دایان کیتن، بازیگر سه‌گانه «پدرخوانده» درگذشت + بیوگرافی انیمیشن بتمن با نام «سقوط شوالیه» در راه است رقابت جهانی «میان رویا و امید» در جشنواره سائوپائولو جاذبه‌های فارس در قاب تلویزیون ملی دهمین دوره «پیانو کلارا» میزبان نوازندگان جوان‌ می‌شود چهره‌های شاخص سینمای ایران در قاب «سینما افق» کتاب «زندگیِ رزمندگان»؛ نگاهی نو به تجربه‌های فرهنگی جنگ نگاهی به سریال «الگوریتم» | سریال‌های پلیسی، ژانری پرطرفدار در تلویزیون جمال میرصادقی در مرکز مراقبتی بستری شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + علت بازگشت آهنگساز «از کرخه تا راین» پس از ده سال سکوت بازیگر نقش «لیدی ولدمورت» در سریال هری پاتر مشخص شد سریالی ۱۵۰ قسمتی برای تلویزیون ساخته می‌شود | پروژه بزرگ انیسه شاه حسینی در مقام کارگردان آخرین خبر از حال کامران فانی (۱۹ مهر ۱۴۰۴) «کتابخانه نیمه شب» با بازی شیدا خلیق روی صحنه می‌رود عذرخواهی عضو شورای اطلاع رسانی دولت از برخورد معاون وزیر بهداشت با یک خبرنگار آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۹ مهر ۱۴۰۴) کریم امینی با سریال «عمارت» به شبکه خانگی بازمی‌گردد مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۴) وعده جدید وزارت فرهنگ برای برگزاری کنسرت «همایون شجریان»
سرخط خبرها

نخستین مرکز علوم و فناوری نوین کودک و نوجوان کشور در مشهد افتتاح می‌شود | اجرای بیش از ۱۱۶ برنامه فرهنگی و علمی در خراسان رضوی + فیلم

  • کد خبر: ۳۶۳۲۴۳
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۸
نخستین مرکز علوم و فناوری نوین کودک و نوجوان کشور در مشهد افتتاح می‌شود | اجرای بیش از ۱۱۶ برنامه فرهنگی و علمی در خراسان رضوی + فیلم
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی گفت: در هفته ملی کودک، مشهد میزبان نخستین مرکز علوم و فناوری نوین ویژه کودکان و نوجوانان کشور خواهد بود و هم‌زمان بیش از ۱۱۶ برنامه فرهنگی و علمی در سراسر استان برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی حسین‌پور، در نشست خبری به‌مناسبت آغاز هفته ملی کودک که صبح امروز، ۱۳ مهر ۱۴۰۴، برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کودک و نوجوان جنگ اخیر، اظهار کرد: هفته ملی کودک از ۱۵ مهر آغاز می‌شود و تا ۲۲ مهرماه ادامه دارد و دستگاه‌های مختلف اجرایی و فرهنگی استان با هماهنگی استانداری، در برگزاری ویژه‌برنامه‌ها مشارکت خواهند داشت.

شتاب‌گرفتن فعالیت‌ها و بازگشت کانون به جایگاهش در افکار عمومی

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در طول یک‌سال‌ونیم گذشته، خاطرنشان کرد: شتاب فعالیت‌های کانون افزایش یافته و جایگاه ازدست‌رفته این نهاد در افکار عمومی و فضای فرهنگی جامعه در حال بازگشت است. ایجاد باشگاه‌های تخصصی همچون باشگاه سیمرغ، باشگاه تصویرگری و باشگاه فراتئاتر، شناسایی و بورسیه نخبگان فرهنگی کودک و نوجوان و جذب خیرین برای نخستین بار در استان، بخشی از این حرکت روبه‌جلو است.

افتتاح مراکز جدید و پروژه‌های عمرانی

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی در ادامه از افتتاح نخستین مرکز علوم و فناوری نوین کودک و نوجوان کشور در مشهد خبر داد و گفت: این مرکز که به اختصار «کاف‌نا» نامیده می‌شود، در حوزه‌های علمی همچون رباتیک، نانو، فیزیک و زیست به آموزش و فعالیت‌های علمی کودکان و نوجوانان می‌پردازد. ایجاد این مرکز از سوی وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد و امسال خراسان رضوی شاهد آغاز فعالیت آن خواهد بود.

حسین‌پور همچنین به افتتاح ساختمان جدید مرکز شماره ۶ کانون در منطقه الهیه مشهد اشاره کرد و افزود: این مرکز در زیربنایی به مساحت ۱۱۰ مترمربع ساخته شده و در هفته ملی کودک، آماده بهره‌برداری خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، از کلنگ‌زنی مرکز شماره ۴ کانون پرورش فکری سبزوار به همت خیرین خبر داد و گفت: این پروژه دومین طرح عمرانی بوده که با حمایت خیرین کتابخانه‌ساز، در یک‌سال‌ونیم اخیر در استان آغاز شده است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی همچنین افتتاح نخستین سینمای کودک و نوجوان استان با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان در یکی از مراکز کانون را از دیگر برنامه‌های محوری هفته ملی کودک برشمرد.

هفته‌ای پر از رویداد‌های فرهنگی و علمی

حسین‌پور تأکید کرد: امسال بیش از ۱۱۶ برنامه فرهنگی، هنری و علمی در سراسر استان اجرا خواهد شد. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به طرح «بی‌قرارِ دیدار» برای میزبانی از زائران نوجوان سایر استان‌ها در مشهد، نصب تابلو‌های راهنمای مراکز کانون در معابر اصلی شهر با همکاری شهرداری و رونمایی از سایت و اپلیکیشن کاربردی کانون به نام «کانونیوم» اشاره کرد.

وی تصریح کرد: این اپلیکیشن خدمات متنوعی از جمله رزرو تماشاخانه، اعزام قصه‌گو، درخواست ساخت عروسک، فروش دست‌سازه‌های کودکان و نوجوانان و ایجاد نگارخانه مجازی آثار آنان را ارائه می‌دهد و بستری تازه برای مشارکت اقتصادی کودکان فراهم خواهد کرد.

همکاری با آستان قدس رضوی و چشم‌انداز آینده

حسین‌پور با اشاره به تفاهم‌نامه کانون و آستان قدس رضوی بیان کرد: به‌زودی نخستین مرکز سیار کانون پرورش فکری در حرم مطهر امام‌رضا(ع) آغازبه‌کار می‌کند. همچنین جشنواره نغمه‌های دلنشین با موضوع لالایی و مفاهیم مرتبط در حوزه تولیدمحتوای فرهنگی برگزار خواهد شد.

وی در پایان با تأکید بر تداوم این مسیر افزود: به‌زودی دو مرکز سیار کانون افتتاح می‌شود که یک مرکز به کودکان و نوجوانان نیاز‌های ویژه اختصاص دارد. برآورد ما این است که این پروژه‌ها ظرف یک ماه آینده به بهره‌برداری برسند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->