اردوغان تهدید کرد، ترامپ دعوت نتانیاهو به مصر را پس گرفت ادعای ترامپ علیه ایران: اگر سلاح‌ هسته‌ای داشتند، توافق غزه اتفاق نمی‌افتاد ترامپ وارد شرم‌الشیخ شد | رئیس جمهور آمریکا: برای توافق با ایران آماده‌ام + فیلم (۲۱ مهر ۱۴۰۴) چراغ سبز رئیس جمهور لبنان برای مذاکره با اسرائیل ارسال ۲۳۱ گزارش هشداری برای دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی از سوی سازمان بازرسی افزایش تعداد خبرنگاران شهید در جنگ غزه به ۲۵۵ نفر (۲۱ مهر ۱۴۰۴) انفجار مهیبی قاهره مصر را لرزاند + فیلم (۲۱ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر حاتمی: جنگ ۱۲ روزه به اندازه ۱۲ سال برای ما درس آموخته داشت رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: مردم مؤمن و شریف مشهد، شایسته دریافت بهترین خدمات کریمانه هستند پزشکیان در مراسم روز جهانی استاندارد: شاخص‌های استاندارد در زمینه مصرف بهینه انرژی رعایت شود ترامپ: به ایران می‌گویم، هر زمان که شما آماده توافق باشید، ما آماده‌ایم | دلیل قطع سخنرانی ترامپ در کنست چه بود؟ + فیلم نیکزاد: در صورت همکاری وزارت نفت، ناترازی انرژی نخواهیم داشت وزیر کشور: برگزاری انتخابات تناسبی، پایه‌های سیستم حزبی را تقویت می‌کند آیت‌الله علم‌الهدی عنوان کرد: توان دفاعی کشور، مظهر اقتدار نظام | برتری جنگ امروز با قدرت فرهنگ و تمدن است رسانه‌های عبری: نتانیاهو به شرم‌الشیخ نمی‌رود حماس از میانجی‌ها خواست عملکرد اشغالگران را زیر نظر داشته باشند ثبت تصاویر حضور تکاوران نخبه حماس در جریان تبادل اسرا | از «یگان سایه» چه می‌دانید؟ مسیریابی به سبک ترامپ | می‌توان با پای پیاده از ایران به قطر رفت وزیر خارجه روسیه: در چارچوب قوانین بین‌المللی، تجهیزات نظامی در اختیار ایران قرار می‌دهیم تأکید رئیس‌جمهور به استان‌ها برای مدیریت مصرف انرژی اختصاص‌یافته ورود اولین اتوبوس اسرای آزادشده فلسطینی به غزه (۲۱ مهر ۱۴۰۴) گودرزی: مجلس به دنبال تعلیق CFT است و ابطال مصوبه مجمع در دستورکار نیست مهاجرانی: تأمین ارز خسارت‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی به تصویب رسید رئیس قوه‌قضائیه: دشمن به دنبال فتنه‌انگیزی در جامعه است منابع امنیتی عراق از ورود بیش از ۴۰ خودروی آمریکایی از سوریه به پایگاه عین‌الاسد خبر دادند زمستان امسال خاموشی نداریم نشست رئیس جمهور با استانداران سراسر کشور در تهران برگزار شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دولت ترامپ همچنان در تعطیلی | ۴ هزار کارمند آمریکایی در یک روز اخراج شدند

  • کد خبر: ۳۶۴۸۲۳
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۲
دولت ترامپ همچنان در تعطیلی | ۴ هزار کارمند آمریکایی در یک روز اخراج شدند
همزمان با تعطیلی دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به دلیل اختلاف بر سر تصویب لایحه بودجه در کنگره و ورود این تعطیلی به سومین هفته، بر اساس اسناد قضایی منتشر شده، ۴ هزار کارمند فدرال در یک روز به عنوان بخشی از تلاش گسترده دولت برای تغییر ساختار اخراج شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، «راسل ووت» مدیر دفتر مدیریت و بودجه دولت آمریکا گفته است که اخراج و تعدیل نیروها آغاز شده است. او توضیح بیشتری مبنی بر تعداد نیروهایی که اخطار اخراج دریافت کرده اند، نداده است.

سی ان ان در این زمینه اعلام کرد که به گفته سخنگوی وزارتخانه‌ها، نمایندگان اتحادیه‌ها و منابعی که مستقیما تحت تاثیر قرار گرفته‌اند، تاکنون اخطارهای اخراج برای کارمندان وزارتخانه‌های بازرگانی، آموزش، انرژی، بهداشت و خدمات انسانی، مسکن و توسعه شهری، امنیت داخلی و خزانه‌داری ارسال شده است.

وزارت خزانه‌داری و وزارت بهداشت و خدمات انسانی بیشترین تعداد اخراج و تعدیل نیرو را داشتند و طبق دادخواستی که توسط دو اتحادیه کارمندان فدرال که به دنبال توقف تعدیل نیرو هستند، ارائه شده است، بیش از یک هزار کارمند در هر نهاد تعدیل نیرو شده‌اند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرده است که تعدیل‌ نیروی فدرال، کارکنان دموکرات را هدف قرار می‌دهد.

او گفته است که قصد دارد در تلافی تعطیلی دولت، «تعداد زیادی» از کارمندان فدرال را اخراج کند و قول داد کسانی را که با حزب دموکرات همسو هستند، هدف قرار دهد.

رئیس جمهوری آمریکا تصریح کرده است: «تعداد زیادی از افراد خواهند بود. باید بگویم که بسیاری از آنها اتفاقاً دموکرات هستند.»

بر اساس این سند حقوقی، نهادهای زیر از روز جمعه روند اخراج و تعدیل نیرو را به دلیل توقف تامین بودجه آغاز کرده‌اند:

- وزارت بازرگانی: حدود ۳۱۵ نفر

- وزارت آموزش: حدود ۴۶۶ نفر

- وزارت انرژی: حدود ۱۸۷ نفر

- وزارت بهداشت و خدمات انسانی: بین ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ نفر

- وزارت مسکن و توسعه شهری: حدود ۴۴۲ نفر

- وزارت امنیت داخلی: حدود ۱۷۶ نفر

- وزارت خزانه‌داری: حدود ۱۴۴۶ نفر

همچنین، سازمان حفاظت محیط زیست نیز روز جمعه به حدود ۲۰ تا ۳۰ کارمند خود اعلام کرده که به آن‌ها هشدار می‌دهد ممکن است در آینده شامل این تعدیل نیرو شوند.

دولت ایالات متحده نیمه ‌شب چهارشنبه (اول اکتبر ۲۰۲۵ / نهم مهر ۱۴۰۴) به وقت محلی پس از آن که رهبران کنگره نتوانستند بر سر لایحه بودجه موقت به توافق برسند و قانونگذاران برای شکستن این بن‌بست به هر وسیله‌ای متوسل شدند، تعطیل شده است.

آخرین تعطیلی دولت در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ رخ داد؛ از دسامبر ۲۰۱۸ تا ژانویه ۲۰۱۹، زمانی که او خواستار بودجه ساخت دیوار مرزی آمریکا و مکزیک بود. آن تعطیلی پس از ۳۵ روز و فشار شدید ناشی از تاخیر در پروازها و پرداخت نکردن حقوق کارکنان، پایان یافت و به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا تبدیل شد.

با ادامه بن بست در مذاکرات و در حالی که نشانه ای دال بر رفع آن دیده نمی شود تعطیلی دولت می تواند باعث اختلال گسترده در زندگی روزمره مردم شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->