جواب پازل امروز میجر (جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳) ۱۰ گوشی پرفروش جهان در سه ماهه‌ی سوم ۲۰۲۴ + آیفون ۱۵ درصدر تأثیرات دوران جدید ریاست جمهوری ترامپ بر دنیای فناوری معرفی فناوری‌ای که از بدن انسان برای تأمین انرژی گجت‌های پوشیدنی استفاده می‌کند ایلان ماسک اپل و گوگل را تهدید کرد: اگر سربه‌راه نشوید، تسلا گوشی هوشمند می‌سازد جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳) معرفی بهترین ابزار‌های حذف صدای خواننده از آهنگ با کمک هوش مصنوعی + عکس معرفی InkSight؛ هوش مصنوعی جدید گوگل برای تبدیل دست‌نویس به متن دیجیتال + عکس آخرین وضعیت ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» | تزریق به مدار با موفقیت انجام شده است + فیلم جواب پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳) آیا گلکسی زد فلیپ FE سال ۲۰۲۵ عرضه می‌شود؟ تغییر قابلیت بلاک در ایکس | حالا پست‌های عمومی شما را همه می‌بینند پرواز اولین تاکسی برقی تویوتا در آسمان ژاپن + فیلم (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی به فضا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طول عمر انسان با کشف آنزیمی افزایش می‌یابد

  • کد خبر: ۳۷۴۶۹
  • ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۲
طول عمر انسان با کشف آنزیمی افزایش می‌یابد
تحقیق جدید پژوهشگران انستیتو KAIST در کره جنوبی چشم اندازی نوین به گذرگاه انرژی سلولی فراهم می‌کند که به عمر طولانی‌تر مرتبط هستند. این تحقیق نشان داده آنزیمی فعال در سطح سلولی، می‌تواند به تولید دارو‌هایی برای افزایش عمر انسان کمک کند.
به گزارش شهرآرانیوز، این تحقیق که روی سلول‌های انسانی و کرم‌های گرد (roundworm) انجام شده، نویدبخش توسعه روش‌های درمانی ضد پیری است که می‌توانند با فعال کردن گذرگاه‌های مذکور عمر افراد را طولانی‌تر کنند.

به گفته این محققان AMPK نوعی آنزیم است که به عنوان سوییچ اصلی متابولیک بدن عمل می‌کند. این آنزیم در حقیقت یک پروتئین جادویی توصیف شده که تاثیرات سودمندی بر سلامتی دارد و می‌تواند به بهبود سلامت قلب یا افزایش طول عمر منجر شود. AMPK در واکنش به سطح اندک انرژی سلولی و بیشتر اوقات هنگام ورزش کردن یا دوره‌های کاهش مصرف کالری فعال می‌شود.

پژوهش‌های متعددی نیز نشان دادند این آنزیم در مدل‌های حیوانی به افزایش قابل توجه طول عمر منجر می‌شود. در همین راستا تحقیق پژوهشگران انستیتو KAIST روی گذرگاه‌های انرژی سلولی بر نوع خاصی کرم‌های گرد به نام C.elegans برای بررسی‌ها درباره طول عمر متمرکز بود. محققان طی این پژوهش متوجه شدند آنزیمی به نام VRK-۱ در کنار AMPK فرایند‌های انرژی سلولی را تنظیم می‌کند.

افزایش فعالیت VRK-۱ در کرم‌های گرد به تحریک فعالیت AMPK و در نتیجه افزایش عمر ارگانیسم منجر می‌شد. انجام آزمایش روی سلول‌های آزمایشگاهی نیز تایید کرد مکانیسم VRK-۱ و AMPK در سلول‌های انسان نیز اتفاق می‌افتد؛ بنابراین می‌توان با کمک این آنزیم‌ها طول عمر انسان را نیز افزایش داد.

سونگ جا وی لی محقق ارشد این پژوهش می‌گوید: تحقیق ما پتانسیل استفاده از VRK-۱ به عنوان عامل نظارتی در افزایش طول عمر انسان را نشان می‌دهد. همچنین با توجه به این امر شاید بتوان دارو‌هایی برای افزایش عمر انسان نیز توسعه داد که فعالیت VRK-۱ را دگرگون می‌کند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->