مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

۳۲ درصد از داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد در حوزه دانشگاه فردوسی غایب بودند

  • کد خبر: ۳۸۰۴۶
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹
۳۲ درصد از داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد در حوزه دانشگاه فردوسی غایب بودند
نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور گفت: کنکور کارشناسی ارشد در دانشگاه فردوسی طی روزهای ۱۶، ۱۷ و ۱۸ مرداد ماه با ثبت بیش از ۳۲ درصد غیبت در ۱۱ دانشکده و با رعایت فاصله ۱.۶ متری میان هر صندلی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر جواد ساده در خصوص برگزاری آزمون سراسری کارشناسی ارشد طی سه روز گذشته در دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: آزمون کارشناسی ارشد در تمام کشور بیش از ۶۹۴ هزار، در خراسان رضوی حدود ۴۹ هزار، در مشهد حدود ۳۵ هزار و ۵۰۰ و در دانشگاه فردوسی مشهد ۱۶ هزار و ۵۷ داوطلب داشت که در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه مورخ ۱۶، ۱۷ و ۱۸ مرداد ماه برگزار شد. آزمون کارشناسی ارشد به غیر از حوزه مشهد، در ۶ شهرستان تربت حیدریه، سبزوار، قوچان، کاشمر، گناباد و نیشابور نیز برگزار شد. در حوزه دانشگاه فردوسی به طور میانگین برای سه روز برگزاری آزمون، ۳۲ درصد غیبت ثبت شده است.

وی افزود: این آزمون در ۱۱ دانشکده در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. دستورالعمل‌های بهداشتی در مقایسه با آزمون دکتری کمی متفاوت بود. برای آزمون سراسری کارشناسی ارشد، فواصل ۱.۲ متر اعلام شده بود که ما سعی کردیم همانند آزمون دکتری چیدمان صندلی‌ها را با رعایت فاصله ۱.۶ متر انجام دهیم.

برگزاری کنکور ۷ داوطلب کرونایی در بیمارستان قائم (عج) مشهد

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص شرایط برگزاری آزمون سراسری کارشناسی ارشد برای مبتلایان به کرونا و داوطلبان مشکوک در حوزه برگزاری آزمون خاطرنشان کرد: آزمون هفت نفر از کسانی که پیش از برگزاری کنکور شرایط خود را اعلام کرده بودند، توسط نماینده‌ای از وزارت بهداشت در بیمارستان قائم مشهد برگزار شد. کمتر از ۱۵ داوطلب در سه روز برگزاری آزمون در دانشگاه فردوسی علائم مشکوکی در آنان دیده می‌شد. برای تمام حوزه‌های آزمون سه مکان ایزوله در نظر گرفته بودیم که در صورت مشاهده علائم مشکوک، داوطلبان را به این مکان‌ها ارجاع دهیم تا نگرانی سایر داوطلبان را بکاهیم.

ساده ضمن تشکر از تمامی مسئولان و پرسنلی که در برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه فردوسی همکاری کردند، ادامه داد: نگران بودیم که با توجه به شرایط کرونا، برخی از پرسنل برگزاری آزمون، برای همکاری با دانشگاه برای برگزاری کنکور امتناع کنند که این اتفاق نیز رخ داد، اما افراد دیگری به سرعت جایگزین شده و مشکلی در این خصوص نداشتیم. بارها برای توجه به حق‌الزحمه پرسنل برگزاری آزمون تاکید کرده‌ و این موضوع را به سازمان سنجش منتقل کرده‌ام، چرا که توجه به این موضوع می‌تواند در مشارکت این افراد در آزمون‌های آتی تاثیر مثبتی داشته باشد. به ازای هر داوطلب پرسنل برگزاری آزمون با سازمان سنجش قرارداد داریم. با توجه به کاهش تعداد داوطلبان، میزان حق‌الزحمه افزایش پیدا کرده است، اما افزایش تعداد آن متناسب با کاهش تعداد داوطلبان نبوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->