پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد پاسخ انصارالله به نتانیاهو: آماده‌ایم در عمل پاسخی سخت بدهیم واکنش عراقچی به اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان در روزهای گذشته دستگیری یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران وقوع انفجارهای شدید در شرق سوریه (۱۱ آبان ۱۴۰۴) حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به هرگونه تجاوز اسرائیل فوراً و به شدت پاسخ می‌دهیم ۲ کشته و چندین زخمی بر اثر تیراندازی در جزیره کرت یونان قسام جسد ۳ اسیر صهیونیست را تحویل می دهد هراس در اسرائیل از خودکشی نظامیان ذخیره روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رسانه عبری: ۵ ماه بعد از جنگ ۱۲ روزه دادستان حیفا دفتر ثابتی ندارد واکنش حماس به شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونیستی دادستان اسرائیلی پس از افشای فیلم شکنجه اسیر فلسطینی ناپدید شد شهادت یک اسیر فلسطینی دیگر در زندان اسرائیل (۱۱ آبان ۱۴۰۴) نواف سلام: تجاوزات اسرائیل در خاک لبنان ادامه دارد رژیم صهیونیستی دوباره آتش بس در غزه را نقض کرد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود | دولت در «وعدۀ صادق ۱ و ۲» هیچ مخالفتی با ما نداشت + فیلم جانشین ستاد کل نیروهای مسلح: پدافند هوایی شمال غرب در جنگ ۱۲ روز مقتدرانه ایستادگی کرد ترامپ: چین از پیامدهای حمله به تایوان آگاه است تحویل جسد عالی رتبه‌ترین نظامی اسیر صهیونیست به تل آویو (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رئیس جمهور کلمبیا: غزه پایتخت مقاومت در جهان است فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری بازدید کرد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) همراهی ترکیه با تحریم‌های جدید غرب علیه روسیه حمله توپخانه ارتش اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) نخست‌وزیر کانادا از ترامپ عذرخواهی کرد
سرخط خبرها

درخواست‌های مجازی برای تحریم امارات در شبکه‌های اجتماعی

  • کد خبر: ۳۶۹۶۶۹
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹
درخواست‌های مجازی برای تحریم امارات در شبکه‌های اجتماعی
به دنبال انتشار گزارش‌هایی از حمایت امارات از نیرو‌های شبه‌نظامی پشتیبانی سریع (RSF) در جنگ ویرانگر سودان، درخواست‌های تحریم این کشور حوزه خلیج فارس و شرکت‌های مرتبط با امارات در شبکه‌های اجتماعی افزایش جدی داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، این کمپین - که سال‌ها در محافل سودانی و خارج از کشور در جریان بود - پس از تصرف شهر «الفاشر» در شمال دارفور توسط RSF در ۲۶ اکتبر، شتاب تازه‌ای گرفت.

تصرف آخرین دژ نیرو‌های مسلح سودان (SAF) در منطقه با قتل عام‌های گسترده همراه بود، و تصاویر دلخراشی از کشتار غیرنظامیان، از جمله زنان، کودکان و سالمندان، در حال فرار منتشر شده است. تصاویر ماهواره‌ای همچنین خیابان‌های خونین و ویرانی‌های گسترده را نشان داد - صحنه‌هایی که خشم آنلاین را برانگیخته است.

اخباری به طور گسترده منتشر شده مبنی بر اینکه ابوظبی حامی اصلی RSF است و سلاح و تجهیزات لازم را برای این شبه‌نظامیان فراهم می‌کند. در پاسخ، برخی از کاربران رسانه‌های اجتماعی از واشنگتن، یکی از تأمین‌کنندگان اصلی سلاح ابوظبی، درخواست کرده‌اند که تحریم تسلیحاتی علیه این کشور اعمال کند و RSF و رهبری آن را تحریم کند.

کاربران رسانه‌های اجتماعی همچنین از مردم خواسته‌اند که سفر‌های خود به دبی را لغو کنند، از محصولات اماراتی اجتناب کنند و در تجارت با شرکت‌های مستقر در امارات متحده عربی تجدید نظر کنند.

این جنبش شامل انتشار اینفوگرافیک‌هایی است که برند‌های اصلی اماراتی مانند هواپیمایی الاتحاد - و همچنین شرکت‌های بین‌المللی که گمان می‌رود با امارات متحده عربی ارتباط دارند - را با شعار "تحریم برای سودان" فهرست کرده‌اند.

برخی از کاربران همچنین صادرات طلا از این کشور را که یکی از صادرکنندگان برتر این فلز گرانبها در جهان است، هدف قرار داده‌اند. اعتقاد بر این است که بخش عمده‌ای از آن از معادن تحت کنترل RSF قاچاق می‌شود.

برخی، تحریم را در یک زمینه منطقه‌ای گسترده‌تر قرار داده و حمایت امارات از RSF و جنایات این گروه در سودان را با نسل‌کشی اسرائیل در غزه مقایسه کردند. در یکی از پست‌های منتشر شده که به طور گسترده به اشتراک گذاشته شده بود، نوشته شده بود: «سفرهایتان به دبی را امسال، سال آینده و برای همیشه لغو کنید. اگر واقعاً با فلسطین همبستگی دارید، خواهید فهمید که امارات متحده عربی در این مقایسه با اسرائیل موازی است و سال‌ها در ازای طلای سودان، شبه‌نظامیان تروریست در سودان را تأمین مالی می‌کرد. امارات متحده عربی را تحریم کنید.»

جنگ در سودان در آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، زمانی که تنش‌های طولانی مدت بین ارتش سودان به رهبری ژنرال «عبدالفتاح البرهان» و نیرو‌های پشتیبانی سریع به فرماندهی «محمد حمدان دقلو»، معروف به «حمیدتی»، به درگیری آشکار تبدیل شد. این خشونت‌ها به دلیل اختلاف نظر بر سر برنامه‌های ادغام نیرو‌های پشتیبانی سریع در ارتش منظم آغاز شد، اما به سرعت به یک جنگ سراسری تبدیل شد که ده‌ها هزار نفر را کشته و بیش از ۱۳ میلیون نفر را آواره کرده است. جنگجویان نیرو‌های پشتیبانی سریع (RSF) به قتل عام و سوءاستفاده، از جمله نسل کشی در جای دیگری از دارفور، متهم شده‌اند.

اگرچه امارات متحده عربی هرگونه حمایت از نیرو‌های پشتیبانی سریع را انکار می‌کند، اما برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که امارات متحده عربی از طریق شبکه پیچیده‌ای از خطوط تدارکاتی و اتحاد‌ها که در سراسر لیبی، چاد، اوگاندا و مناطق جدایی طلب سومالی امتداد دارد، به نیرو‌های پشتیبانی سریع سلاح می‌رساند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->