تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند
سرخط خبرها

روحانی: هدف اصلی جنگ فرسایشی اقتصادی دشمن تحمیل بی‌برنامگی به کشور است

  • کد خبر: ۳۷۱۷۱
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴
روحانی: هدف اصلی جنگ فرسایشی اقتصادی دشمن تحمیل بی‌برنامگی به کشور است
رییس جمهوری با تبیین فرصت‌ها و چالش‌های اقتصادی کشور با تأکید بر اینکه هدف اصلی جنگ فرسایشی اقتصادی دشمن تحمیل بی‌برنامگی به کشور است، گفت: حرکت در مسیر رونق و جهش اقتصادی کشور باید مبتنی بر واقعیت‌های این عرصه بوده و نباید گرفتار تحلیل‌های غیرواقع بینانه برگرفته از بدبینی و سیاه نمائی باشیم.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در یکصد و پنجاه و ششمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، اظهارداشت: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب در روز عید قربان درباره مسائل اقتصادی کشور و سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در این حوزه، دربرگیرنده راهبرد‌های اصلی و کلان کشور و راهگشای سیاستگذاران اقتصادی دولت و تقویت کننده مدیران اقتصادی است.

رییس جمهوری تصریح کرد: واقعیت‌های اقتصادی کشور نشان‌دهنده آن است که با بهره‌گیری از توانایی‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی و هماهنگی میان همه ارکان کشور و انسجام در مدیریت و اجرای برنامه‌های هماهنگ می‌توان از تنگنا‌های بی‌سابقه ناشی از فشار حداکثری دشمنان خارج و در جنگ اقتصادی پیروز شد؛ کما اینکه تاکنون پس از گذشت بیش از دو سال و چندماه توانسته‌ایم به موفقیت‌های بزرگی در خنثی کردن توطئه دشمنان دست پیدا کنیم.

در این جلسه نقشه راه مدیریت اقتصاد کلان کشور در ۲۶ محور ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

هدف اصلی جنگ فرسایشی اقتصادی دشمن تحمیل بی‌برنامگی به کشور است

روحانی با اشاره به نقشه راه طراحی شده در اقتصاد کلان کشور، گفت: هدف اصلی در جنگ فرسایشی اقتصادی تحمیلی دشمنان به این مرز و بوم، این است که مدیریت کشور در تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات دچار هیجانات و بی‌برنامه‌گی شود و در همین زمینه ایجاد و القاء انتظارات منفی و ترسیم آینده مبهم از فضای کشور در چارچوب همین اهداف است که باید با تصمیم‌گیری‌های منطقی و بر اساس داشته‌های کلان و وفاق ملی این توطئه دشمنان را نیز خنثی کنیم.

رییس جمهوری ادامه داد: دشمنان انتظار داشتند پس از شیوع کرونا و محدودیت‌های ناشی از اعمال تحریم‌های غیر انسانی آنان، اقتصاد کشور دچار تلاطم‌های شدید و غیرقابل کنترل شده و با خطر مواجه شود.

روحانی افزود: آنچه امروز علیرغم همه محدودیت‌ها و فشار‌ها بر مردم، در حوزه معیشت، بازار سرمایه و ارز، نقدینگی و ارائه تسهیلات به کسب و کار‌های مختلف در جهت تقویت تولید و تمرکز بر تامین نیاز‌های اساسی مردم و مواد اولیه تولید صورت می‌گیرد، حاصل لطف خدا و تلاش شبانه‌روزی برای سیاستگذاری، مدیریت ستادی و بخشی، همراهی مردم و عملکرد مثبت فعالان اقتصادی کشور است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->