یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه

  • کد خبر: ۳۶۴۴۷۰
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۶
سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه
سازمان ملل متحد نتایج تحقیقی را منتشر کرده که نشان می‌دهد ده‌ها هزار کودک در غزه به سوءتغذیه دچار هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس مطالعه‌ای که روز چهارشنبه توسط سازمان ملل متحد منتشر شد، بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در نوار غزه از سوءتغذیه شدید رنج می‌برند.

تیم‌های بهداشتی سازمان آنروا (آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی) بین ژانویه ۲۰۲۴ و اواسط اوت ۲۰۲۵، حدود ۲۲۰,۰۰۰ کودک را برای بررسی وضعیت سوءتغذیه معاینه کردند.

این مطالعه که در مجله پزشکی لنست منتشر شده، نشان می‌دهد که بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه دچار سوءتغذیه شدید هستند و از این تعداد، بیش از ۱۲,۸۰۰ نفر در وضعیت بحرانی قرار دارند.

آکیهیرو سیتا، مدیر بخش بهداشت آنروا و نویسنده ارشد این مطالعه، اظهار داشت که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، زیرساخت‌های غزه تخریب شده، مردم بار‌ها آواره شده‌اند و کمک‌های بشردوستانه به شدت محدود شده است.

او افزود: «ده‌ها هزار کودک خردسال در نوار غزه به دلیل جنگ جاری از سوءتغذیه قابل پیشگیری، بیماری و افزایش خطر مرگ رنج می‌برند. بدون آتش‌بس پایدار و صلح، این رنج انسانی ادامه خواهد یافت.»

آنروا توضیح داد که در طول ۲۰ ماه نظارت، میزان غذا، آب، سوخت و دارو وارد شده به غزه به دلیل محدودیت‌های اعمال‌شده توسط مقامات اسرائیلی، همچنان کمتر از سطوح پیش از جنگ بوده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->