۵۰ جاسوس اسرائیل در سیستان و بلوچستان به هلاکت رسیدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ۱۱۶ نفر در یک روز در نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران و غزه دیدار می‌کنم اسموتریچ به شکست ارتش اسرائیل در نوار غزه اذعان کرد مقتدی صدر با آیت‌الله سیستانی دیدار کرد ایران اتهام‌زنی آلمان را رد کرد نخست وزیر پاکستان و معاون وزارت خارجه روسیه دفتر یادبود شهدای اقتدار را امضا کردند + فیلم سفیر ایران: گروسی وفاداری قوی به آمریکا دارد حزب‌الله: توطئه آمریکا علیه مقاومت در لبنان محکوم به شکست است تشریح جزئیات طرح ساماندهی پهپادها توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ملاقات ۲ جنایتکار | نتانیاهو: هفته آینده در کاخ سفید با ترامپ دیدار می‌کنم کمیته روابط خارجی مجلس: سفرای کشور‌های اروپایی به مجلس فراخوانده خواهند شد آیت‌الله علم‌الهدی: اتحادیه‌ها با احیای امربه‌معروف ریشه احتکار و گرانی را قطع کنند | نقش تاریخی اصناف در اشاعه ارزش‎های دینی مخالفت صریح لهستان با عضویت اوکراین در ناتو نخست‌وزیر تایلند به دلیل افشای یک تماس تلفنی حساس تعلیق شد رئیس جمهور پزشکیان به جمهوری آذربایجان سفر خواهد کرد شهردار حیفا: پالایشگاه «بازان» باید تخلیه و از حیفا خارج شود رسانه انگلیسی: طرح ماکرون برای فلسطین، سراب دیپلماتیک بود متکی: ایران ۴ پیشنهاد به اتحادیه بین‌المجالس جهانی درباره تجاوز رژیم صهیونیستی ارائه کرد حمایت اتحادیه اروپا از صلح و عادی‌سازی روابط میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن احتمالی شیلی به بریکس عقب‌نشینی ناگهانی نیرو‌های آمریکایی از سوریه به سمت عین الاسد عراق ضربه مهلک تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران به اعتبار ان‌پی‌تی آیا دفاع پیشگیرانه دربرابر تهدیدهای اثبات‌نشده براساس قوانین بین‌المللی مجاز است؟ افشاگری رسانه‌های صهیونیستی: اسرائیل تلفات «بی‌سابقه» ارتش را پنهان می‌کند پاک‌سازی دیپلماتیک در کره‌جنوبی | ۶ سفیر منصوب «یون» برکنار شدند
سرخط خبرها

هفته آینده طرح جاماندگان سهام عدالت در مجلس بررسی می‌شود

  • کد خبر: ۳۶۴۹۳
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۱
هفته آینده طرح جاماندگان سهام عدالت در مجلس بررسی می‌شود
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: طرح جاماندگان از سهام عدالت با پایان بررسی‌های کارشناسی، هفته آینده در صحن علنی مجلس بررسی می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بررسی‌های کارشناسی طرح جاماندگان از سهام عدالت هم اکنون در کمیسیون اقتصادی مجلس به اتمام رسیده است، هفته آینده و به احتمال زیاد در جلسه روز (یکشنبه) در صحن علنی به بررسی نهایی گذاشته خواهد شد.

پورابراهیمی تصریح کرد: سال ۱۳۸۵ به پنجاه میلیون نفر در کشور سهام عدالت واگذار شد که ۲۰ میلیون نفر از این افراد مشمول شش دهک پایین درآمدی بودند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه گفت: بر اساس این طرح، حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در مرحله اول واگذاری سهام عدالت، از این سهام بهره‌مند خواهند شد.
وی افزود: براساس این طرح، سهام عدالت به ۶ دهک پایین درآمدی شامل ایثارگران، کارگران، بازنشستگان و گروه‌های مختلف کاری تعلق خواهد گرفت.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین از بررسی طرح مالیات بر خانه‌های خالی در جلسات دو هفته آیندهِ صحن علنی مجلس خبر داد و گفت: این طرح هم اکنون در کمیسیون اقتصادی است و پس از رفع برخی از ایرادات و شبهات آن، در صحن علنی به صورت نهایی بررسی خواهد شد.

آقای پورابراهیمی تصریح کرد: یکی از اشکالاتی که در این طرح مورد بررسی قرار گرفت و رفع شد، مربوط به مبنای پروانه‌های ساخت خانه‌ها بود و این سوال مطرح بود که آیا پروانه ساخت مبناست یا زمان ساخت و تکمیل خانه؟ که در کمیسیون اقتصادی مصوب شد هر کدام زودتر انجام گرفته باشد، آن مبنا خواهد گرفت.
وی افزود: موردی دیگر که در این کمیسیون در قالب این طرح رفع شد، موضوع نگرانی از کدفروشی بود که کمیسیون، جرایمی را برای افرادی که اقدام به کدفروشی کنند، تعیین کرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، همچنین در نظر گرفتن مشوق‌هایی برای انبوه سازان مسکن را نیز از جمله از محور‌هایی عنوان کرد که در این طرح در نظر گرفته شده است.

آقای پور ابراهیمی همچنین گفت: اخذ مالیات از خانه‌های خالی نباید بدین معنا باشد که عملیات انبوه سازی مسکن در کشور متوقف شود.

نشست مشترک کمیسیون اقتصادی مجلس و شورای هماهنگی بانک ها، سه شنبه آینده
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: به منظور بررسی عملکرد بانک ها، سه شنبه هفته آینده در کمیسیون اقتصادی مجلس، نشستی با اعضای شورای هماهنگی بانک‌ها و این کمیسیون برگزار می‌شود.
آقای محمد رضا پورابراهیمی در مصاحبه با خبرنگار ما، تصریح کرد: در این نشست که وزیر اقتصاد میهمان ویژه آن خواهد بود، مدیران عامل بانک‌ها نیز حضور دارند و قصد داریم در خصوص اصلاح قانون بانکداری کشور توافق کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، افزود: کلیات طرح اصلاح قانون بانکداری کشور در دوره دهم مجلس در صحن علنی تصویب شد، که به علت برخی از ابهامات به کمیسیون ارجاع شد، که قصد داریم این موضوع در نشست روز سه شنبه هفته آینده مورد بحث و بررسی بیشتر قرار گیرد که در نهایت توافق برای ارائه مجدد این طرح در صحن علنی صورت می‌گیرد.
 
منبع:خبرگزاری صداوسیما
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->