مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

حبس زن مشهدی توسط مرد شیطان‌صفت

  • کد خبر: ۳۶۵۶۹
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۴
  • ۱
حبس زن مشهدی توسط مرد شیطان‌صفت
جوان ۳۰ ساله‌‌ای به اتهام ۶ روز حبس غیرقانونی یک زن در منزل مسکونی‌اش در حالی توسط نیرو‌های اطلاعات کلانتری میرزاکوچک خان مشهد دستگیر شد که ادعا می‌کند چند روز به آن زن کارگر پناه داده است.
به گزارش شهرآرانیوز، ماجرای عجیب این پرونده زمانی در دستور کار پلیس قرار گرفت که زن ۳۲ ساله‌ای با اعلام شکایت از یک پسر جوان ادعا کرد: برای گذران زندگی مجبور بودم در منازل مردم کارگری کنم تا لقمه نانی برای فرزندانم فراهم شود در این میان من که در شهرک مهرگان ساکن بودم از طریق یکی از آشنایان با خانمی در خیابان وحید مشهد آشنا شدم که برای امور منزلش به کارگر نیاز داشت.

من هم دو بار برای کارگری به خانه او رفتم و هر بار دستمزدم را گرفتم، اما بار سوم وقتی به آن جا رفتم و کار منزل به پایان رسید از صاحبخانه خواستم برایم تاکسی اینترنتی بگیرد تا به منزلم بازگردم، اما پسر جوان او در حضور مادرش اصرار کرد که هنوز دیر نشده و تا زمانی که تاکسی بگیرد یک استکان چای در کنار آن‌ها صرف کنم! من هم به رسم ادب قبول کردم، ولی زمانی که چای را نوشیدم دیگر چیزی نفهمیدم. حدود ساعت ۹ شب بود که با سردرد عجیبی چشمانم را باز کردم کسی در خانه نبود و آن پسر هم مشغول استعمال مواد مخدر صنعتی بود! سرگیجه داشتم که آن پسر برای رفع سردرد از همان موادی که مصرف می‌کرد به من داد به طوری که حالم بدتر شد.

او با همان وضعیت شش روز مرا در آن خانه حبس کرده بود و ...

این زن جوان که بعد از طلاق از همسرش به عقد موقت مرد دیگری درآمده است در ادامه اظهاراتش افزود: بعد از این مدت که مدام گیج بودم، او مرا به پارک بوستان بسیج برد و در همان جا رها کرد تا این که بالاخره با کمک شهروندان موفق شدم خانه ام را پیدا کنم و حالا از آن جوان شکایت دارم! بنابراین گزارش، با توجه به اهمیت موضوع و با صدور دستور ویژه‌ای از سوی اسماعیل عندلیب (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) این پرونده برای رسیدگی و بازداشت جوان مورد ادعای زن مذکور به کلانتری میرزاکوچک خان ارسال شد. این پرونده با دستور سرهنگ باقی زاده حکاک در دایره اطلاعات کلانتری و توسط ستوان باقری زیر ذره بین پیگیری قرار گرفت.

نیرو‌های انتظامی با استفاده از شگرد‌های اطلاعاتی موفق شدند جوان ۳۰ ساله را دستگیر کنند و به مقر انتظامی انتقال دهند. این جوان که در برابر اتهامات سنگینی قرار گرفته بود در بازجویی‌ها ادعا کرد: من با همسرم اختلاف دارم و در کشاکش طلاق هستیم، اما آن زن (شاکی) را چند سال قبل در یکی از پاتوق‌های استعمال مواد مخدر دیدم و او را می‌شناختم! با این حال او را بیشتر از دو روز در منزل نگه نداشتم در واقع من به او پناه داده بودم! او قرص مصرف کرده بود و حال مناسبی نداشت! من خودم هم مدتی است که قرص‌های ترک اعتیاد مصرف می‌کنم و شیشه نکشیده ام! حتی او را به نزدیکی درمانگاه بردم، ولی داخل نرفتیم، چون ترسیدم دستگیر شوم!

در همین حال وقتی با دستور مقام قضایی و با شگرد‌های علمی و تخصصی مشخص شد که پسر جوان از تلفن همراه آن زن به مادر وی پیام داده است که حال دخترت خوب نیست! متهم به ناچار این اقدام را در حالی پذیرفت که همسر شاکی نیز با تسلیم شکوائیه‌ای به پلیس مدعی است آن جوان بعد از این ماجرا او را تهدید کرده که از زندانیان سابقه دار است و در صورتی که دست از پا خطا کند چنین و چنان خواهد کرد. با توجه به تناقض گویی‌های متهم، تحقیقات گسترده‌ای در این باره با دستور قاضی عندلیب توسط نیرو‌های کارآزموده کلانتری همچنان ادامه دارد.
 
منبع: خراسان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
0
1
این زن اگر تو خونه ها کار میکرد پس چرا ازدواج موقت کرده وظیفه همسرش بوده که تامینش کنه باز با این حال اگر تعرضی بهش شده باشه چون شوهر داشته و تعرض به زن شوهر دار مجازات سنگینی وارد و باید خاطی طبق قانون مجازات بشه .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->