شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیاتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند وزیر اطلاعات بر اجرای الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل تأکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی، به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: تلاش می‌کنیم هم گرانی و هم گران‌فروشی کنترل شود

  • کد خبر: ۳۶۷۸۴۶
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴
سخنگوی دولت: تلاش می‌کنیم هم گرانی و هم گران‌فروشی کنترل شود
سخنگوی دولت با اشاره به اقدام بانک مرکزی در آغاز فرایند «گزیر» (فیصله) بانک آینده، گفت: ناترازی بانک‌ها یکی از دلایل خلق تورم است و امیدواریم این موضوع منجر به کنترل تورم شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه مهاجرانی در گزارش تلویزیونی امروز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) خود به مردم، اظهار داشت: امیدواریم با اقدام شایسته‌ای که بانک مرکزی و با هماهنگی سایر نهادها درمورد بانک آینده انجام داده است، شاهد کنترل تورم باشیم.

سخنگوی دولت با بیان اینکه وزارت امور اقتصاد و دارایی،با توجه به دغدغه تولیدکنندگان برای تامین سرمایه در گردش، مدل جدیدی از تامین مالی با نام «سامانه تامین مالی بنگاه‌های تولیدی» طراحی کرده است،افزود: مدت‌هاست که نام سال با عناوینی از تولید نامگذاری می‌شود اما متاسفانه آنطور که باید شاهد رونق تولید نبوده ایم و این سامانه کمک می‌کند که قرارداد پیمانکاران به عنوان وثیقه درنظر گرفته شود.

مهاجرانی در ادامه تاکید کرد: سپرده‌گذاران بانک آینده نگرانی نداشته باشند چرا که حساب‌های آنان به بانک ملی ایران منتقل شده است. 

وی همچنین با اشاره به مشکلاتی که سوزاندن گاز فِلِر برای مردم مناطق نفت‌خیر کشور ایجاد کرده است، اظهار داشت: همچنان حجم زیادی از انرژی سوخته می‌شود و لذا حذف فِلِرسوزی از اولویت‌های دولت چهاردهم بوده است و در این راستا تاکنون از سوزاندن ۱۱ میلیون متر مکعب فلر جلوگیری شده است.

افزایش عمق داخلی‌سازی صنعت لوازم خانگی از ۵۰ به ۶۰ درصد

مهاجرانی با اشاره به برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی طی روزهای گذشته در تهران، تاکید کرد: این صنعت ارتباط مستقیمی با زندگی مردم دارد،اقتصاد بزرگی را در بر می گیرد و از صنایع مهم و قدیمی کشور است که طی ۶ ماه گذشته ۱۰ درصد رشد داشته و کیفیت محصولات آن نیز افزایش یافته است.

سخنگوی دولت اظهار داشت: بیشتر تجهیزات مورد نیاز صنعت لوازم خانگی در داخل کشور تهیه می‌شود، اگر چه بخشی هنوز وارداتی است اما این صنعت به شدت رو به رشد است و بسیاری از واردکنندگان غیرقانونی لوازم خانگی، امروز به تولیدکنندگان این صنعت در شهرهای مرزی بدل شده‌اند.

مهاجرانی با اشاره به افزایش عمق داخلی سازی صنعت لوازم خانگی از ۵۰ به ۶۰ درصد، بیان کرد: صادرات این صنعت ۴.۵ درصد رشد داشته است؛ این درحالی است که به دلیل ناترازی انرژی، ناچار به قطع برق این واحدهای صنعتی نیز بودیم.

وی در بخش دیگری از این گزارش با اشاره به پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به ۳۰ هزار بازنشسته، گفت: همچنین طی دو هفته‌ گذشته حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان (۱۰ همت) از پاداش پایان خدمت بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش نیز پرداخت شده است.

سخنگوی دولت با اشاره به اولویت دولت چهاردهم در توجه به تمام استان‌ها، تصریح کرد: در خراسان جنوبی ـ که از جمله استان‌هایی است که در گذشته کمتر مورد توجه قرار گرفته بود ـ ظرفیت‌های معدنی بسیار ارزشمندی وجود دارد. خوشبختانه هفت محصول معدنی صادراتی این استان توسط سازمان مالکیت فکری سازمان ملل متحد (WIPO) به ثبت رسیده است. این اقدام کمک می‌کند تا معدن‌کاران، چه در معادن کوچک و چه در معادن بزرگ، بتوانند از ارزش صادراتی محصولات خود به‌طور کامل بهره‌مند شوند. 

وی افزود: این مسیر نه‌تنها در جهت توسعه‌ اقتصادی مؤثر است، بلکه زمینه‌ساز توسعه‌ فرهنگی و اجتماعی پایدار نیز خواهد بود و طبیعتا افق‌های تازه‌ای برای جذب سرمایه‌گذار و افزایش صادرات در این استان فراهم خواهد کرد.

تلاش می‌کنیم هم گرانی و هم گران‌فروشی کنترل شود

مهاجرانی همچنین به دغدغه رئیس‌جمهور درخصوص مدیریت بازار اشاره کرد و گفت: جلسات تنظیم بازار به صورت منظم در حال برگزاری است و تلاش می‌کنیم هم گرانی و هم گران‌فروشی کنترل شود. دولت همچنین تلاش می‌کند با سیاست‌های حمایتی از سفره مردم حمایت کند.

سخنگوی دولت در پایان تاکید کرد: دولت به شدت در حال کار است و تلاش می‌کند که امید و آینده را با همراهی شما مردم عزیز ایران بسازد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->