«احمد الشرع» وارد مسکو شد عراقچی: اقدام سه کشور اروپایی برای بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران غیرقانونی است تکذیب هک‌شدن ماهواره «هدهد» قبل از جنگ ۱۲روزه ارتش پاکستان از انهدام ۶ تانک افغانستان خبرداد وزیر علوم: در پی رفع عوامل مهاجرت نخبگان از جمله مسائل اقتصادی هستیم مشهد؛ میزبان سفرا و سرکنسول‌های جمهوری اسلامی ایران در دومین همایش بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای حدود ۱.۵ میلیون راننده در کشور به دلیل تخلفات حادثه‌ساز تحت رصد ویژه پلیس هستند سخنگوی دولت: هر اقدامی در زمینه قیمت بنزین به اطلاع مردم خواهد رسید نشست خبری پزشکیان هفته آینده (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + فیلم بعد از دریافت یک پیام، نتانیاهو جلسه دادگاه را ترک کرد ناتو: نمی‌توانیم جنگنده‌های روسیه را ساقط کنیم؛ باید آن‌ها را از حریم هوایی خارج کنیم جای خالی رهبران خلیج‌فارس در نشست شرم‌الشیخ | دست ردّ ابوظبی و ریاض بر سینه قاهره عراقچی برای حضور در جنبش عدم تعهد به اوگاندا رفت معاون‌اول قوه‌قضائیه: ۲۰ میلیون سند قولنامه‌ای وجود دارد که باید تعیین تکلیف شوند آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور «تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور

  • کد خبر: ۳۶۵۶۲۱
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳
آمادگی خراسان رضوی برای سفر احتمالی رئیس‌جمهور
صبح امروز جلسه ستاد هماهنگی سفر رئیس‌جمهور به استان خراسان رضوی به ریاست غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز ، در این جلسه ابعاد مختلف سفر احتمالی رئیس‌جمهور به خراسان رضوی و مشهد مورد بررسی قرار گرفت و اعضا به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادات و برنامه‌های مرتبط با این سفر پرداختند.

غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی در این نشست با تأکید بر ضرورت انسجام و هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی استان گفت: برای تحقق اهداف این سفر و بهره‌مندی استان از ظرفیت‌های ملی، نیازمند هماهنگی بین‌بخشی و هم‌زبانی در طرح مطالبات استانی هستیم.

در ادامه جلسه، رضا جمشیدی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و علیرضا قامتی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری نیز، ضمن ارائه دیدگاه‌های کارشناسی، پیشنهاداتی را در زمینه بهبود روند برنامه‌ریزی و اجرای پروژه‌های اولویت‌دار استان مطرح کردند.

گفتنی است؛ سایر اعضای ستاد نیز در جریان این نشست، گزارشی از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده و آمادگی دستگاه‌های متبوع خود برای استقبال از سفر احتمالی رئیس‌جمهور ارائه کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->