مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

کلاهبرداری سریالی رمال سابقه‌دار در فضای مجازی

  • کد خبر: ۳۶۳۴۳
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
کلاهبرداری سریالی رمال سابقه‌دار در فضای مجازی
پلیس فتای استان خراسان رضوی جوان ۲۲ ساله‌ای که افراد زیادی را با ادعای رمالی و ارائه دعای مهر و محبت تلکه کرده‌بود، در تهران دستگیر کرد
محمدجواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ همه‌اش را تقصیر پدرش می‌دانست. رفتار‌های تند و بی‌توجهی به همسر و خانواده، دستمایه دعوا‌های همیشگی‌شان بود. از زمانی که خوب و بدش را تشخیص می‌داد، روزی نبود که شاهد دعوا‌های تکراری پدر و مادرش نباشد. کوچک‌تر که بود موقع دعوا او را به اتاقش می‌فرستادند و تا پایان جنجال‌های عصبی والدینش حق بیرون آمدن نداشت. در این شرایط متشنج دخترک کم‌کم قد کشید و بزرگ شد، اما مشکلات والدینش هم به همان نسبت بزرگ‌تر شده بود. آن‌ها در دعواهایشان انتظار داشتند که دختر جانب آن‌ها را بگیرد، غافل از اینکه دختر دانشجوشان از این زندگی خسته شده و چند وقتی است که به دنبال یافتن راهکاری برای حل مشکل والدین برآمده است.
در این میان ناگهان سر و کله یک رمال به زندگی آن‌ها باز شد، فردی که مدعی بود با دعای مهر و محبت می‌تواند دل‌های این زن و مرد میان‌سال را به هم نزدیک و آرزوی دیرینه دختر جوان را برآورده کند. دختر جوان برای حل مشکلش وارد گردابی شد که پیش از او نیز افراد زیادی از سراسر کشور در آن غرق شده و اموالشان را باخته بودند.

اولین‌بار یک آگهی در فضای مجازی توجه دختر جوان را جلب کرده بود. محتوای آگهی و جملات انگیزشی به کار رفته در آن، درست همان چیزی بود که می‌توانست مشکلات قدیمی او و خانواده‌اش را حل کند. بلافاصله به صفحه اعلام شده در اینستاگرام رفت. این صفحه فالوئر‌های زیادی داشت. تعداد بالای اعضای این صفحه مجازی و پیام‌های مثبتی که افراد مختلف پس از حل مشکلاتشان برای مدیر آن فرستاده بودند، او را مطمئن کرد که مشکلاتش به‌زودی حل خواهد شد.

او به سراغ مدیر این صفحه اینستاگرامی رفت و مشکلاتش را بازگو کرد، از دعوا‌ها و قهر‌های قدیمی و از ترس طلاق عاطفی بین پدر و مادرش برای این فرد ناشناس گفت. فرد ناشناس در پاسخ به او اعلام کرد که مشکل پدر و مادرش کمبود مهر و محبت است و دعوا‌های کوچک از آن شکافی بزرگ درست کرده که تنها راه موجود دعای مهر و محبت است. به واسطه این دعا قلب‌های آن‌ها به هم نزدیک شده و متوجه مشکلات خودشان خواهند شد.
دختر جوان که می‌دید در آستانه حل نهایی مشکلات زندگی‌اش است، درخواست کرد تا این دعا را برایش بنویسند. دعای گرانی که قیمتش ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود. این مبلغ هر چند برایش زیاد بود، اما می‌شد با قرض گرفتن از اطرافیان، برای همیشه مشکل خانوادگی اش را حل کند. او پول را به سختی تهیه کرد و به حساب اعلام شده از سوی رمال مجازی واریز کرد. اما پس از یک هفته نه تنها خبری از دعا و طلسم و... نشد که این پیج به روی دختر جوان بسته شد.


