ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

طرح تأمین کالا‌های اساسی مشمول ۷ دهک جامعه خواهد شد

  • کد خبر: ۳۸۰۶۹
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
طرح تأمین کالا‌های اساسی مشمول ۷ دهک جامعه خواهد شد
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: طرح تأمین کالا‌های اساسی مشمول ۷ دهک جامعه خواهد بود و اقلام خوراکی از طریق کارت‌های الکترونیکی که قابل برداشت هم نیستند، در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا حاجی‌بابایی روز یکشنبه با اشاره به بررسی جزییات طرح یک فوریتی تامین کالا‌های اساسی در این کمیسیون اظهارداشت: مجلس باید با توجه به وضعیت کنونی اقتصاد و توزیع نامناسب کالا‌های اساسی اقدام عاجلی را برای کمک به اقشار متوسط و پایین جامعه انجام دهد.

رییس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: فشار اقتصادی موجب شده تا برخی اقشار جامعه حتی توان تامین کالا‌های مورد نیاز خانواده خود را نداشته باشند، در این راستا با اجماع عمومی و میدان‌داری کمیسیون برنامه و بودجه مجلس برای گذر از وضعیت موقت مشکلات اقتصادی، می‌خواهیم با مصوبه‌ای اقلام مورد نیاز در اختیار خانوار‌ها قرار بگیرد.

بودجه سال ۹۹ ظرفیت ادامه به شکل حاضر را ندارد

حاجی‌بابایی با بیان اینکه طرح تامین کالا‌های اساسی مشمول ۷ دهک جامعه خواهد شد، تصریح کرد: اقلام خوراکی مشخص شده از طریق کارت‌های الکترونیکی که قابل برداشت هم نیستند، در اختیار مردم قرار خواهد گرفت. در برخی کشور‌ها مانند آمریکا هم مدتهاست از طریق کارت‌های الکترونیکی اقلام خوراکی به مردم داده می‌شود.

وی با تاکید براینکه منابع اجرای این طرح هم قابل پیش‌بینی است، اظهار داشت: بودجه سال ۹۹ ظرفیت ادامه به شکل حاضر را ندارد و باید با تدوین بسته‌ای بتوان اقشار کم‌درآمد جامعه را سر پا نگه داشت و این موضوع اولویت اصلی مجلس باید باشد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس بیان کرد: برای اجرای طرح تامین کالا‌های اساسی باید هماهنگی لازم میان دولت و مجلس وجود داشته باشد، زیرا طرح بزرگی است که در صورت نبود همراهی، اهداف مورد نظر تامین نخواهد شد، بنابراین افراد می‌توانند پیشنهادات خود را برای هرچه غنی‌تر شدن این طرح به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ارائه کنند.

ضمانت اجرای طرح، هماهنگی میان دولت و مجلس است

حاجی‌بابایی ضمن تاکید بر اینکه هماهنگی میان دولت و مجلس در زمان بررسی جزییات طرح تامین کالا‌های اساسی ضمانت اجرای صحیح و سریع آن خواهد بود، افزود: البته مجلس پای طرح خود خواهد ایستاد و ضمانت اجرایی هر مصوبه‌ای هم ایستادگی مجلس خواهد بود.

وی بیان کرد: کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به مدت دو هفته با حضور مسئولان دستگاه‌های مختلف اجرایی جزییات طرح تامین کالا‌های اساسی را بررسی کرده و این هفته با اتمام بررسی‌ها جمع‌بندی نهایی را انجام داده و گزارش آن را به هیات رییسه مجلس ارائه خواهد کرد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: قرار نیست، تمام اصلاحات لازم اقتصادی را در این طرح گره بزنیم و باید این طرح به نحوی تصویب و اجرا شود که حداقل تاثیرگذاری را بر مولفه‌های دیگر اقتصادی داشته باشد تا به تنهایی یک طرح مفید برای مردم باشد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->