رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی: باید مردم احساس امنیت و مجرم احساس ناامنی کند

  • کد خبر: ۳۷۱۸۳۶
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳
رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی: باید مردم احساس امنیت و مجرم احساس ناامنی کند
رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی گفت: تامین امنیت روانی جامعه مهم است لذا قرار‌های تامین صادره باید متناسب باشد. باید مردم احساس امنیت و مجرم احساس ناامنی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین زرندی در جلسه شورای معاونین به بررسی موضوع اهمیت روانی جامعه و اینکه مردم بدون دلشوره و ودلواپسی امنیت روانی را احساس کنند، پرداخت و گفت: آمار پرونده‌های ورودی به دادگستری با توجه به اینکه مردم و جامعه نجیبی داریم همخوانی ندارد و علت افزایش را باید در عوامل متعددی از جمله شیوه ارجاع و یا اینکه عامل مربوط به غیر دستگاه قضا است، جست‌و‌جو کرد.

وی افزود: البته طبیعی است وقتی حجم پرونده‌ها بیش از استاندارد‌های حقوقی باشد نتیجه معکوس دارد و قاضی فرصت مقتضی را ندارد و شاید خودش هم از عملکردش راضی نباشد لذا بهترین راه این است که آمار رسیدگی به پرونده‌ها استاندارد شود. به اعتقاد وی رعایت شیوه نامه ارجاع یکی از عوامل تاثیرگذار در کاهش ورودی پرونده‌ها است.

رئیس کل دادگستری استان تاکید کرد: اگر این شیوه نامه نیاز به حذف و اضافه دارد پیشنهاد بدهید تا در صورت تصویب، از سوی مرکز برای همه استان‌ها ابلاغ شود.

حجت الاسلام و المسلمین زرندی گفت: اگر در همان ارجاع اولیه دقت شود آمار بسیاری از پرونده‌ها کاهش می‌یابد، زیرا ارجاع نادرست باعث تولید پرونده جدید می‌شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه این آمار موجب تعجب بعضی‌ها می‌شود و زمینه منفی دارد، گفت: کاری نداریم برخی پرونده‌ها مربوط به دستگاه‌های دیگر است و قانونگذار به دستگاه قضا سپرده است.

رئیس کل دادگستری استان تصریح کرد: مهم تامین امنیت روانی جامعه است لذا قرار‌های تامین صادره باید متناسب باشد. باید مردم احساس امنیت و مجرم احساس ناامنی کند.

وی خطاب به قضات گفت: صدور هر قرار تامین علاوه بر مسئولیت قانونی مسئولیت شرعی هم دارد که روزی مورد بازپرسی قرار خواهیم گرفت.

رئیس کل دادگستری دستور داد راهکار‌های ۱۴ گانه به مجتمع‌های جامع خدمات قضایی و تمام حوزه‌های قضایی سراسر استان طی دستورالعملی ابلاغ شود.

وی از مدیران قضایی استان خواست تنها وضعیت را با آمار مثبت ارزیابی نکنند بلکه به موارد دیگری از قبیل حضور حداکثری قضات در زندان ها، نحوه اعزام‌ها و ... نیز توجه نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.