اجرای فاز نخست پروژه میان‌گذر جنوبی با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در مشهد آغاز عملیات عمرانی فاز دوم خط ۳ متروی مشهد تا میدان فردوسی با اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری برای افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ترکمنستان به ۳ میلیارد دلار  مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه: خراسان رضوی سهم قابل‌توجهی در افزایش صادرات کشور در یک سال گذشته داشته است + فیلم پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود
سرخط خبرها

کریمدادی: باوجود خشکسالی، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شد

  • کد خبر: ۳۶۶۲۳۹
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
  • ۱
کریمدادی: باوجود خشکسالی، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شد
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد، گفت: باوجود خشکسالی، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شد. ما ۶۷۰۰ هکتار فضای سبز در مشهد داریم که نیاز آبی آن، بیش از ۲۴ میلیون مترمکعب در سال است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن کریمدادی، در صدوشصت‌وسومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که امروز (۲۶ مهر ۱۴۰۴) برگزار شد، در نطق پیش از دستور صحن علنی، با بیان اینکه مشهد به روایت زائران و مهمانان داخلی و خارجی و دستگاه‌های نظارتی، به عنوان یکی از تمیزترین شهر‌های کشور شناخته می‌شود، اظهار کرد: این امر مدیون تلاش پاکبانان عزیز، نیرو‌های نظارتی، معاونان و مدیران کل ستادی است و این تلاش‌ها به‌ویژه در منطقه ثامن که زائرپذیر بوده، مشهود است.

وی با اشاره به زنده‌نگه‌داشتن فضای سبز مشهد در گرمای بی‌سابقه تابستان امسال، تصریح کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مشهد و کمترین میزان بارندگی و خشکسالی‌های اخیر، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شده است و این موفقیت مرهون همت مدیران و باغبانان بوده که از واردآمدن شوک‌های گرمایی در تابستان اخیر به فضای سبز جلوگیری کردند.

کریمدادی ادامه داد: تأمین منابع آبی برای فضای سبز مشهد در حال حاضر از سه محور اصلی انجام می‌شود؛ چاه‌ها، رواناب‌ها و سدها. وضعیت سد‌ها که مشخص است و اگر آبی هم دارند، قابل‌برداشت نیست که با همین وضعیت از سد دوستی تنها پنجاه لیتربرثانیه آب تأمین شد. چاه‌های آب نیز براساس نیاز آب شرب مشهد و برای تأمین آب شرب مورد استفاده قرار گرفته‌اند و تعداد کمی چاه در اختیار ما مانده است و رواناب هم به‌معنای واقعی نداریم.

استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز، روشی مرسوم در دنیاست

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد با تأکید بر تعریف پروژه‌های مختلف برای تأمین آب فضای سبز مشهد در شورای این شهر، ادامه داد: از ابتدای این دوره، در برنامه میان‌مدت خودمان پروژه‌هایی در حوزه خدمات شهری تصویب کردیم که فقط یکی از آن‌ها مربوط به تأمین منابع آبی است. امروز استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز، روشی مرسوم در دنیاست. در دوره چهارم، ۱۳ تصفیه‌خانه محلی (لوکال) در نظر گرفته شد که در دوره‌های بعد، پیگیری نشد و سرانجام در دوره پنجم، یک تصفیه‌خانه افتتاح شد.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد، در ادامه تصریح کرد: ۶۷۰۰ هکتار فضای سبز در مشهد داریم که نیاز آبی آن، بیش از ۲۴ میلیون مترمکعب در سال است و تأمین این مقدار دشوار بوده و به اعتبار سنگینی نیاز دارد. اولین اقدام شورا این بود که از پساب استفاده شود و پس از چندین سال تلاش در شهرداری، قرارداد خرید پساب منعقد شد و بر اساس آن، ۱۱.۲ میلیون مترمکعب به مدت ۲۵ سال به ما تخصیص داده می‌شود که این یک کار بسیار بزرگ بوده و این عدد معادل ۵۰ درصد نیاز آبی شهر مشهد است.

کریمدادی در پایان گفت: شورای شهر در این زمینه ریسک بزرگی انجام داده است و هزینه این قرارداد ۱۵۰۰ میلیارد تومان بود که با تهاتر املاک انجام شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۷
0
0
سلام درست نمیگه
بنده منزل خیابان یاران 23هست
فضای سبز شده زباله دان
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->