مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی: برند اصلی بنیاد مسکن، ساخت مسکن اقشار کم‌درآمد است راه‌اندازی قطار مشهد - سرخس در جهت توسعه گردشگری در مناطق کمترشناخته‌‎شده رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه متوازن محقق نمی‌شود مگر با اجرای پروژه‌هایی در مناطق کمتر برخوردار رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد: ریل بودجه را به مناطق کم‌برخوردار تغییر دادیم  نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی: همه در سطح ملی، برای مرکزیت‌یافتن حرم رضوی همراهی خواهند کرد استاندار خراسان رضوی: باید از همه ظرفیت‌های استان برای حل مشکل مسکن استفاده کنیم شهردار مشهد مقدس: غفلت از مرکزیت حرم مطهر باید با توسعه شهر به شرق جبران شود سرمایه‌گذاری ۹ همتی در بزرگ‌ترین پروژه مسکن شرق کشور کلید خورد آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین پروژه مشارکتی مسکن شرق کشور در مشهد قطار گردشگری مشهد - سرخس به راه افتاد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) تسریع در احداث ایستگاه آتش‌نشانی میدان شریعتی مطالبه جدی شهردار مشهد مقدس + فیلم رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم شورا، ۵ ایستگاه آتش‌نشانی به بهره‌برداری رسیده است ویدئو | مراسم رونمایی از تجهیزات نوین آتش‌نشانی شهرداری مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۴) نفس‌های آخر کاروان‌سرای زغالی مشهد | جبر روزگار یک پیشه قدیمی و حجره‌های آن را محکوم به فنا کرده است رونمایی از ۳ فناوری نوین سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد +فیلم گلایه از فعالیت کارخانه ای که روح زندگی را از «روح آباد» مشهد گرفته است | دود اضافی ممنوع! هوای کلانشهر مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۰ مهر ۱۴۰۴) بازدید رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس از ستاد فرماندهی آتش‌نشانی مشهد (۹ مهر ۱۴۰۴) | قلندرشریف: جدیدترین تجهیزات آتش‌نشانی در مشهد رونمایی خواهد شد+ فیلم ساخت بارانداز شهری برای کاهش حجم ترافیک مشهد | افزایش ۸ برابری ایستگاه‌های تخلیه و بارگیری شهر
سرخط خبرها

نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی: همه در سطح ملی، برای مرکزیت‌یافتن حرم رضوی همراهی خواهند کرد

  • کد خبر: ۳۶۲۸۰۰
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی: همه در سطح ملی، برای مرکزیت‌یافتن حرم رضوی همراهی خواهند کرد
نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: در حال حاضر حرم مطهر رضوی تقریباً دارد در حاشیه مشهد قرار می‌گیرد، در حالی که باید نقطه مرکزی و مرکز ثقل این شهر باشد. در سطح ملی، همه شما را همراهی خواهند کرد تا به این هدف برسید.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین روحانی‌نژاد امروز، ۱۰ مهرماه، در مراسم آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین پروژه مشارکتی شرق  کشور با مشارکت شهرداری مشهد و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی (احداث ۴۰۵۲ واحد مسکونی)، اظهار کرد: ما از این قبیل پروژه‌ها استقبال می‌کنیم. مسئولیت اصلی بنیاد مسکن محرومیت‌زدایی و ساخت مسکن محرومین است.

وی افزود: هرچه مسئولان در استان‌ها بتوانند شرایط را فراهم کنند که ما به ساخت‌وساز مسکن بپردازیم و اقشار کم‌برخوردار بهره‌مند شوند، استقبال می‌کنیم و خوشحال می‌شویم. در دولت شهید رئیسی مصوب شد دولت برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی زمین تأمین کند و تحویل دهد که دولت چهاردهم این موضوع را عملیاتی کرد.

روحانی‌نژاد ادامه داد: در استان خراسان رضوی، ۲۳۰۰ واحد ساخته خواهد شد که راه و شهرسازی استان تا این لحظه، برای ۱۳۰۰ واحد، زمین تأمین کرده و ۴۰۰ واحد در حال ساخت است. ما در بنیاد مسکن، شبکه انجمن خیرین مسکن‌ساز را داریم که سازمانی مردم‌نهاد است و بیشتر، از شهرهای کوچک و روستاها حمایت می‌کند. الان، ۱۸۰۰ واحد در حال ساخت است.

نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیان کرد: وقتی طرح نهضت ملی مسکن مطرح شد، زمین تملک کردیم که یک میلیون قطعه زمین در روستاها به دست آمد. ما اعلام کردیم زمین را ۹۹ساله و با وام ۴۰۰ میلیونی دوساله می‌دهیم تا بسازند. تعداد قابل‌توجهی شرایط را پذیرفتند، دولت زمین‌ها را واگذار و بنیاد مسکن نیز اقدام‌ کرد. 

وی اضافه کرد: الان نیز به روستاییان اعلام می‌کنیم که هر کسی بدون خانه است، اگر به بنیاد مسکن مراجعه کند، در ر‌وستاها زمین ۹۹ساله و وام ۴۰۰ میلیونی می‌دهیم. در دولت چهاردهم، رئیس‌جمهور اهتمام دارند اگر همه نمی‌توانند از نهضت ملی مسکن بهره‌مند شوند، همه همت خود را برای ساخت‌وساز مسکن محرومین به کار بگیریم.

روحانی‌نژاد گفت: این تصمیم در مشهد گرفته شد که توسعه مشهد مقدس به سمت شرق باشد؛ تصمیم درستی که باید متوازن و متناسب انجام شود. در حال حاضر حرم مطهر تقریباً دارد در حاشیه مشهد قرار می‌گیرد، در حالی که باید نقطه مرکزی و مرکز ثقل این شهر باشد. در سطح ملی، همه شما را همراهی خواهند کرد تا به این هدف برسید.

نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه برای پروژه ۴۰۵۲ واحدی، مطالعات خوبی صورت گرفته است، عنوان کرد: در ۹ماهی که قرار است کارهای مقدماتی صورت بگیرد، باید در معماری نیز بازنگری انجام شود. به زمان‌بندی پروژه توجه کنید و کسانی را وارد پروژه کنید که اطمینان‌بخش باشند و در نیمه راه مشکل ایجاد نکنند.

وی خاطرنشان کرد: وعده‌ای که به مردم داده می‌شود، باید به‌موقع عمل شود. در تأمین منابع مالی پروژه، پیشاپیش دقت لازم را انجام دهید تا طبق زمان‌بندی شصت‌ماهه انجام شود. پروژه باید به‌گونه‌ای ساخته شود که الگو باشد. ما هم به عنوان نهاد انقلابی، در کنار شما هستیم تا پشتیبانی کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->