آیت‌الله علم‌الهدی: عملکرد پست باید قابل‌اعتماد، سریع و ایمن باشد | ضرورت تبلیغات گسترده درباره مزایای پست معاون رئیس جمهور: دانشجویان دکتری ماهانه ۲۰ میلیون حقوق خواهند گرفت + فیلم سخنگوی طالبان: در حمله پاکستان به اسپین‌بولدک، ۱۲ غیرنظامی کشته و ۱۰۰ نفر دیگر زخمی شدند | پاکستان: تی‌تی‌پی آغازگر حمله بود «احمد الشرع» وارد مسکو شد عراقچی: اقدام سه کشور اروپایی برای بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران غیرقانونی است تکذیب هک‌شدن ماهواره «هدهد» قبل از جنگ ۱۲روزه ارتش پاکستان از انهدام ۶ تانک افغانستان خبرداد وزیر علوم: در پی رفع عوامل مهاجرت نخبگان از جمله مسائل اقتصادی هستیم مشهد، میزبان سفرا و سرکنسول‌های جمهوری اسلامی ایران در دومین همایش بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای حدود ۱.۵ میلیون راننده در کشور به دلیل تخلفات حادثه‌ساز تحت رصد ویژه پلیس هستند سخنگوی دولت: هر اقدامی در زمینه قیمت بنزین به اطلاع مردم خواهد رسید نشست خبری پزشکیان هفته آینده (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + فیلم بعد از دریافت یک پیام، نتانیاهو جلسه دادگاه را ترک کرد ناتو: نمی‌توانیم جنگنده‌های روسیه را ساقط کنیم؛ باید آن‌ها را از حریم هوایی خارج کنیم جای خالی رهبران خلیج‌فارس در نشست شرم‌الشیخ | دست ردّ ابوظبی و ریاض بر سینه قاهره عراقچی برای حضور در جنبش عدم تعهد به اوگاندا رفت معاون‌اول قوه‌قضائیه: ۲۰ میلیون سند قولنامه‌ای وجود دارد که باید تعیین تکلیف شوند آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور «تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد
سرخط خبرها

مجلس، مطالبات شهرداری‌ها را پیگیری می‌کند | بخشی از درآمد دولت با شهرداری‌ها تقسیم خواهد شد

  • کد خبر: ۳۵۷۸۷۷
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۷
مجلس، مطالبات شهرداری‌ها را پیگیری می‌کند | بخشی از درآمد دولت با شهرداری‌ها تقسیم خواهد شد
نایب‌رئیس کمیسیون امور داخلی و شورا‌های کشور گفت: دولت و مدیران دستگاه‌های اجرایی تکلیف دارند مطالبات شهرداری‌ها را با قید فوریت تسویه کنند. همه مسئولان ذی‌صلاح به‌ویژه از وزارت‌خانه‌های راه، کشور، ارتباطات، صمت و جهاد کشاورزی به‌زودی به کمیسیون فراخوانده می‌شوند تا توضیحات تکمیلی را در این باره ارائه کنند.

غلامرضا توکل شوریجه، در حاشیه نشست مشترک اعضای کمیسیون امور داخلی و شورا‌های کشور با شهردار، رئیس شورای اسلامی شهر و جمعی از مدیران شهرداری مشهدمقدس و در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، به تشریح دستاورد‌های سفر سه‌روزه اعضای این کمیسیون به مشهد پرداخت و اظهار کرد: هدف‌گذاری کمیسیون، متمرکز بر ۹ کلانشهری است که بیشترین سطح خدمت‌رسانی را به اکثریت مردم شهرنشین ارائه می‌دهند، اما کمترین حمایت را از دولت دریافت می‌کنند.

وی افزود: اهمیت مضاعف مشهدالرضا(ع) نیز به این نکته است که بیشترین بدهی دولت به شهرداری‌ها مربوط به مدیریت شهری مشهد است و حجم این مطالبات به‌قدری افزایش پیدا کرده که اکنون شاهد ثبت رقم نگران‌کننده ۳۵ هزار میلیارد تومان فقط برای مشهد هستیم.

نایب‌رئیس کمیسیون امور داخلی و شورا‌های کشور خاطرنشان کرد: تأکید ما اولاً بر دولت و مدیران دستگاه‌های اجرایی است که مطالبات شهرداری‌ها را با قید فوریت پرداخت کنند. به همین دلیل، همه مسئولان ذی‌صلاح به‌ویژه از وزارت‌خانه‌های راه، کشور، ارتباطات، صمت و جهاد کشاورزی به‌زودی به کمیسیون فراخوانده می‌شوند تا توضیحات تکمیلی را در این باره ارائه کنند.

وی ادامه داد: در راهبرد دوم نیز دولت باید مکلف شود تا درآمد‌های خود را با شهرداری‌ها به اشتراک بگذارد. واقعیت این است که امروزه شهرداری‌ها در کلانشهر‌هایی همچون مشهدالرضا(ع) به‌عنوان دولت‌های محلی شناخته می‌شوند و مثلاً در مناسبت‌هایی نظیر پیک‌های زیارتی، بدون اینکه کوچک‌ترین حمایتی از سوی حاکمیت وجود داشته باشد، این شهرداری مشهد است که یک‌تنه همه امور را مدیریت می‌کند. در این شرایط که حاکمان محلی، بخشی از بار مسئولیت‌ها و وظایف حاکمیت کلان را برعهده گرفته‌اند، این ضرورت وجود دارد که درآمد‌ها نیز تقسیم شود و مثلاً همان درصد مشخص از مالیات بر ارزش افزوده، به طور کامل به دست شهرداری‌ها برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->