پزشکیان در مراسم روز جهانی استاندارد: شاخص‌های استاندارد در زمینه مصرف بهینه انرژی رعایت شود ترامپ: به ایران می‌گویم، هر زمان که شما آماده توافق باشید، ما آماده‌ایم | دلیل قطع سخنرانی ترامپ در کنست چه بود؟ + فیلم نیکزاد: در صورت همکاری وزارت نفت، ناترازی انرژی نخواهیم داشت وزیر کشور: برگزاری انتخابات تناسبی، پایه‌های سیستم حزبی را تقویت می‌کند آیت‌الله علم‌الهدی عنوان کرد: توان دفاعی کشور، مظهر اقتدار نظام | برتری جنگ امروز با قدرت فرهنگ و تمدن است رسانه‌های عبری: نتانیاهو به شرم‌الشیخ نمی‌رود حماس از میانجی‌ها خواست عملکرد اشغالگران را زیر نظر داشته باشند حضور نیرو‌های یگان سایه کتائب القسام در صحنه تبادل اسرا مسیریابی به سبک ترامپ | می‌توان با پای پیاده از ایران به قطر رفت وزیر خارجه روسیه: در چارچوب قوانین بین‌المللی، تجهیزات نظامی در اختیار ایران قرار می‌دهیم تأکید رئیس‌جمهور به استان‌ها برای مدیریت مصرف انرژی اختصاص‌یافته ورود اولین اتوبوس اسرای آزادشده فلسطینی به غزه (۲۱ مهر ۱۴۰۴) گودرزی: مجلس به دنبال تعلیق CFT است و ابطال مصوبه مجمع در دستورکار نیست مهاجرانی: تأمین ارز خسارت‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی به تصویب رسید رئیس قوه‌قضائیه: دشمن به دنبال فتنه‌انگیزی در جامعه است منابع امنیتی عراق از ورود بیش از ۴۰ خودروی آمریکایی از سوریه به پایگاه عین‌الاسد خبر دادند زمستان امسال خاموشی نداریم نشست رئیس جمهور با استانداران سراسر کشور در تهران برگزار شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) استقبال اتحادیه اروپا از آزادی زندانیان اسرائیلی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: رهبر معظم انقلاب هیچ توصیه‌ای نسبت‌به «پالرمو و CFT» نداشتند دومین سری از زندانیان صهیونیست تحویل صلیب سرخ شد گزارش رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دیدار با وزیر امور خارجه کامیون‌های حامل گاز و سوخت پس از ۱۰ ماه وارد غزه شدند عارف: بجای دور زدن تحریم ها، آن را کنار خواهیم گذاشت یک نماینده مجلس از تصویب کلیات لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت خبر داد نشست ایران، آذربایجان و روسیه با محور همکاری‌های سه‌جانبه، در باکو برگزار شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: تصمیمی که در رابطه با حضور در «شرم‌الشیخ» گرفتیم براساس منافع و مصالح کشور بود
سرخط خبرها

مهاجرانی: تأمین ارز خسارت‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی به تصویب رسید

  • کد خبر: ۳۶۵۲۲۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
مهاجرانی: تأمین ارز خسارت‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی به تصویب رسید
سخنگوی دولت با بیان اینکه تخصیص و تأمین ارز ثبت سفارش خسارت‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی صورت گرفته است، گفت: پیگیری ایفای تعهدات ارزی ثبت سفارش‌های اعلامی تا ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۴ به حالت تعلیق درآمد.

به گزارش شهرآرانیوز، «فاطمه مهاجرانی» امروز (دوشنبه، ۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) در گزارش تلویزیونی خود به ملت ایران، اظهار داشت: رئیس‌جمهور در پایان جلسه هیئت دولت روزهای چهارشنبه و پس از جلسه هیئت دولت، جلسات منظمی با رئیس‌ سازمان برنامه و بودجه و وزرای مربوطه «جلسات پیشران» را برگزار می‌کند و با توجه به اینکه دولت عزم خود را بر اجرای برنامه هفتم پیشرفت گذاشته است، قرار شد که برخی طرح‌های پیشران در جهت توسعه کلان اقتصادی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تقویت شود.

وی افزود: رئیس‌جمهور در این جلسات طرح‌ها و برنامه‌های کلان و منتخب پیشرفت را پیگیری می‌کنند و هر جا که لازم باشد دستورات مقتضی را صادر می کنند تا به رفع موانع و تسریع اجرای این طرح‌ها کمک شود.

