توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یارانه مطبوعات و سایت‌ها باید شفاف شود

  • کد خبر: ۳۷۴۰۰
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۸
یارانه مطبوعات و سایت‌ها باید شفاف شود
نماینده مردم رشت با انتقاد از کمبود بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بودجه این وزارت کمتر از ۲ درصد بودجه کل کشور است. جمع بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حدود ۲ هزار میلیارد تومان است که ۸۰ درصد این رقم تنها صرف پرداخت دستمزد پرسنل می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت رسانه‌ای موجود در استان گیلان، گفت: نیاز است یک شفاف‌سازی در خصوص یارانه تخصیصی به مطبوعات و سایت‌ها صورت گیرد و با توجه به ظرفیت رسانه‌های موجود در گیلان حمایت‌های لازم افزایش یابد.

جبار کوچکی‌نژاد امروز در دیدار مجمع نمایندگان گیلان با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه منابع این وزارتخانه کمتر از دو درصد بودجه کشور است، اظهار کرد: بودجه وزارت ارشاد با همه ردیف‌ها حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان است که حدود ۸۰ درصد آن صرف حقوق پرسنل می‌شود و منابع سایر هم بسیار محدود دارد.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی افزود: انتظار داریم برخی از ردیف‌های درآمدی حاصل از واردات حوزه مد یا فروش بلیت به استان‌ها نیز اختصاص یابد.

وی ادامه داد: در صندوق اعتباری هنرمند نیاز است که در بخش بیمه هنرمندان مساوات و عدالت بیش از پیش رعایت شود، زیرا با وجود شرایط اقتصادی کنونی، هنرمندان درآمد آن چنانی ندارند، از صندوق توسعه ملی می‌توان منابع لازم را به این امر تخصیص داد.

کوچکی‌نژاد نیز با اشاره پاسداشت مقام میرزاکوچک خان، گفت: میرزاکوچک یک اسطوره ملی است که نیاز است در این حوزه با استفاده از ظرفیت هنرمندان برنامه‌سازی‌هایی صورت گیرد.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت رسانه‌ای موجود در استان گیلان، بیان کرد: نیاز است یک شفاف‌سازی در خصوص یارانه تخصیصی به مطبوعات و سایت‌ها صورت گیرد و با توجه به ظرفیت رسانه‌های موجود در گیلان حمایت‌های لازم افزایش یابد.

وی اضافه کرد: ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی نیازمند تقویت منابع است و باید به این حوزه که از تاکیدات مقام معظم رهبری نیز است، خصوصا در استان‌های شمالی نگاه ویژه شود.

کوچکی‌نژاد با اشاره به وجود بارگاه مقدس خواهر امام هشتم (ع) در رشت، گفت: انتظار داریم که در برنامه توسعه هفتم خواهر امام در رشت که یکی از امامزاده‌های معروف کشور است، در کنار سایر امامزادگان در برنامه ششم از ردیف اعتباری برخوردار شود.
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->