جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لغو ممنوعیت ورود از ۵ کشور از جمله ایران به آمریکا

  • کد خبر: ۳۵۶۶۵
  • ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۶
لغو ممنوعیت ورود از ۵ کشور از جمله ایران به آمریکا
مجلس نمایندگان آمریکا طرح لغو ممنوعیت ورود ایرانیان و شهروندان چند کشور عمدتا مسلمان دیگر به آمریکا را با رای ۲۳۳ در برابر ۱۸۳ تصویب کرد. این طرح برای قانون شدن باید به تصویب مجلس سنا و امضای ترامپ برسد.
به گزارش شهرآرانیوز، بر این اساس، قانونگذاران آمریکایی یک طرح را به تصویب رساندند که دستور پیشین ترامپ مبنی بر ممنوعیت ورود اتباع ۵ کشور اسلامی به این کشور را لغو می‌کند. این طرح با حمایت نمایندگان دموکرات همراه بود که اکثریت مجلس نمایندگان را در دست دارند. با این حال، نمایندگان جمهوریخواه مخالف این طرح هستند.

مجلس سنای آمریکا در دستان جمهوریخواهان است و این قانون باید برای تصویب نهایی از مجاری این مجلس نیز عبور کند. بعید به نظر می‌رسد جمهوریخواهان اجازه تصویب این طرح را در مجلس سنا بدهند. حتی در صورت تصویب این قانون در سنا، باز هم رئیس جمهور آمریکا می‌توان اجرای آن را وتو کند. در این صورت، مجلس سنا می‌تواند با موافقت دو سوم سناتورها، وتوی رئیس جمهور را خنثی کند.

دیوان عالی آمریکا در سال ۲۰۱۸ دستور اجرایی ترامپ برای ممنوعیت ورود اتباع ۵ کشور اسلامی شامل ایران، لیبی، سوریه، سومالی و یمن به آمریکا را تایید کرد. همچنین دو کشور ونزوئلا و کره شمالی نیز در این لیست قرار دارند.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->