قالیباف: نباید برای مشهدالرضا(ع) مرز جغرافیایی بگذاریم | نشان مشهد یک ابزار سیاست‌گذاری است + فیلم

  • کد خبر: ۳۸۲۹۸۵
  • ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶
قالیباف: نباید برای مشهدالرضا(ع) مرز جغرافیایی بگذاریم | نشان مشهد یک ابزار سیاست‌گذاری است + فیلم
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: به ده‌ها دلیل ما نباید برای مشهدالرضا(ع) مرز جغرافیایی بگذاریم و به مشهد خلاصه‌اش کنیم. 
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در سومین دوره اهدای نشان مشهدالرضا(ع) که امروز (۱۰ دی‌ ۱۴۰۴) در تالار همایش‌های بین‌المللی شهدای سلامت مشهد برگزار شد، ضمن تشکر از شهرداری، شورای اسلامی شهر، استاندار و همه دست‌اندرکاران مراسم اهدای نشان مشهدالرضا(ع)، اظهار کرد: بین پیوست فرهنگی برای یک کار با فرهنگ‌پایه‌بودن تفاوت وجود دارد؛ این مراسم اهدای نشان یک کار فرهنگ‌پایه است.

وی با بیان اینکه به ده‌ها دلیل ما نباید برای مشهدالرضا(ع) مرز جغرافیایی بگذاریم و به مشهد خلاصه‌اش کنیم، عنوان کرد: حضرت امام(ره) فرمودند «مشهدالرضا(ع) مرکز ایران است». بدون‌شک مشهدالرضا(ع) متعلق به جهان اسلام است، خادمین اینجا خادمین بین‌المللی هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: باید با این دید، به مشهد و مشهدالرضا نگاه کمک کرده تا در این بخش بتوانیم شخصیت‌ها و نخبگان جهان اسلام را تقدیر کنیم. نمی‌توانیم بگوییم مشهد فقط متعلق به مشهدی‌ها است؛ چراکه به همه ایرانیان و جهان اسلام تعلق دارد.

قالیباف با اشاره به اینکه در حکمرانی‌ها مخصوصاً در حکمرانی‌های جدید، نشان‌ها خود یک نماد هستند، تصریح کرد: امروز نماد‌ها زبان بی‌واسطه سیاست هستند. بدون‌شک نشان مشهدالرضا(ع) چنین نقشی را ایفا خواهد کرد؛ از این جهت در همه ابعاد دیپلماسی عمومی نیز می‌توان از آن استفاده و دنبال کرد. 

وی خاطرنشان کرد: این مراسم تقدیر، کار بسیار مهم و باارزشی است، اما نباید صرفاً در تقدیرکردن خلاصه شود، در این صورت از همه این ظرفیت استفاده نکردیم. نشان مشهدالرضا(ع) به عنوان یک نماد و یک ابزار سیاست‌گذاری است که می‌تواند در جعبه‌ابزار حکمرانی مؤثر باشد. امروز تقدیر از این شخصیت‌ها برای نوجوان و جوان نشانه‌گذاری می‌کند، از این جهت یک ابزار سیاست‌گذاری است.

قالیباف ادامه داد: اگر امروز می‌گوییم ناترازی انرژی و آب و ناترازی در اقتصاد داریم، ریشه آن در ناترازی مدیریتی است. با این تقدیر‌ها در جوانان خلاق و کاردان انگیزه ایجاد می‌شود، این تقدیر‌ها بسترسازی این کار را فراهم، جهت‌دهی و اولویت‌ها و الگو‌های موفق را بازتعریف می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: باید از این ظرفیت به‌درستی استفاده کنیم و باید این نگاه جهانی را در جهان اسلام داشته باشیم. شاید بتوان باشگاه بین‌المللی خادم‌الرضا ایجاد و این فرهنگ را به صورت فرهنگ‌پایه دنبال کرد. 

وی بیان کرد: نشان مشهدالرضا(ع) حامل یک پیام راهبردی و آن هم تقویت اقتدار ملی ایران است. این اقتدار زمانی محقق می‌شود که خدمت‌محوری، فضیلت‌گرایی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی به مؤلفه‌های اصلی در کنش سیاسی و زیست جمعی ما تبدیل شود که فرصتش اینجاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.