وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر! تحکیم بنیان خانواده از طریق همراهی همیاران باشگاه «باهم» با زوج‌های جوان کمک به افزایش سطح بارندگی‌ها با بارورسازی ابرها آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد از امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) بازنشستگان: تأمین‌اجتماعی متعلق به کارگران است و دولت نباید بدون رضایت کارگران، در منابع آن دخالت کند مرگ سومین دانشجوی حادثه اتوبوس حامل دانشجویان سمنان - سرخه (۱۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟

  • کد خبر: ۳۶۳۶۸۶
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰
وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟
پیش بینی هواشناسی برای ۱۴ مهر ماه تا ۲۵ آبان ماه نشان می‌دهد طی هفته اول (۱۴ تا ۲۰ مهر) در استان‌های ساحلی خزر، نوار شمالی، شمال غرب و بخش‌های محدودی از ارتفاعات استان‌ها در جنوب شرق بارش رخ می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش بینی هواشناسی برای ۱۴ مهر ماه تا ۲۵ آبان ماه نشان می‌دهد طی هفته اول (۱۴ تا ۲۰ مهر) در استان‌های ساحلی خزر، نوار شمالی، شمال غرب و بخش‌های محدودی از ارتفاعات استان‌ها در جنوب شرق بارش رخ می‌دهد. بارش نوار شمالی کشور کمتر از نرمال است. سایر مناطق کشور بی‌بارش هستند یا بارش آنها کمتر از نرمال است. در این مدت میانگین دمای هوای استان‌ها در نوار جنوبی و جنوب شرق کشور از ۱ تا ۲ درجه کمتر از نرمال و در سایر مناطق کشور ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال خواهد بود. بیشترین افزایش دما در نوار شمالی خراسان شمالی و کوهپایه‌های البرز جنوبی رخ می‌دهد.

همچنین در هفته دوم، در استان‌های ساحلی خزر، شمال غرب، زاگرس شمالی و بخش‌های محدودی از ارتفاعات استان‌ها در جنوب شرق بارش رخ می‌دهد که مقدار آن کمتر از نرمال است. سایر مناطق کشور بی‌بارش خواهند بود یا بارش آنها کمتر از نرمال پیش‌بینی شده است. شرایط دما نیز در جنوب شرق، استان‌های ساحلی خلیج فارس نرمال تا یک درجه کمتر از آن و در سایر مناطق بین نرمال تا ۲ درجه بیش از آن پیش‌بینی شده است.

در ادامه، برای هفته سوم بارش در سواحل خزر در محدوده نرمال، سایر استان‌ها در نوار شمالی کشور، دامنه جنوبی البرز، زاگرس شمالی و میانی کمتر از نرمال برآورد می‌شودو دیگر مناطق بارش موثری نخواهند داشت. دما در استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان و بوشهر نرمال تا یک درجه کمتر از آن، در استان‌های نوار شمالی کشور، دامنه‌های جنوبی کوه‌های البرز، زاگرس شمالی و میانی ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال و سایر مناطق کشور نرمال خواهد بود.

در هفته چهارم بارش در بخش‌هایی از استان‌های ساحلی خزر در محدوده نرمال، سایر استان‌ها در نوار شمالی کشور و زاگرس شمالی کمتر از نرمال و بقیه مناطق کشور عمدتا بی‌بارش یا بارش آنها ناچیز برآورد می‌شود. شرایط دما نیز در نیمه شمالی، بخش‌هایی از دامنه‌های شرقی زاگرس جنوبی و مناطق فراساحل دریای عمان ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال و برای سایر مناطق در محدوده نرمال پیش بینی شده است.

انتظار می‌رود بارش کشور در هفته‌های پنجم و ششم، کمتر از نرمال باشد و دما در استان‌های نوار جنوبی، مرکز و راستای شرق کشور نرمال و برای سایر مناطق ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال برآورد شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->