سخنگوی دولت با اشاره به حادثه انفجار بندر شهید رجایی در اردیبهشت ماه امسال، اظهار داشت: درمورد تخصیص و تامین ارز ثبت سفارش خسارت دیدگان اقداماتی صورت گرفت، در این خصوص خسارت دیدگان تقسیم‌بندی شدند. درمورد برخی که کالاهای آنان در گمرک اظهار شده بود، اظهارنامه‌ها در حال بررسی و ارایه به بانک مرکزی است، اسامی آنان با وزارت صمت تطابق داده خواهد شد و روند تخصیص ارز به آنان انجام می شود. عده‌ای دیگر که کالاهایشان اظهار نشده و تنها صورتجلسه شده بود، نیاز است به سازمان بنادر و دریانوردی مراجعه کنند.

مهاجرانی ادامه داد: در این مسیر، پیگیری ایفای تعهدات ارزی ثبت سفارش‌های اعلامی این افراد تا ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۴ به حالت تعلیق درآمد، این افراد هم کالای خود را از دست دادند و به دلیل عدم امکان بازگشت ارز نمی‌توانستند سفارش بعدی خود را ثبت کنند و لذا این موضوع مورد تصویب قرار گرفت.

وی تاکید کرد: دولت در چهارچوب طرح «طاها»، پژوهش‌های دانشگاهی را در حوزه اقتصادی و کاربردی عملیاتی خواهد کرد و تلاش می‌کند که در قالب «سرمایه‌گذاری در زنجیره تامین»، طرف بزرگ تولید و تامین را به زنجیره کوچکتر وصل کند. صنعت پوشاک که مشاغل خانگی و زنان سرپرست خانگی در آن فعالیت زیادی دارند و با رکود و تلاطم اقتصادی، شاهد کاهش تقاضا در مصرف است، لذا با هماهنگی وزارت اقتصاد و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، طرح «طاها» واحدهای کوچک را به بنگاه‌های بزرگ متصل و واسطه‌ها را حذف خواهد کرد.

سخنگوی دولت افزود: این طرح به صورت ملی در این هفته اعلام و در سه استان گلستان، زنجان و همدان به صورت آزمایشی آغاز به کار کرده است؛ عزیزان می‌توانند در سامانه «اتصال» اطلاعات خود را بازگذاری کنند تا فرآیند اتصال کسب و کارشان به کسب و کارهای بزرگ صورت گیرد. اتصال این بنگاه‌ها به سامانه‌های آموزش و توانمندسازی نیز صورت می‌گیرد و این موضوع کمک می‌کند که از آموزش‌های سازمان فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شوند.

مهاجرانی تاکید کرد: از سوی دیگر اتصال به سامانه‌های مالی و تامین مواد اولیه نیز صورت می‌گیرد تا تولیدکنندگان مواد اولیه به مصرف‌کنندگان وصل شوند. اتصال به بدنه آموزشی و اتصال به سکوی تامین مالی و مواد اولیه کمک می‌کند که اشتغالزایی در صنایع پایین‌دست به خوبی مدیریت شود. بانک تجارت، توسعه تعاون و رفاه کارگران هم در این زمینه همکاری خواهند کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که این موضوع به سایر صنایع تسری یابد و افزود: جلوگیری از قطع برق و گاز، مطالبه فعالان اقتصادی ست و رئیس‎‌جمهور نیز در جلسه‌ای که در این خصوص برگزار شد تاکید کرد که اولویت ما این است که برق و گاز صنایع قطع نشود و این بنگاه‌ها پابرجا بمانند.

حفظ اشتغال پایدار و پایداری اشتغال هدف دولت است

سخنگوی دولت با بیان اینکه بخش اعظمی از شاغلان در صنایع کشور در بنگاه‌های کوچک و متوسط مشغول به کار هستند، گفت: تمام اقدامات دولت پایدار کردن اشتغال است؛ حفظ اشتغال پایدار و پایداری اشتغال؛ هدف دولت است تا افراد کمتری بیکار باشند.

مهاجرانی افزود: موضوع اشتغال پایدار در صنایع خرد، کوچک و متوسط در دولت به جد دنبال می‌شود و فراتر از یک وزارتخانه است. صنایع بزرگ تحت تاثیر تلاطم اقتصادی کمتر تعدیل نیرو می‌کنند، اما بنگاه‌های اقتصادی کوچک به واسطه هزینه فایده، تعدیل نیرو بیشتری دارند، لذا اشتغال پایدار در این بخش از اهداف دولت است.

وی با تبریک روز جهانی استاندارد به همه فعالان این حوزه و همچنین قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری گفت: این موضوع باعث افتخار همه ماست، آنها نشان دادند که غیرت ایرانیان در همه جا می‌‎‌تواند افتخار آفرین باشد.

سخنگوی دولت بار دیگر از همه مردم ایران خواست که برای بیان دیدگاه‌ها و موضوعات مهم و مورد توجه خود با سامانه ۱۱۱ مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->