علت صدای انفجار در گناوه بوشهر چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود ۸ مصدوم در برخورد ۳ دستگاه خودروی پراید در جاده قدیم نیشابور-مشهد + عکس (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) آغاز انتخاب رشته‌ آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ از اول اردیبهشت سقوط جرثقیل در پتروشیمی رازی | ۲ نفر جان باختند «مجید راهب» پدر گلاب ایران درگذشت + علت فوت آخرین وضعیت آب‌و‌هوای کشور | رگبار پراکنده و وزش باد در مناطقی از غرب و شمال غرب (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) هشدار جدی به شکارچیان برای خروج از منطقه کوهسرخ تردد روان در تمام محور‌های مواصلاتی کشور | محور‌های شمالی بدون محدودیت (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) زلزله ۴.۲ ریشتری، «روداب» خراسان‌رضوی را لرزاند (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) آسیب شناسی خشم و راهکارهای کاهش خشونت در جامعه کشف راز قتل جوان ۴۰ ساله به دست بادیگاردها در مشهد کشف ایمپلنت‌های قاچاق در تهران قتل خونین مدیر یک شرکت‌ لوازم آرایشی در برج ۲۰ طبقه‌اش به دست دوست صمیمی! ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای|مشهد، شهر پیشگام در مدیریت پسماند است سرگردانی مسافران «فلای دوبی» در فرودگاه مشهد دستگیری یک قاچاقچی و کشف ۵۶۶ کیلوگرم مواد مخدر از یک دستگاه تریلی در هنگ مرزی تایباد یک کشته و چهار مصدوم بر اثر تصادف با تریلر در جاده تربت حیدریه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) کشف ۲ کیلو و ۸۵۰ گرم مواد مخدر صنعتی در گمرک دوغارون کمبود ۶ هزار لیتر آب برثانیه در مشهد برای تابستان ۱۴۰۳
سرخط خبرها

معرفی کتاب آشپزی بدون گوشت

  • کد خبر: ۳۳۸۴۲
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۳
معرفی کتاب آشپزی بدون گوشت
«کتاب آشپزی بدون گوشت» برای گیاه‌خواران نوشته نشده است، گرچه گیاه‌خواران نیز می‌توانند از آن بهره کافی ببرند. در حقیقت، این کتاب برای همه کسانی است که ممکن است مدتی در تهیه گوشت مشکلاتی داشته باشند و لازم است بدانند چه مواد پروتئینی دیگری را می‌توان جایگزین گوشت کرد .
به گزارش شهرآرانیوز، «کتاب آشپزی بدون گوشت» برای گیاه‌خواران نوشته نشده است، گرچه گیاه‌خواران نیز می‌توانند از آن بهره کافی ببرند. در حقیقت، این کتاب برای همه کسانی است که ممکن است مدتی در تهیه گوشت مشکلاتی داشته باشند و لازم است بدانند چه مواد پروتئینی دیگری را می‌توان جایگزین گوشت کرد بی‌آنکه سلامت افراد خانواده به خطر بیفتد. راز تغذیه سالم شناخت صحیح مواد غذایی گوناگون است، به‌ویژه موادی که پروتئین به بدن ما می‌رسانند. مهم است بدانیم که برخلاف تصور عمومی، گوشت تنها ماده پروتئین‌دار نیست، بلکه یکی از مواد پروتئینی است.»

آنچه خواندید بخش ابتدایی کتاب «آشپزی بدون گوشت» نوشته گلی امامی است که با زبانی بسیار ساده و روان شما را با نحوه پخت انواع غذا‌های ساده و بدون گوشت و گیاهی آشنا می‌کند. حتی برای آسان‌تر شدن کار، وسایل اندازه‌گیری دم‌دستی مانند قاشق و فنجان و لیوان به کار می‌برد تا نیاز شما را به وسایلی مانند ترازو و پیمانه به کمترین میزان ممکن برساند. شما در این کتاب، جز اینکه با فهرستی غنی از مواد پروتئینی آشنا می‌شوید، دستورپخت ١٠٠ غذای بدون گوشت را هم یاد می‌گیرید، از آشپزی سنتی کشور خودمان (از زمان صفویه و قاجار تا امروز) و آشپزی سنتی کشور‌های دیگر مانند هند، چین، یونان، ایتالیا و اسپانیا.

گلی امامی در انتخاب غذاهایش ٢ هدف اصلی را دنبال می‌کند: یکی آنکه غذا‌ها به جای گوشت، مواد پروتئین‌دار دیگری مانند تخم‌مرغ، لبنیات و حبوبات داشته و دیگر آنکه حتما خوشمزه باشند و با ذائقه ایرانی جور دربیایند. این کتاب را نشر دوستان در قطع وزیری و ١٣٢ صفحه منتشر کرده است. در صورت موجود نبودن کتاب در بازار، توصیه می‌کنیم نسخه الکترونیک آن را تهیه و مطالعه کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->