۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم
سرخط خبرها

شواهدی از ابتلای حیوانات به ویروس کووید ۱۹

  • کد خبر: ۳۷۸۸۷
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۴
شواهدی از ابتلای حیوانات به ویروس کووید ۱۹
حیوانات مختلف ممکن است با انواع مختلفی از کرونا ویروس آلوده شوند. محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران مطالعاتی که در این خصوص انجام شده است را مرور کرده‌اند.
به گزارش ایسنا، محققان موسسه ملی تحقیقات سلامت و دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اساس شواهد موجود به این پرسش پاسخ داده‌اند که آیا حیوانات مختلف مانند سگ، گربه، گاو و مرغ هر کدام به نوع خاصی از کرونا مبتلا می‌شوند یا خیر.

آن‌ها می‌گویند: ویروس‌های کرونا، خانواده‌ای از ویروس‌های پوشش‌دار هستند که معمولا با زائده‌های گلبرگی‌شکل آراسته شده‌اند و در نمای میکروسکوپ الکترونی، به شکل تاج خورشیدی هستند؛ بنابراین به نام کرونا ویروس (ویروس‌های تاج‌دار) شناخته می‌شوند.

کروناویروس‌ها از سگ، گربه، اسب، گاو، خوک، بوقلمون، مرغ و انسان جدا شده‌اند و دارای علائم بالینی هستند که اغلب این علائم گوارشی یا تنفسی است. نوع ویروس و علائم آن در حیوانات مختلف متفاوت است. به طور مثال، ویروس مشاهده شده در سگ، گربه و خوک از نوع آلفا بوده. علائم آن معمولا گوارشی است.

اسب و گاو به ویروس از نوع بتا مبتلا می‌شوند که در اسب منجر به علائم گوارشی و در گاو منجر به علائم گوارشی و تنفسی می‌شود. ویروس از نوع گاما در بوقلمون باعث علائم گوارشی و در مرغ منجر به التهاب تنفسی می‌شود.

در حال حاضر، شواهدی مبنی بر این که حیوانات نقش مهمی در انتشار ویروس کووید-۱۹ داشته باشند، وجود ندارد. بر اساس مطالعات، خطر انتشار کووید-۱۹ از حیوان به انسان پایین بوده، اما بر اساس برخی مطالعات، احتمال انتقال از انسان به حیوان وجود دارد.

مطالعات اخیر نشان می‌دهند که گربه‌ها، موش خرمایی و همستر سوری طلایی به طور آزمایشگاهی می‌توانند با ویروس آلوده شده و عفونت را در محیط آزمایشگاهی به حیواناتی از گونه‌های مشابه منتقل کنند. داده‌ها همچنین نشان می‌دهند سگ‌ها می‌توانند آلوده شوند، اما عفونت را به سایر سگ‌ها منتقل نمی‌کنند.

تحقیقات دیگری نشان داده‌اند خوک، مرغ و مرغابی نمی‌توانند با ویروس کرونای جدید آلوده شوند. بر اساس شواهد محدود موجود، گاو، گوسفند، اسب و موش نیز احتمالا نمی‌توانند با نوع جدید ویروس کرونا آلوده شوند، اما موش خرمایی و سمور مستعد ابتلا به عفونت با کووید-۱۹ هستند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->