زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟
سرخط خبرها

زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۷۲۳۱
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۲
زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
مرکز لرزه‌نگاری اروپا - مدیترانه اعلام کرد که زلزله ای به قدرت ۵.۱ در امواج درونی زمین(ریشتر) سه شنبه شب ۲۹ مهر ۱۴۰۴ بخش هایی از افغانستان و پاکستان را به لرزه درآورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام مرکز لرزه‌نگاری اروپا - مدیترانه، این زمین‌لرزه در عمق ۲۴۴ کیلومتری رخ داده است.

۲ فرد محلی اعلام کردند د که لرزش‌های شدیدی در کابل پایتخت افغانستان احساس شده است.

به گزارش منابع محلی، شدت زمین‌لرزه در برخی مناطق به‌گونه‌ای بوده که ساکنان با خروج از منازل خود به خیابان‌ها پناه برده‌اند.

همچنین اداره هواشناسی پاکستان (PMD) سه‌شنبه شب اعلام کرد که زلزله ۵.۳ ریشتری در برخی شهر‌های این کشور احساس شده است.

این اداره افزود که مرکز این زلزله در منطقه هندوکش افغانستان در عمق ۲۳۴ کیلومتری زمین ساعت ۱۱:۱۵ شب (به وقت محلی) بوده است.

اداره هواشناسی پاکستان افزود که این زلزله در اسلام آباد، راولپندی، پیشاور، چترال، سوات، دیر و ملکند احساس شده است.

سازمان زمین‌شناسی آمریکا (USGS) نیز اعلام کرد که زلزله‌ای به بزرگی ۵.۱ ریشتر در ۳۴ کیلومتری غرب شهر مرزی اشکاشم در استان بدخشان افغانستان در عمق ۲۴۳.۹ کیلومتری ثبت شده است.

تا کنون از تلفات و خسارت این زمین لرزه گزارشی منتشر نشده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->