پرواز‌های فرودگاه‌های مشهد و خراسان رضوی برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ نفر شب ظرفیت اقامتی نوروزی برای خراسان رضوی پیش بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد
سرخط خبرها

قیمت واکسن کرونا | «کووی‌شیلد» نام جدید واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد

  • کد خبر: ۳۵۸۷۴
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷
  • ۴
قیمت واکسن کرونا | «کووی‌شیلد» نام جدید واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد
نتایج واکسن کرونا که توسط محققان دانشگاه آکسفورد ساخته شده امیدوار کننده بوده و نشان داده این واکسن بی‌خطر است و می‌تواند سیستم ایمنی را برای مقابله با این ویروس تربیت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج واکسن بیماری کووید-۱۹ که توسط محققان دانشگاه "آکسفورد" ساخته شده امیدوار کننده بوده و نشان داده این واکسن بی‌خطر است و می‌تواند سیستم ایمنی را برای مقابله با این ویروس تربیت کند. اکنون موسسه "سروم" (Serum) هند به سرپرستی "آدار پوناوالا" (Adar Poonawalla) گفته قرار است آزمایش مربوط به این واکسن و تولید دوز‌های بیشتر از آن را در هند آغاز شود.

 

پوناوالا گفته است که ۵۰ درصد دوزهای واکسنی که توسط شرکت وی تولید می‌شود به هند عرضه خواهد شد و مابقی به سایر کشورها داده می‌شود.

 

پوناوالا همچنین گفت این واکسن‌ها به عنوان بخشی از برنامه‌های واکسیناسیون توسط دولت‌ها خریداری خواهند شد. وی به یک روزنامه گفت که این شرکت سعی خواهد کرد که قیمت واکسن کرونا را زیر ۱۰۰۰ روپیه (حدود ۱۳ دلار) نگه دارد.

 

وی گفت: ما گفتیم که می‌خواهیم نیمی از واکسن خود را به هند و نیمی دیگر را به کشورهای دیگر عرضه کنیم. ما باید درک کنیم که این یک بحران جهانی است و می‌بایست از مردم سراسر جهان در برابر این بیماری محافظت کرد. این بسیار مهم است که ما به طور مساوی کل جهان را ایمن سازیم.

 

پیش از این پوناوالا گفته بود که این شرکت به دنبال تأییدیه سازمان کنترل دارو هند (DCGI) برای انجام آزمایشات مرحله ۳ واکسن در هند است. تولید دوزهای این واکسن نیز به زودی آغاز خواهد شد.

 

واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد "کووی‌شیلد" نام گرفت

واکسن دانشگاه آکسفورد در هند "کووی‌شیلد" (Covishield) نامگذاری خواهد شد. هزینه هر دوز این واکسن کمتر از ۱۰۰۰ روپیه خواهد شد و اگر همه چیز خوب پیش برود، این موسسه می‌تواند تولید انبوه واکسن را تا ماه نوامبر(آبان) شروع کند. در مورد آزمایشات نیز این موسسه گفته بیش از پنج هزار نفر برای آزمایشهای بالینی واکسن دانشگاه آکسفورد که توسط این موسسه در هند انجام می‌شود، ثبت نام کرده‌اند و تخمین می‌زند که آزمایشات تا پایان ماه اوت آغاز می‌شود.

 

اوایل این هفته هند، تولید و کارآزمایی واکسن آزمایشی کووید-۱۹ دانشگاه آکسفورد و  شرکت "آسترازنکا" به نام "ChAdOx۱ "را برای انجام آزمایش فاز ۳ در هند (پس از آنکه این واکسن پاسخ ایمن را در کارآزمایی های بالینی که روی افراد بین ۱۸ تا ۵۵ سال انجام شده بود، نشان داد) آغاز کرد.

 

شرکت سروم که در شهر "پونه"(Pune) هند قرار دارد، در تولید انبوه واکسن کروناویروس، با دانشگاه آکسفورد همکاری می‌کند. 

 

این موسسه پیش از این هم با دانشگاه آکسفورد همکاری کرده و در پروژه تولید واکسن مالاریا هم با این دانشگاه همکاری داشته است. موسسه "سروم" قصد دارد همزمان با تولید واکسن، کارآزمایی بالینی آن را در هند انجام دهد.

 

منبع: ایسنا


بیشتر بخوانید:

 

واکسن کرونا آبان امسال وارد بازار می‌شود

 

ترامپ: اولین واکسن کرونا را من می‌زنم، اگر مردم بخواهند

 

غذاهای مناسب برای مبتلایان به کرونا

 

آشنایی با انواع تست‌های کرونا + هزینه

 

 چه موادغذایی بخوریم تا کرونا نگیریم؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
0
4
خوش به حال هندی ها
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
0
2
سلام. خوب هزار روپیه. به. پول ما ایرانیان. یعنی. معادل چقدر. ؟؟ کاش مقایشه مبشد. اگه. گران. باشه. ما نمی تونیم. بگیریم. پس تکلیف ما قشر متوسط و ضعیف چی میشه. مسئولان. لطفا پیام من. پخش کنید. ممنون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
0
3
ههه هروز میگن واکسن پیدا کردن پس کجا ماکه چیزی ندیدیم حتا اگر هم صحیح باشه فقیر میمیره چون ندلرن بخره
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
0
1
اگع‌دلار‌توایران‌۲۰۰۰۰هزار‌باشه‌چون‌گفته‌۱۳دلارمیشه‌تقزبا‌۲۶۰هزار‌تومن‌اگه‌‌خانواده‌‌____چهار‌نفری‌باشیم‌باید‌بالای‌یک‌‌میلیون‌تومن‌هزینه‌کنیم‌به‌این‌شرط‌که‌اگه‌وارد‌ایران‌بشه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->