به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: بسیاری از افراد در مورد نحوه جمع آوری زباله بیماران کرونایی در خانه آگاهی چندانی ندارند و آنها را با زبالههای خانگی مخلوط میکنند که این کار باعث انتقال ویروس به سایر اعضای خانواده میشود.
وی اظهار داشت: بیماری که در خانه با شرایط لازم ادامه دوران نقاهت را میگذراند باید زبالههای عفونی وی مانند ماسک و دستمال کاغذی به صورت جداگانه به همت افراد خانواده جمع آوری شده و با بستن و گره زدن آن داخل کیسه زباله جداگانه گذاشته شده و خارج از خانه قرار داده شود.
مردانی ادامه داد: اگر خانوادهها زبالههایی که احتمال بیشتری به عفونی بودن آن دارند مانند دستمال کاغذی و ... باید جداگانه در یک کیسه نایلون ضخیم جمع آوری کنند و بعد داخل کیسه زباله سایر پسماندهای خانه بگذارند تا انتقال عفونت و ویروسهایی مانند کرونا بسیار کاهش یابد.
این متخصص بیماریهای عفونی تصریح کرد: بحث جمع آوری زباله بیماران کرونایی در خانه باید توسط اعضای خانواده همراه با دستکش و ماسک مورد توجه قرار گیرد و بصورت مداوم پنجرهها باز بوده تا هوا در خانه جریان داشته باشد.
مردانی با بیان اینکه شمار مبتلایان به کرونا بیشتر از آمار رسمی اعلام شده است، تصریح کرد: تعداد افرادی که بدون علامت به ویروس کرونا مبتلا میشوند، بیشتر از کسانی است که با داشتن علایم به این ویروس دچار میشوند و این مسئله در دنیا بوده و کشور ما از این امر مستثنی نیست.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: موج همه گیری کرونا با آغاز فصل پاییز بیشتر خواهد بود و از مردم میخواهیم که اصول بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی را در خارج از خانه رعایت کنند و از ترددهای غیرضروری در شهر خودداری کنند.
ایرنا