فعالیت پنج بیمارستان و درمانگاه تامین اجتماعی در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ در مشهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) | فردا از حجم بارش‌ها کاسته می‌شود تهاتر سهام دولت با تأمین اجتماعی، بدون تشریفات قانونی مدارس از برگزاری امتحانات در ایام رمضان خودداری کنند فوت ۱۳۵۰ بیمار تالاسمی از سال ۱۳۹۷ تاکنون درپی اعمال تحریم‌های دارویی آیا سمنو، برای مبتلایان به دیابت و کبدچرب خوب است؟ روزه‌داری و بیماری‌های کلیوی | تصمیمی که نباید بدون مشورت با پزشک گرفت بارش باران در خراسان رضوی و ۲۴ استان دیگر طی امروز (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) عمل سلول‌درمانی بر روی یک کودک مبتلا به اوتیسم در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد باموفقیت انجام شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) اعتبار ۳۰ همتی برای طرح «پزشک خانواده» در ۱۴۰۴ شکست مجدد رکورد تأمین شیر خشک در کشور تغذیه با شیر مادر، سرمایه‌گذاری مطمئن برای سلامت کودکان حوادث ترافیکی، علت نیمی از مرگ‌های کودکان زیر ۵ سال خوشاب خراسان رضوی هشدار جدی سازمان بازرسی به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری تحریم، روند مبارزه با موادمخدر را با چالش مواجه می‌کند هشدار پزشکی قانونی: ۷۰ درصد تلفات چهارشنبه آخر سال افراد زیر ۳۰ سال هستند هشدار مکرر قوه‌قضائیه درباره خرید طلای آنلاین بهروز آذر: شاخص امید به زندگی زنان ایرانی به ۷۸ سال رسیده است طول عمر، بیشتر با سبک زندگی ارتباط دارد یا ژنتیک؟ عمل بایپس عروق کرونر قلب به روش کم‌تهاجمی در مشهد انجام شد علی منتظری رئیس جهاد دانشگاهی شد پرتقاضاترین مقاصد سفرهای نوروزی در ایران اعلام شد | خراسان رضوی و مشهد در صدر تقاضا برای سفر قرار گرفتند تبلیغات فروش باتری ارزان، شگرد یک مال‌خر بازشدن یک پرونده جنایی در پزشکی قانونی | مرگ صبحگاهی در خانه دیگری مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: سالانه ۴.۵ میلیارد دلار ارز از طریق ورود گردشگر خارجی نصیب استان می‌شود دستاورد جدید ایران در حوزه طب سنتی و تقویت اقتصاد سلامت نظام پزشکی و قوه‌قضائیه درپی حل چالش‌های جامعه پزشکی زلزلۀ نسبتا شدید کازرون استان فارس را لرزاند + جزئیات (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) چهارشنبه‌سوری نیامده، ۳ قربانی گرفت | بیشترین حوادث در آذربایجان شرقی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش خبر داد: آغاز آموزش‌های تلویزیونی از ۱۵ شهریور

  • کد خبر: ۳۷۳۵۶
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲
  • ۱
وزیر آموزش و پرورش خبر داد: آغاز آموزش‌های تلویزیونی از ۱۵ شهریور
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش تمام تلاش خود را کرده است تا دسترسی‌ها را توسعه دهد و فرصت‌های آموزشی به طور مساوی در کشور توزیع شوند، گفت: آموزش‌های تلویزیونی دانش‌آموزان از ۱۵ شهریور ماه از سر گرفته خواهند شد.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در نهمین نشست شورای هماهنگی ارتقای شاخص‌های آموزشی و پرورشی مناطق محروم و کمتر توسعه یافته اظهار کرد: توسعه عدالت یکی از مهمترین اولویت‌های جمهوری اسلامی است که در فرمایشات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بر آن تأکید شده است.

او با بیان اینکه عدالت در آموزش و دسترسی به یادگیری برابر یکی از مهمترین مسائلی است که باید به آن توجه کرد، گفت: جوامعی که می‌توانند فرصت‌های آموزش را به خوبی توزیع کنند، از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کنند.

حاجی میرزایی با بیان اینکه فرصت‌های آموزشی باید به طور مساوی در کشور توزیع شوند، گفت: آموزش و پرورش تمام تلاش خود را کرده است تا دسترسی‌ها را توسعه دهد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر جمهوری اسلامی عملکرد خوبی در زمینه آموزش در سطح منطقه داشته است.

او با بیان اینکه ۱۰ هزار مدرسه در کشور با زیر ۱۰ نفر دانش آموز در حال فعالیت هستند، گفت: بررسی‌ها نشان داده که سهم محرومان در ترک تحصیل بیشتر از دیگران است.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: ما نباید کار را رها کنیم و باید برای مشکلات موجود در حوزه آموزش، تدابیری داشته باشیم.

حاجی میرزایی با بیان اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور، اصل بر حضور دانش آموزان در مدارس است، افزود: هر جا به ما اجازه داده شود، مدارس ما دایر خواهند شد و دانش‌آموزان باید حضور داشته باشند.

او ادامه داد: قطعا کرونا پدیده قطع آموزش و ترک تحصیل را به وجود آورده و سهم محرومان در این راستا بیشتر است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه مواجه شدن با این بیماری باعث شد تدابیری برای افرادی که دسترسی به آموزش مجازی ندارند اندیشیده شود، گفت: ۳۰ درصد از مدارس که دارای ۸ تا ۱۰ درصد از دانش‌آموزان هستند، در مناطق زیر ۳۵ نفر درس می‌خوانند.

حاجی میرزایی با بیان اینکه زمانبندی و یا زوج و فرد کردن مدارس روش‌هایی هستند که در نظر گرفته شده‌اند، گفت: برای هر مدرسه طرحی در نظر گرفته خواهد شد تا دانش‌آموزان در مدارس حضور پیدا کنند.

حاجی میرزایی تصریح کرد: در کنار همه تلخی‌هایی که کرونا داشت در حوزه آموزش اگر بتوانیم آموزش مجازی را به خوبی گسترش دهیم، می‌توانیم با استفاده از بهترین معلم‌ها، محتوایی هماهنگ و در بالاترین سطح بین همه دانش‌آموزان ارائه کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امروز باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم، گفت: باید یک کمپین اجتماعی تشکیل شود تا مردم در این حوزه ورود و به یکدیگر کمک کنند.

او با بیان اینکه توانستیم در این مدت زمان‌هایی را که دانش‌آموزان به مدرسه نمی‌رفتند، با استفاده از آموزش‌های تلویزیونی مدیریت کنیم، گفت: آموزش‌های تلویزیونی دانش آموزان از ۱۵ شهریور ماه از سر گرفته خواهند شد.

وزیر آموزش و پرورش درباره مشکلات آموزش‌های تلویزیونی گفت: ارتباط یک طرفه در آموزش‌های تلویزیونی موجب شده است امکان دریافت مطالب و کنترل وجود نداشته باشد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: اجرای سیاست آموزش‌های مجازی نیازمند تهیه ابزار‌هایی است که باید حتماً در دسترس دانش آموزان قرار گیرد.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۵
0
0
سلام من بچه ام را مدرسه نمیفرستم با یکسال عقب افتادن اتفاقی نمی افته وزیر اموزش و پرورش با جان بچه ها میخواهد بازی کنه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->