تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

۳۱۹ شهید و یکهزار و ۳۵۷ زخمی در حملات آمریکا ، انگلیس و اسرائیل به یمن

  • کد خبر: ۳۶۴۰۲۲
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۸
۳۱۹ شهید و یکهزار و ۳۵۷ زخمی در حملات آمریکا ، انگلیس و اسرائیل به یمن
وزارت بهداشت دولت صنعا مورد حمایت انصارالله یمن، شمار کشته ها وزخمی های حملات متجاوزانه آمریکا، انگلیس و اسرائیل به آن کشور پس از عملیات پشتیبانی از غزه را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از شبکه روسیا الیوم، وزارت بهداشت دولت صنعا وابسته به جنبش «انصارالله» اعلام کرد که از زمان آغاز حمایت نظامی یمن از غزه، در حملات آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی ۳۱۹ یمنی شهید یکهزار و ۳۵۷ تن زخمی شدند که شمار زیادی از آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهد.

 وزارت بهداشت یمن افزود: در جریان این تجاوزات، دست‌کم هفت مرکز درمانی شامل بیمارستان‌ها، مراکز و واحد‌های بهداشتی و انبار‌های دارویی هدف قرار گرفته‌اند که برخی از آنها به طور کامل و برخی دیگر به‌صورت جزئی ویران شده‌اند.

عملیات «طوفان الاقصی» یک حمله نظامی گسترده و بی‌سابقه بود که توسط گروه‌های مقاومت فلسطینی، به‌ویژه حماس، در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) علیه مواضع رژیم صهیونیستی آغاز شد. این عملیات در پاسخ به دهه‌ها اشغالگری، محاصره ظالمانه غزه و تجاوزات مکرر به مسجدالاقصی صورت گرفت. این حمله با شلیک هزاران موشک و نفوذ زمینی، دریایی و هوایی به عمق مناطق اشغالی همراه بود که به بزرگترین شکست اطلاعاتی و نظامی اسرائیل در تاریخ آن منجر شد.

متعاقب این عملیات، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۶۶ هزار فلسطینی نیز شهید شده‌اند.

در پی آغاز این جنگ، انصارالله یمن با هدف گشایش جبهه‌ای جدید و افزایش فشار بر اسرائیل و حامیانش، وارد درگیری شدند.

نخستین حملات موشکی و پهپادی آنها به سمت جنوب اسرائیل در ۱۹ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۷ مهرماه) مشاهده شد، اما اعلام رسمی و آغاز عملیات گسترده علیه اراضی اشغالی در ۳۱ اکتبر ۲۰۲۳ (۹ آبان ۱۴۰۲) صورت گرفت.

هدف کلیدی این گروه، اعمال محاصره دریایی علیه اسرائیل بود که با هدف قرار دادن کشتی‌های مرتبط با این رژیم در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب پیگیری شد. این اقدام تنش‌ها را در آبراه‌های حیاتی بین‌المللی به‌شدت افزایش داد و در ابتدا موجب ورود نظامی مستقیم آمریکا و انگلیس به یمن به بهانه مقابله با حملات یمن و سپس ورود مستقیم اسرائیل شد و رژیم صهیونیستی مناطق مسکونی یمن را آماج حملات سنگین هوایی قرار داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->