارداد همکاری در زمینه تولید واکسن کرونا امضا شده است و ۲ شرکت به نتایج خوبی رسیده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، سورنا ستاری امروز (سه شنبه- ۳۱ تیرماه) در نشست خبری در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حوزه مقابله با کرونا شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در کشور فعالیت خوبی داشتند و در یک ماه توانستیم تولید کننده ماسک‌های سه لایه و ان ۹۵ باشیم و خوشبختانه در این حوزه هرگز کمبودی در کشور ایجاد نشد.

وی به تولید دارو‌های داخلی در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نیز با ۶ شرکت قرارداد همکاری در زمینه تولید واکسن کرونا امضا شده و دو شرکت به نتایج خوبی رسیده اند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه باید از فرهنگی که نفت به ما تحمیل کرده، بیرون بیایم بر ضرورت سرمایه گذاری بخش خصوصی تاکید کرد و افزود: بحث پول در اولویت‌های پنجم و ششم توسعه اکوسیستم کارآفرینی و فناوری قرار دارد و اول باید اکوسیستم تشکیل شود.

ستاری اضافه کرد: سال گذشته از حدود بیش از ۴ هزار شرکت دانش بنیان در کشور، رقم ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فروش این شرکت‌ها تا پایان سال ۹۸ به دست آمد.

وی افزود: امسال نیز تا این لحظه بیش از ۵ هزار و ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند که تا آخر سال پیش بینی می‌شود به تعداد ۶ هزار شرکت دانش بنیان افزایش یابد و قطعا فروش این شرکت‌ها دو برابر سال گذشته خواهد بود.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید براینکه شرکت‌های دانش بنیان در حال بزرگ شدن هستند و نیاز به صندوق‌های خطپذیر بالاتر داریم، تاکید کرد: خوشبختانه بودجه خوبی امسال در اختیار معاونت قرار داده شده که البته هنوز عملیاتی نشده است، اما امیدوار به تایید این بودجه و ارائه حمایت‌های خوب به شرکت‌های دانش بنیان هستیم.

ستاری در پاسخ به ایسنا در خصوص نتیجه سفر به اصفهان گفت: تفاهماتی انجام شد و قرار است مبالغی به اصفهان اختصاص داده شود که پس از جمع بندی اعلام خواهد شد. علاوه بر این چندین پروژه کلان در اصفهان در حال انجام است. پروژه بیسیک ساینس که به دلیل کرونا با توقف روبه رو شد، تا اوایل سال آینده به بهره برداری می‌رسد.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگر ایسنا در خصوص آمادگی شرکت‌های دانش بنیان در صورت تشدید بیماری کووید ۱۹ در پاییز و زمستان، تصریح کرد: همکاری بسیار نزدیکی با وزارت بهداشت داریم و در حوزه تولید دارو و واکسن اتفاقات خوبی در جریان است. امیدواریم اولا واکسن آنفلوانزا تا مهر به بازار عرضه شود. همچنین دو یا سه واکسن دیگر نیز قبل از مهر به بازار می‌آید و در مورد دارو‌های مرتبط با کووید ۱۹ داروی‌ای وی‌ای جی برای اولین بار تولید شده و یکی از افتخارات ما است.

ستاری ادامه داد: در پاییز و زمستان اگر مورد اضطراری به وجود بیاید، شرکت‌های دانش بنیان آمادگی کمک و ارائه خدمات را دارند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه مجوز صادرات از وزارت بهداشت و صمت گرفته شده، اظهار کرد: به جز یکی دو محصول مجوز صادرات داده شد. به جز کیت‌ها و ماسک‌ها و محدودیت‌های دستگاه‌های ونتیلاتور در بحث صادرات مشکلی وجود ندارد.

ستاری خاطرنشان کرد: درحال رایزنی هستیم مواردی که مجوز صادرات ندارند مجوز بگیرند، اما در این بخش اول نیازمندی‌های داخل با قیمت مناسب اولویت است.

وی به ضرورت فعالیت در زمینه امنیت غذایی اشاره کرد و گفت: باید بتوانیم جایگزینی برای مواد غذایی که جایگزین برای آن نداریم داشته باشیم. در این حوزه کشت جایگزین می‌خواهیم و با وزارت کشاورزی بسیار جدی وارد مذاکره شده ایم.

ستاری ادامه داد: در بحث آنزیم‌ها هم به جد مشغول کار هستیم و البته کمبود‌هایی داریم که نیار به کار دارند. همچنین در حال تولید جلبک هستیم، زیرا پتانسیل خوبی در کشور داریم و حوزه جدیدی است. اکنون استارت اپ‌ها و سرمایه گذاری‌های بسیاری در این حوزه وارد شده است.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مورد پروژه اصلاح نژاد دام در پژوهشکده رویان اصفهان گفت: به دلیل تکنولوژی رویان امیدوار به موفقیت این پروژه هستیم.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->