مجیدی در یک قدمی اخراج اسپالتی، سرمربی جدید یوونتوس محکومیت ۳۰۰ هزار دلاری استقلال توسط یامگا! وزیر ورزش خبر داد: برگزاری دربی در یکی از ۲ ورزشگاه مشهد یا شیراز تراکتور، حریف موردعلاقه پرسپولیس! کابوس آبی در انتظار ارتش سرخ؟ هالند و دیگر هیچ! تاریخ و ساعت بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) | جنگ مهاجمان برنامه بازی‌های هفته نهم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | همه نگاه‌ها به دیدار تراکتور - پرسپولیس ویدیو | امضای قرارداد اوسمار با پرسپولیس مدیران لیورپول تکلیف اسلوت را مشخص کردند کاظمی، داور بازی تراکتور - پرسپولیس شد اسکوچیچ: برای هاشمیان ناراحتم | انتظار دارم گل‌های زیادی به پرسپولیس بزنیم اوسمار: هدف‌های ما بزرگ و سخت است قلعه‌نویی: یک درصد از قرارداد بازیکنان را به پیشکسوتان بدهید استقلال بخاطر عدم مصاحبه چشمی و منیر جریمه شد! دختران هندبال ایران قهرمان بازی‌های آسیایی جوانان بحرین پرونده صابر کاظمی در دستان پروفسور سمیعی کریم باقری دوباره سرمربی شد! محرومیت ۳ جلسه‌ای کوشکی
سرخط خبرها

مگوایر در لیست النصر

  • کد خبر: ۳۶۳۳۵۱
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶
مگوایر در لیست النصر
هری مگوایر در فاصله چند ماه تا پایان مهلت قراردادش در فهرست خرید النصر قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، مگوایر که در سال ۲۰۱۹ با مبلغ ۸۰ میلیون پوند از لسترسیتی به منچستریونایتد پیوست، حالا وارد سال پایانی قراردادش شده است. شیاطین سرخ تابستان گذشته بند تمدید ۱۲ماهه قرارداد او را فعال کردند، اما این مدافع می‌تواند از ماه ژانویه با باشگاه‌های خارج از رقابت‌های لیگ برتر انگلیس مذاکره کند.

میرر خبر داده است که دو باشگاه النصر و الاتفاق عربستان علاقمندی‌شان به جذب این بازیکن را نشان داده‌اند و انتظار می‌رود پیشنهاد‌های مالی وسوسه‌انگیزی برای جذب این مدافع ۳۲ ساله ارائه دهند. مگوایر اوایل امسال درباره آینده‌اش گفته بود: «سال گذشته، این بند در اختیار باشگاه بود، بنابراین من هیچ گزینه‌ای نداشتم. هیچ مذاکره‌ای صورت نگرفت. فقط بند فعال شد و قرارداد تمدید شد. اما امسال، طبیعتاً در پایان فصل قراردادم به اتمام می‌رسد.

مطمئنم در طول چند ماه آینده با هم می‌نشینیم و باید درباره مسیر آینده صحبت کنیم. این که آیا این باشگاه قصد تمدید دارد یا نه، چون پنجره نقل و انتقالات ژانویه دوباره باز می‌شود. من قطعاً در ذهنم می‌دانم چه می‌خواهم و به دنبال چه هستم. نمی‌خواهم همه چیز را علنی بگویم، اما این باشگاه فوق‌العاده‌ای است برای بازی کردن و واقعاً احمقانه است اگر بخواهی تا می‌توانی زودتر از آن جدا شوی.»

این کاپیتان سابق منچستریونایتد که زیر نظر توماس توخل جایگاهش را از دست داده، حالا برای بازگشت به ترکیب تیم ملی انگلیس پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ با چالشی جدی رو‌به‌رو است. شرایط فعلی او ممکن است باعث شود به فکر آخرین قرارداد بزرگ دوران حرفه‌ای فوتبالش در خارج از اروپا باشد. انتقال احتمالی به النصر می‌تواند او را در کنار چند چهره آشنا از جمله کریستیانو رونالدو، هم‌تیمی سابقش در منچستریونایتد، قرار دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->