شکایت از رمال شیاد

دختر که فهمید در دام یک شیاد افتاده با مراجعه به دادسرا شکایت کرد و با در دست داشتن مرجوعه قضایی راهی پلیس فتا شد. با اعلام مشخصات این رمال مجازی، کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی متوجه شدند که متهم همان فردی است که از ۲ شهروند قوچانی و کاشمری هم ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان کلاهبرداری کرده است.
سرنخ‌های خوبی که این دانشجو در اختیار پلیس قرار داد، منجر به شناسایی هویت اصلی متهم شد. فردی که هر روز با شگرد تازه و ایجاد صفحات جدید در فضای مجازی، طعمه‌های جدیدی را فریب می‌داد و از آن‌ها کلاهبرداری می‌کرد.

تجمیع سرنخ‌های موجود در این پرونده، با دستور تخصصی سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی موجب شد تا متهم در شهر تهران ردزنی شود. با اطلاعات محرمانه کسب شده که ماحصل همکاری پلیس فتای خراسان رضوی و پایتخت بود، محل اختفای متهم در شهر تهران شناسایی شد.
مأموران که توانسته بودند پس از مدت‌ها یک شاه‌ماهی را شناسایی کنند، در عملیاتی پیچیده موفق به دستگیری جوانی بیست‌ودو ساله شدند.


فرار از خانه و پناه بردن به فضای مجازی

متهم پیش‌تر نیز با اتهام‌های مشابهی در حوزه رمالی و طلسم، دستگیر شده و چندسالی را نیز زندان بوده است.
بررسی سرگذشت این جوان نشان داد که او حتی مدرک سیکلش را هم نگرفته است. آشنایی‌اش با طلسم، سحر و جادو را هم آموزش‌های پدربزرگ مرحومش می‌دانست که این حرفه را به تمام اعضای خانواده‌اش آموزش داده بود.

مشکلات متهم جوان از زمانی شروع شد که والدینش از هم جدا شده و او چندسالی با عمویش زندگی می‌کرده است. اما فشار‌های روانی از ناحیه خانواده عمویش را تحمل نکرده و از خانه فرار می‌کند.
چند وقتی دربه‌دری و بی‌خانمانی می‌کشد تا جایی که به پیشنهاد رفقای جدیدش، با ایجاد صفحات مختلف در فضای مجازی خودش را جای پدربزرگش جا می‌زند و با استفاده از اسم او، برای خودش دکان و دستگاهی راه می‌اندازد.
پسر جوان اندک آموخته‌هایش از رمالی را در لابه‌لای فن بیان قوی و متقاعد‌کننده‌اش قرار داده و اقدام به کلاهبرداری می‌کند. او که به دلیل فقر، زندگی سختی داشته است با کلاهبرداری‌های سریالی زندگی خوبی برای خود مهیا می‌کند.


طلسم خودخواسته زندگی

به گفته سرهنگ جهانشیری تا کنون ۳ نفر از این فرد در خراسان‌رضوی شکایت کرده‌اند، اما این‌ها تنها شاکیان پرونده نیستند. این فرد با سوءاستفاده از مشکلات شهروندان که بیشتر خانوادگی است، با وعده و وعید افراد را فریب می‌داده است و تعداد زیادی شاکی از سراسر کشور تاکنون از این فرد شکایت کرده‌اند.

استفاده از مشاوره، فعال شدن باب گفتگو میان اعضای خانواده، باز نکردن پای افراد غریبه به زندگی خصوصی، استفاده از ظرفیت بزرگ‌تر‌ها و حل و فصل امور با ریش سفیدی و اعتماد نکردن به تبلیغات اغوا کننده در فضای مجازی تمام توصیه‌های رئیس پلیس فتای خراسان‌رضوی به شهروندان بود. البته او نکته مهمی را نیز گوشزد کرد که گاهی این رمال‌ها با دستیابی به اطلاعات شخصی افراد مزاحمت‌های دیگری نیز برای آن‌ها ایجاد می‌کنند و افراد با دست خود زندگی‌شان را طلسم می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->