معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت: آبله‌مرغان با یک‌بار ابتلا تمام نمی‌شود | واکسن همچنان خارج از برنامه عمومی ایران مشارکت بیش از ۳ هزار نفر در آزمون گواهینامه وزارت بهداشت | چرا بسیاری از اعتراضات رد شده است؟ جشن پنجاهمین سالگرد تاسیس اورژانس ۱۱۵ در مشهد برگزار شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) درباره اهمیت انتخاب دوست در مدرسه | زنگ اول: دوست‌یابی! صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش گردوغبار (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) گرانفروشی ۳.۱ میلیاردی پوشاک مردانه در مشهد با جریمه دوبرابری روبه‌رو شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) رئیس اورژانس ۱۱۵ مشهد: آمار مزاحمت‌های تلفنی ۴ درصد افزایش یافته است | نوسازی ناوگان آمبولانس مشهد بالاتر از میانگین کشوری گلایه وزیر علوم از افزایش واحدهای دانشگاهی: با این روال کیفیت آموزش کاهش می‌یابد تأمین اجتماعی چرا حق اولاد را از حقوق بازماندگان حذف کرده است؟ واکسن آنفلوانزا؛ ضرورتی دور از دسترس پائیز را بدون این مکمل‌ها سپری نکنید عدم موفقیت وزارت نیرو در زمینه تکالیف پیش‌بینی‌شده در برنامه‌های توسعه آخرین جزئیات از پرونده فوت ۲ کودک تهرانی با ماکارانی | احتمال وقوع قتل بیشتر است نجات معجزه آسای جوان ۱۹ ساله با بریدگی عمیق گردن در زاهدان (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) آب، قربانی مدیریت جزیره‌ای و نگاه‌های کوتاه‌مدت درمانگاه‌های تأمین اجتماعی نیاز به توجه جدی دارند چرا هر سال باید واکسن آنفلوانزا بزنیم؟ انهدام باندی که با شگردی عجیب از زنان دزدی می‌کردند | طعمه پیر سارقان جوان قیمت واکسن آنفلوانزا «دلاری» شد! اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش سخنگوی سازمان اسناد به شایعه تعویض سند برای شناسایی املاک و اخذ مالیات پرداخت معوقات بازماندگان تأمین‌اجتماعی، هم‌زمان با حقوق شهریورماه ۱۴۰۴ درمان رایگان کودکان زیر ۷سال ادامه دارد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقال ۴۰ هزار قطعه میراثی به زیرزمین مرقد امام خمینی (ره) صحت دارد؟

  • کد خبر: ۳۷۳۵۳
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶
انتقال ۴۰ هزار قطعه میراثی به زیرزمین مرقد امام خمینی (ره) صحت دارد؟
مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی کشور گفت: فضای ۲۵ هزار متری قرار است توسط تولیت مرقد امام خمینی (ره) در شهر آفتاب به وزارت میراث فرهنگی واگذار شود.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کارگر مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی کشور ، درباره ماجرای انتقال ۴۰ هزار قطعه میراثی از دوران پارینه سنگی تا قاجار به زیرزمین مرقد امام خمینی (ره) اظهار داشت: این موضوع صحت ندارد و ماجرا به این صورت است که در مجموعه شهر آفتاب فضای ۲۵ هزار متری مسقف وجود دارد که قرار است این فضا به صورت ۱۰۰ درصدی به وزارت میراث فرهنگی واگذار شود.

وی با بیان اینکه این فضا توسط تولیت مرقد امام خمینی (ره) ساخته شده و قرار است به وزارت میراث فرهنگی تحویل داده شود، گفت: در این فضا مخازن امنی در نظر خواهیم گرفت که مجموعه آثار تاریخی در هنگام حوادث احتمالی طبیعی و جنگ دچار آسیب نشوند و مکان امنی در برابر حوادث برای نگهداری اشیاء تاریخی باشد.

مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی کشور با اشاره به اینکه ایجاد مخازن امن برای حفظ آثار تاریخی در همه استان‌ها مدنظر قرار گرفته است گفت: البته مخازن امنی که در این فضای ۲۵ هزار متری شهر آفتاب در نظر گرفته شده هنوز اجرایی نشده است و این اقدام مستلزم اعتبار و اقدامات حقوقی است که احتمالاً این پروژه چند سال به طول خواهد می‌انجامد.

کارگر خاطرنشان کرد: این مخازن امروزه در بسیاری از کشور‌های دنیا وجود دارد و حتی امکان بازدید برای آن در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: مخازنی که قرار است در تهران در مجموعه شهر آفتاب به وزارت میراث فرهنگی واگذار شود ورودی مستقل از مرقد امام خمینی (ره) دارد و صفر تا ۱۰۰ آن قرار است به وزارت میراث فرهنگی واگذار شود.

مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی کشور در مورد انتخاب این محل برای نگهداری اشیاء تاریخی تحت عنوان مخازن امن گفت: باید مکانی را در نظر می‌گرفتیم که هم از تهران دور نباشد و هم در کوران حوادث قرار نگیرد همچنین راه‌اندازی و ایجاد مخازن امن برای نگهداری اشیاء تاریخی سال‌هاست که در دستور کار قرار دارد.

کارگر تصریح کرد: یونسکو نیز به ایجاد مخازن امن برای نگهداری اشیاء تاریخی به کشور‌ها توصیه کرده و ما نیز این موضوع را به ویژه برای پایتخت در نظر گرفته‌ایم البته مخازن امن این چنینی پیش از این در شهر‌هایی مانند همدان و قم ایجاد شده و به بهره‌برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه آمار ارائه شده هزاران قطعه تاریخی برای انتقال به این مخازن، صحت ندارد، اعلام کرد: زمانی که اشیاء به مخازن امن منتقل می‌شوند این چنین نیست که دیگر به مکان قبلی امکان بازگشت نداشته باشد همچنین امکان بازدید نیز در این زمینه در نظر می‌گیریم.

مدیرکل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی کشور تأکید کرد: فضایی ۲۵ هزار متری در نظر گرفته شده قرار است توسط تولیت مرقد امام به صورت کامل با اختیارات به وزارت میراث فرهنگی واگذار شود که البته فعلاً هنوز مخازنی در آن ساخته نشده است.
 
فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->