صدور کارت ورود به جلسه آزمون کاردانی به کارشناسی از فردا (۳ شهریور ۱۴۰۴) رئیس پلیس راه راهور فراجا خبر داد: ممنوعیت تردد و یکطرفه شدن برخی مسیر‌ها بازدید رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از موکب‌های عزاداری روز پایانی ماه صفر و شهادت امام رضا (ع) ورود بیش از ۵میلیون و ۲۴۱ هزار نفر زائر و مسافر به مشهد (۲ شهریور ۱۴۰۴) خواص و فواید مصرف روغن ذرت برای سلامتی بدن پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا در مشهد اقدامات ضروری برای مراقبت از زانو‌ها یک راه ساده برای محافظت از سلامت قلب زنان مسن کشف ۳ میلیون قرص لاغری مرگبار (۲ شهریور ۱۴۰۴)  تابستان چگونه مغز را تحت تأثیر قرار می‌دهد؟ چگونه متوجه نارسایی کبد شویم؟ افزایش ۳۰ درصدی حقوق خدمتگزاران | اولویت استخدام نیروی خدمتگزار آموزش و پرورش با تحصیلات زیر دیپلم بودجه ۶.۳ همتی برنامه شیرمدرسه در ۱۴۰۴ | مدارس دولتی ابتدایی مناطق محروم در اولویت شیر مدارس از سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ توزیع می‌شود | تخصیص اعتبار ۶.۳ همتی به برنامه شیر مدارس قطار‌های فوق‌العاده مسافری در مسیر مشهد برای روز‌های پایانی ماه صفر برقرار هستند + ویدئو محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های منتهی به مشهد و جاده‌های چالوس و هراز اعلام شد (۲ شهریور ۱۴۰۴) آیا استفاده همزمان از «مرخصی زایمان» و «بیمه بیکاری» امکان پذیر است؟ کشف محموله بزرگ رتیل و عقرب قاچاق در فرودگاه امام خمینی ۸ مصدوم در پی تصادف در جاده مشهد (اول شهریور ۱۴۰۴) ورود روزانه ۱۸۰۰ اتوبوس به مشهد برای بازگشت زائران دهه آخر صفر کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند خبر خوب وزیر بهداشت برای دانشجویان پزشکی: افزایش ۳۰درصدی حقوق رزیدنت‌ها از ماه جاری مرگ مشکوک رقیه حاتمی‌پور فعال گردشگری در بیمارستان | ایا پای قصور پزشکی در میان است؟ کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی جزئیات ابر و بخار شکل‌گرفته بالای قلۀ دماوند به روایت فیلمبردار آن + فیلم توزیع حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی با پست در ایام اربعین جزئیات داستان ۲ سال قهرمانی پیاپی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در جهان بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴) توضیحات رئیس سازمان ملی تربیت کودک درمورد شهریه کودکستان‌ها + ویدئو
سرخط خبرها

توضیحات رئیس سازمان غذا و دارو درباره دارو‌های ایرانی کرونا

  • کد خبر: ۳۷۹۱۰
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۰
توضیحات رئیس سازمان غذا و دارو درباره دارو‌های ایرانی کرونا
رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه رمدیسیویر ایرانی هنوز وارد چرخه مصرف نشده است، گفت: کارساز نبودن دارو‌های ایرانی مقابل کرونا شایعه است و در رمدسیویر ایرانی برخلاف شایعات کورتون وجود ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز، شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: هنوز داروی خاصی که به طور قطعی بتوان گفت در درمان بیماری کرونا موثر بوده شناسایی نشده است، البته برخی از دارو‌ها در درمان کمک کننده هستند.

او با اشاره به اینکه هیدروکسی کلروکین از پروتکل درمانی خارج شده است، افزود: در حال حاضر اکتمرا و رمدیسیویر برای بیماران کرونایی تجویز می‌شود و داروی رمدیسیویر بین همه بیمارستان‌های دانشگاهی که بیمار کرونایی را پذیرش می‌کنند توزیع شده است.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه ظرف یکی دو هفته آینده کلاً از تولیدات داخلی نیاز دارویی بیماران کرونایی را تامین خواهیم کرد، افزود: این دارو‌ها در بیمارستان بر اساس پروتکل‌های خاصی تجویز می‌شود و کمبودی وجود ندارد.
 

رمدیسیویر ایرانی هنوز وارد چرخه مصرف نشده است

 
 
شانه ساز با بیان اینکه کارساز نبودن دارو‌های ایرانی مقابل کرونا شایعه است، ادامه داد: دارو‌های ما به صورت سهمیه‌ای در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد، تولیدات داخلی رمدیسیویر هنوز وارد چرخه مصرف نشده است و از دارو‌های وارداتی استفاده می‌کنیم، لذا نباید به شایعات توجه کرد اینکه گفته می‌شود در داروی ایرانی رمدسیویر کورتون وجود دارد شایعه‌ای بیش نیست، مردم مراقب باشند تا در دام شیادان بازار سیاه نیفتند.
فاویپیراویر به وفور در کشور تولید می‌شود

او با اشاره به تولید داروی فاویپیراویر در ایران افزود: این دارو وارد پروتکل درمانی آنفولانزا شده است لذا دارو به وفور در داخل کشور تولید می‌شود و برای پاییز ذخایر مورد نیاز را پیش بینی کرده‌ایم و چند صد هزار عدد در اختیار شبکه توزیع قرار گرفته است.

شانه ساز تصریح کرد: اگر بیماری به این دارو احتیاج پیدا کرد، این دارو به اندازه کافی در دسترس قرار دارد، این دارو در اختیار شبکه بیمارستانی کرونا و مراکز ۱۶ ساعته است، اگر نیاز بود برای بیماران تجویز می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه پیک آنفولانزا را از مهرماه پیش بینی کرده‌ایم، گفت: برای مهرماه در حال برنامه‌ریزی و ذخیره‌سازی دارو هستیم و این دارو با قیمت پایین‌تر از نمونه وارداتی در دسترس مردم قرار خواهد گرفت و به طوری که هر دارویی که در درمان کرونا یا آنفولانزا کمک کننده باشد، ظرف مدت کوتاهی تولید می‌شود.

او با اشاره به اینکه ویروس کرونا ماهیت بسیار پیچیده‌ای دارد افزود: هنوز واکسنی که بتوان به آن اعتماد کرد در دسترس نیست، دنیا نتوانسته به این فرمول برسد، در ایران چند شرکت دانش بنیان در حال کار بر روی این مسئله هستند، هر کشوری در ابتدا واکسن تولیدی خود را برای مردم آن سرزمین استفاده خواهد کرد.

شانه ساز با بیان اینکه گفته شده است که واکسن روسی برای ۷۳ روز می‌تواند ایمنی ایجاد کند، گفت: واکسن روسی باید چهار بار در سال تزریق شود، این تعداد دفعات برای استفاده از واکسن عرف نیست لذا در کشور ما چند گروه به شیوه‌های مختلف در حال کار بر روی تولید واکسن هستند

او بیان کرد: آمریکا، روسیه، چین و هند کشور‌هایی هستند که بر روی تولید واکسن کار می‌کنند و ما به روش‌های مختلفی در حال کار بر روی تولید واکسن هستیم و نمی‌خواهیم امید کاذب ایجاد کنیم، در مطالعات باید به ضریب اطمینان بالا دست پیدا کرد و در این صورت می‌توانیم نتایج اقدامات را اعلام کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->