گودرزی: مجلس به دنبال تعلیق CFT است و ابطال مصوبه مجمع در دستورکار نیست مهاجرانی: تامین ارز خسارت دیدگان بندر شهید رجایی به تصویب رسید رئیس قوه‌قضائیه: دشمن به دنبال فتنه‌انگیزی در جامعه است منابع امنیتی عراق از ورود بیش از ۴۰ خودروی آمریکایی از سوریه به پایگاه عین‌الاسد خبر دادند زمستان امسال خاموشی نداریم نشست رئیس جمهور با استانداران سراسر کشور در تهران برگزار شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) استقبال اتحادیه اروپا از آزادی زندانیان اسرائیلی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: رهبر معظم انقلاب هیچ توصیه‌ای نسبت‌به «پالرمو و CFT» نداشتند دومین سری از زندانیان صهیونیست تحویل صلیب سرخ شد گزارش رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دیدار با وزیر امور خارجه کامیون‌های حامل گاز و سوخت پس از ۱۰ ماه وارد غزه شدند عارف: بجای دور زدن تحریم ها، آن را کنار خواهیم گذاشت یک نماینده مجلس از تصویب کلیات لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت خبر داد نشست ایران، آذربایجان و روسیه با محور همکاری‌های سه‌جانبه، در باکو آغاز شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: تصمیمی که در رابطه با حضور در «شرم‌الشیخ» گرفتیم براساس منافع و مصالح کشور بود ترامپ وارد تل‌آویو شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) زندانیان صهیونیست تحویل ارتش اشغالگر شدند + فیلم انتصاب جدید در دولت؛ معاون هماهنگی اجرای سیاست‌های ملی معرفی شد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حاصل ایستادگی در برابر جنایت اسرائیل، آتش‌بس در غزه بود اختلاف بر لیست اسرا به دلیل کارشکنی اسرائیل نایب‌رئیس مجلس: حق پخش تلویزیونی مسابقات ورزشی در انحصار صداوسیما است استاندار خراسان رضوی: تمرکز در پایتخت، قیمت برنج را افزایش داده است | «رئیس‌جمهوری استان»، فرصتی برای کاهش مشکلات سخنگوی ستاد انتخابات کشور: انتخابات شورا‌ها تماماً الکترونیک برگزار خواهد شد + فیلم توضیحات عراقچی درباره عدم حضور ایران در نشست شرم‌الشیخ بحث درباره مسائل پیچیده‌تر در مذاکرات غزه به تعویق افتاد تجمع اعتراضی حامیان فلسطین در سوئیس | ۲۰ نفر زخمی و ۵۳۶ معترض بازداشت شدند  پاکسازی شهر غزه از شورشیان توسط حماس
سرخط خبرها

انتصاب جدید در دولت؛ معاون هماهنگی اجرای سیاست‌های ملی معرفی شد

  • کد خبر: ۳۶۵۱۵۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۴
انتصاب جدید در دولت؛ معاون هماهنگی اجرای سیاست‌های ملی معرفی شد
معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری با صدور حکمی « موسی خادمی» را به سمت «معاون هماهنگی اجرای سیاست‌های ملی» منصوب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری با صدور حکمی «موسی خادمی» را به سمت «معاون هماهنگی اجرای سیاست‌های ملی» منصوب کرد. این معاونت جدید که در راستای بهینه‌سازی و تحولات ساختاری از معاونت سابق هماهنگی و پیگیری منفک شده است، به عنوان بازوی اجرایی معاونت اجرایی رئیس‌جمهور، مأموریتِ ایجاد انسجام، هم‌افزایی و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی کشور برای تحقق دستورات رییس جمهور، مصوبات دولت، سیاست‌های کلان دولت و برنامه هفتم توسعه را در حوزه‌های بین دستگاهی و فرادستگاهی بر عهده دارد.

قائم پناه در این حکم اشاره کرده است:

"وظایف این معاونت شامل رفع چالش‌های ملی، ارتقای عدالت و کارآمدی حکمرانی، ارائه راهکار‌های مداخله‌ای برای حل تعارضات بین دستگاهی یا رفع خلأ‌های مقرراتی و همچنین پایش مستمر شاخص‌های کلان ملی در حوزه‌های نظیر انرژی، سلامت، آموزش، محیط زیست و کریدور‌های زیرساختی است".

موسی خادمی در سال ۱۳۴۷ در شهرستان چرام متولد و مدرک دکترای خود را در رشته مدیریت راهبردی از دانشگاه عالی دفاع ملی، هم چنین مدرک کارشناسی مهندسی مکانیک را از دانشگاه فردوسی مشهد و کارشناسی‌ارشد تبدیل انرژی را از دانشگاه تبریز دریافت نموده‌اند.

خادمی عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور استان تهران بوده، علاوه بر تدریس، مسئولیت‌های مختلفی را از جمله، استاندار لرستان، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاون برنامه‌ریزی استانداری بوشهر، معاون برنامه‌ریزی استانداری کهگیلویه و بویراحمد و عضویت در هیات مدیره چندین موسسه و شرکت دولتی بر عهده داشته‌اند.

علاوه بر آن، انجام فعالیت‌های مختلف پژوهشی، عضویت در هیأت امنای چندین دانشگاه، عضویت در شورا‌های مختلف پژوهشی و هم چنین مشارکت در تدوین تعدادی از اسناد ملی دستگاه‌های مختلف نیز از جمله تلاش‌های علمی وی است.

لازم به توضیح است که معاونت اجرایی و سرپرستی نهاد ریاست جمهوری، از آغاز دولت چهاردهم، بهینه‌سازی ساختارتشکیلاتی، تحول اداری وکوچک‌سازی ساختار اداری را بر مبنای برنامه هفتم توسعه سرلوحۀ کار خود قرار داده و توانسته است در تغییرات اخیر ساختار سازمانی، بخش قابل توجهی از واحد‌ها و عملکرد‌های موازی را حذف نماید. این رویکرد در طراحی و اجرای تشکیلات تفصیلی نیز ادامه خواهد داشت و کوچک‌سازی ساختار، حتی فراتر از حد تعیین شده در قانون برنامه هفتم، انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->