معاون اول قوه قضاییه: کاهش یا حذف کامل فسادها با اصلاح ساختارها صورت می‌پذیرد بایدن تحت درمان سرطان است (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دولت ترامپ همچنان در تعطیلی | ۴ هزار کارمند آمریکایی در یک روز اخراج شدند مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه پرونده «فساد چای دبش» با پیگیری جدی سازمان بازرسی کشور به سرانجام رسید زلنسکی در تماس با ترامپ: امیدوارم جنگ با روسیه متوقف شود غزه و فلسطین؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده مجلس: اقدام اروپایی‌ها در فعال سازی مکانیسم ماشه از لحاظ حقوق بین‌الملل مردود است

  • کد خبر: ۳۵۹۹۳۴
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
نماینده مجلس: اقدام اروپایی‌ها در فعال سازی مکانیسم ماشه از لحاظ حقوق بین‌الملل مردود است
یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «جمهوری اسلامی ایران حق پاسخگویی متناسب را نسبت به اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی و شورای امنیت سازمان ملل در بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل متحد دارد»، عنوان کرد: پاسخگویی جمهوری اسلامی ایران صددرصد ضروری است و جنس آن نیز باید سیاسی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حامد یزدیان با اشاره به فعال شدن مکانیسم ماشه و بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده شورای امنیت توسط سه کشور اروپایی، با تاکید بر اینکه این اقدام از لحاظ حقوق بین‌المللی مردود است، اظهار کرد: همانطور که حمله به غزه محکوم است، اینکه یکسری کشورها تفاهماتی با هم داشته باشند اما به آن پایبند نباشند نیز محکوم است و از لحاظ حقوق بین‌الملل جایگاه حقوقی ندارد اما متاسفانه امروز شاهد رخ دادن این اتفاقات و سکوت دنیا در برابر این اقدامات هستیم.

وی با بیان اینکه «البته ملت‌ها در حال آگاه شدن هستند اما متاسفانه دولت‌ها کماکان بر مواضع خود باقی مانده‌اند»، عنوان کرد: در تعاملاتی که در دنیا در حال شکل‌گیری است، باید تلاش کنیم تا در این زمینه‌ها میان دیگر کشورها اجماعی ایجاد کنیم که همه هم از لحاظ حقوق بین‌المللی این مسائل را هم محکوم و هم تکلیف‌شان را مشخص کنند. تبیین موضوع و ایجاد اجماع بین‌المللی علیه بی قانونی‌ها، نیازمند یک کار عمیق حقوقی است که هم دانشگاهیان و سیاسیون و همچنین دستگاهایی از جمله مجلس در این زمینه وظایفی را بر عهده دارند.

این نماینده مجلس با اشاره به اثبات مکرر حسن نیت ایران در قبال دنیا در خصوص صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای خود، گفت: در فضای جدیدی که ایجاد شده است، معتقدم که ما باید مسیر خود را مستقل از آژانس پیگیری کنیم و صلح آمیز بودن فعالیت‌های خود را ادامه دهیم. همچنین برای اطمینان‌سازی دنیا باید راه‌های دیگه‌ای را غیر از آژانس تعریف کنیم و با دیگر کشورهایی که توان هسته‌ای دارند، ائتلاف‌هایی را در دستور کار قرار دهیم چراکه آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای در تجربه و در عمل جاسوس بودن و بدعهدی‌های خود را نشان داده‌اند.

یزدیان با تاکید بر اینکه شخصاً با این که الان ادعای ساختن بمب هسته‌ای کنیم، مخالفم، ادامه‌ داد: ما می‌توانیم که روش‌های مختلف دیگری را برای اطمینان سازی در قبال فعالیت‌های هسته‌ای ایران برای دنیا به ایجاد کنیم و منتظر هیچ نهادی هم نباشیم.

وی در پایان با بیان اینکه «جمهوری اسلامی ایران حق پاسخگویی متناسب را نسبت به اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی و شورای امنیت سازمان ملل در بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل متحد دارد»، عنوان کرد: پاسخگویی جمهوری اسلامی ایران صددرصد ضروری است و جنس آن نیز باید سیاسی باشد؛ پیشتر موضوع خروج از برجام و ان‌پی‌تی مطرح بود به نظرم الان هم این گزینه‌ها می‌توانند مطرح باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->