به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی، محمد سنجری افزود: این میزان پرداختی از مجموع هفت هزار و ۳۵۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال تقاضای تسهیلات بوده که صاحبان مشاغل آسیب دیده از کرونا در این استان با اشتغال ۶۵ هزار و ۸۳۷ نفر در سامانه کارا ثبت کردهاند.
وی ادامه داد: کل تسهیلات در نظر گرفته شده برای واحدهای تولیدی، خدماتی و صنعتی متضرر از کرونا در کشور ۴۰۰ هزار میلیارد ریال است که سهم استان خراسان رضوی ۲۸ هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال معادل ۷.۲ درصد است که از این نظر رتبه سوم را در کشور دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: این تسهیلات برای ۱۴ رسته در ۶۷ هزار و ۳۹۶ بنگاه اقتصادی متضرر از کرونا در خراسان رضوی اختصاص یافته است.
وی افزود: رستههای شغلی احصا شده شامل مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده و اغذیه فروشیها، مراکز گردشگری، سیستم حمل و نقل عمومی و مسافر، دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، بخشهای تولید و توزیع پوشاک، کیف و کفش، صنایع دستی، آجیل و خشکبار، قنادی و بستنی و آبمیوه، باشگاهها و مجامع ورزشی و تفریحی، آموزشگاههای هنری، موسسات خصوصی دارای پروانه از وزارت بهداشت، واحدهای پرورش مرغ گوشتی و مراکز تولید محصولات گلخانهای، گل و گیاه و ماهیان زینتی هستند.
سنجری ادامه داد: ۱۹ بانک و موسسه مالی و اعتباری استان خراسان رضوی تسهیلات یاد شده را بین آسیب دیدگان از کرونا توزیع میکنند که بیشترین سهم از این تسهیلات به ترتیب مربوط به بانک ملی به میزان پنج هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال، بانک سپه به میزان یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال و بانک صادرات به میزان یک میلیارد و ۲۹۰ میلیارد ریال است.
وی گفت: آخرین مهلت ثبت نام مشمولان تسهیلات حمایتی دولت پنجم مرداد ماه بود که تا پایان ماه جاری تمدید شد و بانکها نیز تا پایان مرداد ماه مهلت دارند این تسهیلات را پرداخت کنند.
منبع: ایرنا