طرح‌های راه و شهرسازی خراسان رضوی نیازمند ۸۰ همت اعتبار است برخورد سمند و پارس در قوچان خراسان رضوی ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب
سرخط خبرها

قیمت واکسن کرونا | «کووی‌شیلد» نام جدید واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد

  • کد خبر: ۳۵۸۷۴
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷
  • ۴
قیمت واکسن کرونا | «کووی‌شیلد» نام جدید واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد
نتایج واکسن کرونا که توسط محققان دانشگاه آکسفورد ساخته شده امیدوار کننده بوده و نشان داده این واکسن بی‌خطر است و می‌تواند سیستم ایمنی را برای مقابله با این ویروس تربیت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج واکسن بیماری کووید-۱۹ که توسط محققان دانشگاه "آکسفورد" ساخته شده امیدوار کننده بوده و نشان داده این واکسن بی‌خطر است و می‌تواند سیستم ایمنی را برای مقابله با این ویروس تربیت کند. اکنون موسسه "سروم" (Serum) هند به سرپرستی "آدار پوناوالا" (Adar Poonawalla) گفته قرار است آزمایش مربوط به این واکسن و تولید دوز‌های بیشتر از آن را در هند آغاز شود.

 

پوناوالا گفته است که ۵۰ درصد دوزهای واکسنی که توسط شرکت وی تولید می‌شود به هند عرضه خواهد شد و مابقی به سایر کشورها داده می‌شود.

 

پوناوالا همچنین گفت این واکسن‌ها به عنوان بخشی از برنامه‌های واکسیناسیون توسط دولت‌ها خریداری خواهند شد. وی به یک روزنامه گفت که این شرکت سعی خواهد کرد که قیمت واکسن کرونا را زیر ۱۰۰۰ روپیه (حدود ۱۳ دلار) نگه دارد.

 

وی گفت: ما گفتیم که می‌خواهیم نیمی از واکسن خود را به هند و نیمی دیگر را به کشورهای دیگر عرضه کنیم. ما باید درک کنیم که این یک بحران جهانی است و می‌بایست از مردم سراسر جهان در برابر این بیماری محافظت کرد. این بسیار مهم است که ما به طور مساوی کل جهان را ایمن سازیم.

 

پیش از این پوناوالا گفته بود که این شرکت به دنبال تأییدیه سازمان کنترل دارو هند (DCGI) برای انجام آزمایشات مرحله ۳ واکسن در هند است. تولید دوزهای این واکسن نیز به زودی آغاز خواهد شد.

 

واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد "کووی‌شیلد" نام گرفت

واکسن دانشگاه آکسفورد در هند "کووی‌شیلد" (Covishield) نامگذاری خواهد شد. هزینه هر دوز این واکسن کمتر از ۱۰۰۰ روپیه خواهد شد و اگر همه چیز خوب پیش برود، این موسسه می‌تواند تولید انبوه واکسن را تا ماه نوامبر(آبان) شروع کند. در مورد آزمایشات نیز این موسسه گفته بیش از پنج هزار نفر برای آزمایشهای بالینی واکسن دانشگاه آکسفورد که توسط این موسسه در هند انجام می‌شود، ثبت نام کرده‌اند و تخمین می‌زند که آزمایشات تا پایان ماه اوت آغاز می‌شود.

 

اوایل این هفته هند، تولید و کارآزمایی واکسن آزمایشی کووید-۱۹ دانشگاه آکسفورد و  شرکت "آسترازنکا" به نام "ChAdOx۱ "را برای انجام آزمایش فاز ۳ در هند (پس از آنکه این واکسن پاسخ ایمن را در کارآزمایی های بالینی که روی افراد بین ۱۸ تا ۵۵ سال انجام شده بود، نشان داد) آغاز کرد.

 

شرکت سروم که در شهر "پونه"(Pune) هند قرار دارد، در تولید انبوه واکسن کروناویروس، با دانشگاه آکسفورد همکاری می‌کند. 

 

این موسسه پیش از این هم با دانشگاه آکسفورد همکاری کرده و در پروژه تولید واکسن مالاریا هم با این دانشگاه همکاری داشته است. موسسه "سروم" قصد دارد همزمان با تولید واکسن، کارآزمایی بالینی آن را در هند انجام دهد.

 

منبع: ایسنا


بیشتر بخوانید:

 

واکسن کرونا آبان امسال وارد بازار می‌شود

 

ترامپ: اولین واکسن کرونا را من می‌زنم، اگر مردم بخواهند

 

غذاهای مناسب برای مبتلایان به کرونا

 

آشنایی با انواع تست‌های کرونا + هزینه

 

 چه موادغذایی بخوریم تا کرونا نگیریم؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
0
4
خوش به حال هندی ها
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
0
2
سلام. خوب هزار روپیه. به. پول ما ایرانیان. یعنی. معادل چقدر. ؟؟ کاش مقایشه مبشد. اگه. گران. باشه. ما نمی تونیم. بگیریم. پس تکلیف ما قشر متوسط و ضعیف چی میشه. مسئولان. لطفا پیام من. پخش کنید. ممنون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
0
3
ههه هروز میگن واکسن پیدا کردن پس کجا ماکه چیزی ندیدیم حتا اگر هم صحیح باشه فقیر میمیره چون ندلرن بخره
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
0
1
اگع‌دلار‌توایران‌۲۰۰۰۰هزار‌باشه‌چون‌گفته‌۱۳دلارمیشه‌تقزبا‌۲۶۰هزار‌تومن‌اگه‌‌خانواده‌‌____چهار‌نفری‌باشیم‌باید‌بالای‌یک‌‌میلیون‌تومن‌هزینه‌کنیم‌به‌این‌شرط‌که‌اگه‌وارد‌ایران‌بشه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->