بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت
سرخط خبرها

توضیحات رئیس سازمان غذا و دارو درباره دارو‌های ایرانی کرونا

  • کد خبر: ۳۷۹۱۰
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۰
توضیحات رئیس سازمان غذا و دارو درباره دارو‌های ایرانی کرونا
رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه رمدیسیویر ایرانی هنوز وارد چرخه مصرف نشده است، گفت: کارساز نبودن دارو‌های ایرانی مقابل کرونا شایعه است و در رمدسیویر ایرانی برخلاف شایعات کورتون وجود ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز، شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: هنوز داروی خاصی که به طور قطعی بتوان گفت در درمان بیماری کرونا موثر بوده شناسایی نشده است، البته برخی از دارو‌ها در درمان کمک کننده هستند.

او با اشاره به اینکه هیدروکسی کلروکین از پروتکل درمانی خارج شده است، افزود: در حال حاضر اکتمرا و رمدیسیویر برای بیماران کرونایی تجویز می‌شود و داروی رمدیسیویر بین همه بیمارستان‌های دانشگاهی که بیمار کرونایی را پذیرش می‌کنند توزیع شده است.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه ظرف یکی دو هفته آینده کلاً از تولیدات داخلی نیاز دارویی بیماران کرونایی را تامین خواهیم کرد، افزود: این دارو‌ها در بیمارستان بر اساس پروتکل‌های خاصی تجویز می‌شود و کمبودی وجود ندارد.
 

رمدیسیویر ایرانی هنوز وارد چرخه مصرف نشده است

 
 
شانه ساز با بیان اینکه کارساز نبودن دارو‌های ایرانی مقابل کرونا شایعه است، ادامه داد: دارو‌های ما به صورت سهمیه‌ای در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد، تولیدات داخلی رمدیسیویر هنوز وارد چرخه مصرف نشده است و از دارو‌های وارداتی استفاده می‌کنیم، لذا نباید به شایعات توجه کرد اینکه گفته می‌شود در داروی ایرانی رمدسیویر کورتون وجود دارد شایعه‌ای بیش نیست، مردم مراقب باشند تا در دام شیادان بازار سیاه نیفتند.
فاویپیراویر به وفور در کشور تولید می‌شود

او با اشاره به تولید داروی فاویپیراویر در ایران افزود: این دارو وارد پروتکل درمانی آنفولانزا شده است لذا دارو به وفور در داخل کشور تولید می‌شود و برای پاییز ذخایر مورد نیاز را پیش بینی کرده‌ایم و چند صد هزار عدد در اختیار شبکه توزیع قرار گرفته است.

شانه ساز تصریح کرد: اگر بیماری به این دارو احتیاج پیدا کرد، این دارو به اندازه کافی در دسترس قرار دارد، این دارو در اختیار شبکه بیمارستانی کرونا و مراکز ۱۶ ساعته است، اگر نیاز بود برای بیماران تجویز می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه پیک آنفولانزا را از مهرماه پیش بینی کرده‌ایم، گفت: برای مهرماه در حال برنامه‌ریزی و ذخیره‌سازی دارو هستیم و این دارو با قیمت پایین‌تر از نمونه وارداتی در دسترس مردم قرار خواهد گرفت و به طوری که هر دارویی که در درمان کرونا یا آنفولانزا کمک کننده باشد، ظرف مدت کوتاهی تولید می‌شود.

او با اشاره به اینکه ویروس کرونا ماهیت بسیار پیچیده‌ای دارد افزود: هنوز واکسنی که بتوان به آن اعتماد کرد در دسترس نیست، دنیا نتوانسته به این فرمول برسد، در ایران چند شرکت دانش بنیان در حال کار بر روی این مسئله هستند، هر کشوری در ابتدا واکسن تولیدی خود را برای مردم آن سرزمین استفاده خواهد کرد.

شانه ساز با بیان اینکه گفته شده است که واکسن روسی برای ۷۳ روز می‌تواند ایمنی ایجاد کند، گفت: واکسن روسی باید چهار بار در سال تزریق شود، این تعداد دفعات برای استفاده از واکسن عرف نیست لذا در کشور ما چند گروه به شیوه‌های مختلف در حال کار بر روی تولید واکسن هستند

او بیان کرد: آمریکا، روسیه، چین و هند کشور‌هایی هستند که بر روی تولید واکسن کار می‌کنند و ما به روش‌های مختلفی در حال کار بر روی تولید واکسن هستیم و نمی‌خواهیم امید کاذب ایجاد کنیم، در مطالعات باید به ضریب اطمینان بالا دست پیدا کرد و در این صورت می‌توانیم نتایج اقدامات را اعلام کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->