همایش ما و غرب؛ سیری در آرا و اندیشه‌های حضرت آیت الله خامنه‌ای در تهران آغاز شد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) اصلاح ماده ۵۸ بانک مرکزی در تعیین نرخ خرید و فروش ارز در حمله آمریکا به یک کشتی در کارائیب ۳ نفر کشته شدند صحن علنی مجلس آغاز شد| بررسی طرح تعطیلی پنجشنبه در دستور کار کمیسیون اجتماعی جنگ قدرت بین مقامهای ارشد زن اروپایی پرواز پهپادهای مشکوک بر فراز پایگاه هوایی ناتو در بلژیک قطع دسترسی ۴۲ میلیون آمریکایی به برنامه کمک غذایی انهدام ۹۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه روسیه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) روسیه، استفاده افراطی آمریکا از زور در دریای کارائیب را محکوم کرد بحرین: ایران آمریکا باید مذاکرات را از سر بگیرند صدرالحسینی: یک میلیارد دلار طلا از سودان برای آمریکا خارج شده است استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام
سرخط خبرها

نماینده مجلس: اقدام اروپایی‌ها در فعال سازی مکانیسم ماشه از لحاظ حقوق بین‌الملل مردود است

  • کد خبر: ۳۵۹۹۳۴
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
نماینده مجلس: اقدام اروپایی‌ها در فعال سازی مکانیسم ماشه از لحاظ حقوق بین‌الملل مردود است
یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «جمهوری اسلامی ایران حق پاسخگویی متناسب را نسبت به اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی و شورای امنیت سازمان ملل در بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل متحد دارد»، عنوان کرد: پاسخگویی جمهوری اسلامی ایران صددرصد ضروری است و جنس آن نیز باید سیاسی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حامد یزدیان با اشاره به فعال شدن مکانیسم ماشه و بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت توسط سه کشور اروپایی، با تاکید بر اینکه این اقدام از لحاظ حقوق بین‌المللی مردود است، اظهار کرد: همانطور که حمله به غزه محکوم است، اینکه یکسری کشورها تفاهماتی با هم داشته باشند اما به آن پایبند نباشند نیز محکوم است و از لحاظ حقوق بین‌الملل جایگاه حقوقی ندارد اما متاسفانه امروز شاهد رخ دادن این اتفاقات و سکوت دنیا در برابر این اقدامات هستیم.

وی با بیان اینکه «البته ملت‌ها در حال آگاه شدن هستند اما متاسفانه دولت‌ها کماکان بر مواضع خود باقی مانده‌اند»، عنوان کرد: در تعاملاتی که در دنیا در حال شکل‌گیری است، باید تلاش کنیم تا در این زمینه‌ها میان دیگر کشورها اجماعی ایجاد کنیم که همه هم از لحاظ حقوق بین‌المللی این مسائل را هم محکوم و هم تکلیف‌شان را مشخص کنند. تبیین موضوع و ایجاد اجماع بین‌المللی علیه بی قانونی‌ها، نیازمند یک کار عمیق حقوقی است که هم دانشگاهیان و سیاسیون و همچنین دستگاهایی از جمله مجلس در این زمینه وظایفی را بر عهده دارند.

این نماینده مجلس با اشاره به اثبات مکرر حسن نیت ایران در قبال دنیا در خصوص صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای خود، گفت: در فضای جدیدی که ایجاد شده است، معتقدم که ما باید مسیر خود را مستقل از آژانس پیگیری کنیم و صلح آمیز بودن فعالیت‌های خود را ادامه دهیم. همچنین برای اطمینان‌سازی دنیا باید راه‌های دیگه‌ای را غیر از آژانس تعریف کنیم و با دیگر کشورهایی که توان هسته‌ای دارند، ائتلاف‌هایی را در دستور کار قرار دهیم چراکه آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای در تجربه و در عمل جاسوس بودن و بدعهدی‌های خود را نشان داده‌اند.

یزدیان با تاکید بر اینکه شخصاً با این که الان ادعای ساختن بمب هسته‌ای کنیم، مخالفم، ادامه‌ داد: ما می‌توانیم که روش‌های مختلف دیگری را برای اطمینان سازی در قبال فعالیت‌های هسته‌ای ایران برای دنیا به ایجاد کنیم و منتظر هیچ نهادی هم نباشیم.

وی در پایان با بیان اینکه «جمهوری اسلامی ایران حق پاسخگویی متناسب را نسبت به اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی و شورای امنیت سازمان ملل در بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل متحد دارد»، عنوان کرد: پاسخگویی جمهوری اسلامی ایران صددرصد ضروری است و جنس آن نیز باید سیاسی باشد؛ پیشتر موضوع خروج از برجام و ان‌پی‌تی مطرح بود به نظرم الان هم این گزینه‌ها می‌توانند مطرح باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->