پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خشونت خانگی در سایه همه گیری جهانی

  • کد خبر: ۳۵۵۱۱
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲
خشونت خانگی در سایه همه گیری جهانی
هنگامی که زنان خشونت را تجربه می‌کنند، خانواده‌ها و جوامع، همگی، از تبعات آن رنج خواهند برد.
هدی جاودانی|شهرآرانیوز، فوربز- طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، از هر ۳ زن در جهان، یک نفر در طول دوران زندگی اش خشونت جسمی یا جنسی را تجربه می‌کند.
 
در مواقع بحران، مانند بلایای طبیعی و جنگ ها، خطر خشونت‌های وابسته به جنسیت افزایش می‌یابد. این واقعیت درباره همه گیری ویروس کرونا نیز صدق می‌کند. به طور مثال، در چین آمار‌ها حاکی از آن اند که تعداد موارد خشونت خانگی گزارش شده به پلیس در ماه فوریه با شیوع ویروس کرونا و اوج قرنطینه خانگی، در مقایسه با سال گذشته تا ۳ برابر افزایش داشته است.
 
قرنطینه‌های خانگی در سراسر دنیا به خصوص در کشور‌های برزیل، قبرس، ایتالیا و اسپانیا افزایشی ناگهانی داشته است. هنگام شیوع ویروس در استرالیا، گوگل بیشترین میزان جست وجوی عبارت «درخواست کمک برای خشونت خانگی» را با افزایشی هفتادوپنج درصدی در مقایسه با ۵ سال گذشته ثبت کرده است.
 
از طرف دیگر، به دنبال قرنطینه خانگی در آمریکا، تماس با خطوط تلفن ملی مقابله با خشونت خانگی در بسیاری از ایالت‌های این کشور، ابتدا کاهش داشته و از ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ تماس در روز به حداکثر ۱۷۰۰ تماس رسیده است. تانیا سلواراتنام در مقاله نیویورک تایمز خود اثبات می‌کند کاهش تعداد تماس‌ها به معنای کاهش میزان خشونت خانگی نیست بلکه نشان از آن دارد که قربانیان دشوارتر از گذشته می‌توانند وضعیت خود را گزارش دهند.
 
آنیتا باتیا، معاون اجرایی زنان سازمان ملل، بر این ادعا صحه می‌گذارد: «شیوه‌ای که برای محافظت از مردم در مقابل ویروس به کار گرفته شده است می‌تواند ناخواسته شرایط قربانیان خشونت خانگی را تحت تأثیر قرار دهد.» به طور مثال، با بسته شدن مراکز نگهداری از کودکان و مدارس، کودکان بیشتر در معرض خطر خشونت خانگی قرار گرفته اند.
 
قربانیان خشونت خانگی به علت ترس از انتقال ویروس به والدین مسن خود، دیگر نمی‌توانند به خانواده هایشان پناه ببرند. علاوه بر این ها، ازدحام بیمارستان‌ها و مراکز درمانی توسط مبتلایان به کرونا باعث شده است این افراد از ترس ابتلا به ویروس به دنبال کمک پزشکی برای وضعیت جسمی و روحی خود نباشند.
 
هنگامی که زنان خشونت را تجربه می‌کنند، خانواده‌ها و جوامع، همگی، از تبعات آن رنج خواهند برد. به عبارت دیگر، خشونت علیه زنان می‌تواند اقتصاد‌ها را تحت تأثیر قرار دهد. طبق آمار سال ۲۰۱۳ مرکز تحقیقاتی کپنهاگ، هزینه خشونت توسط شریک زندگی سالیانه حدود ۱۰۰۰ میلیارد دلار و معادل ۲/۵ درصد تولید ناخالص داخلی جهان است. علاوه بر این، ریشه خشونت خانگی به تمایل افراد به اعمال قدرت و تحت کنترل درآوردن دیگران نه تنها در زمان بحران و بی ثباتی و جنگ بلکه در زمان صلح و ثبات نیز برمی گردد.
 
در واقع، رواج خشونت خانگی در یک کشور می‌تواند گرایش آن کشور به تروریسم و جنگ‌های داخلی را نیز پیش بینی کند. با اینکه جهان در هنگامه مقابله با ویروس و تبعات گسترده آن است و مسائلی، چون خشونت خانگی مانند بسیاری از معضلات دیگر به حاشیه رانده شده است، در برخی کشور‌ها فعالان بخش خصوصی در همکاری با دولت‌ها تدابیری را -هرچند حداقلی- برای تسکین این وضعیت به کار بسته اند. به طور مثال، قربانیان خشونت خانگی در فرانسه می‌توانند با مراجعه به داروخانه‌ها و گفتن کلمه «ماسک ۱۹» به متصدی پشت پیشخوان، به صورت رمزی وضعیت خود را گزارش دهند تا آن‌ها با اطلاع به مراکز مربوط، اقدامات لازم را انجام دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->